2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ilk bebeğin mi?

Tam da bu yazdığın sebepten ve de bana gereksiz ne olduğu belli olmayan bir folik asiti 60tl harcatarak aldırıp kendi cıkar sağladığı için değiştiriyorum ben de.

Bugün kasığımın sol tarafı çok ağrıyor. Epey stresli bir hamilelik geçiriyorum birsürü sebepten ötürü umarım en az etkiyle atlatırım.

33 yaşındayım. 6 sene oldu evleneli. Bu ikinci gebeliğim. Birde kızım var 2,5 yaşında. İki çocuk istiyordum ama araları en az 4 olabilirdi. Eşim ve ailem tarafından acele ettirildim. Araları az olsun, daha gençsin tam zamanı vs dediler sürekli. Basiretim bağlandı resmen. Nasip böyleymiş demekki. Artık yapacak birşey yok. Zaten ilk gebeliğimde de duygusal bağ ancak hareket ettiğini hissettiğim zaman kurmuştum. Şimdi de öyle olur inşallah

Nasıl tahlil yüzünden kayıp yaşadın canım anlayamadım?

Kızlar ara ara karın sertliği yaşıyor musunuz? Şu an açim ama sanki çok fazla yemek yemişim gibi sert karnım

Ilk hamileligimde pozitif cikmisti. Dogum sirasinda antibiyotik veriyorlar. Ogluma normal dogumla dogurdum,hic bir sorun yasamadik cok sükür.

Bence de keşke söylemeseydiniz hamileyim diye ilan etmeye gerek yok zaten hamile olunca illaki anlaşılacak
ilan etme amacli söylemiyoruz zaten. Kiskandirma dusuncemiz yok Allah biliyor. Bende kizima tedaviyle kavustum 2 yil bekledim.
Kendisi eltisi gec soyledigi icin eltisine küstü.
Bizde bizden duymasini istedik.

Ilk hamileligimde pozitif cikmisti. Dogum sirasinda antibiyotik veriyorlar. Ogluma normal dogumla dogurdum,hic bir sorun yasamadik cok sükür.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız .
35-37. gebelik haftalarında, rektum ve vajinadan sürüntü örneği mi alınmıştı ? Doğumdan önce bir antibiyotik tedavisi yapıldı mı ?İlk ne zaman öğrendiniz ,herhangi bir belirtisini yaşadınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…