- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Benim yeğenimde diyor herkese yengem hamile biliyomusunuz diyorBenim oğlanlar sağolsunlar her önlerine gelene bizim bi kardeşimiz olacak diyor o kadar tembihlememe rağmen
ilk bebeğin mi?Kızlar dün ailemin yanından İstanbul’a geldim. Bugünde tahliller için doktora gittim. Keseyi de gördük, kalp atışınıda sorunsuz duyduk fakat 7+5 olan bebeği ancak vajinal görebildi doktor. Haftaya tatile çıkacağız eşimle. Denize girmemde hiç bir sakınca olmadığını söyledi doktorum. Bulantılarım geçen hafta fazlaydı. Bu hafta daha az geçiyor. Yine bulanıyor ama yemek yemeye engel değil. İlk günlerde ateş basıyordu vücudumu, şimdi ise resmen titriyorum soğuktan. Demekki böyle böyle tamamlayacağız 3 ayı. Sonrası hamileliğin bal ayı zaten. Ben hala bebek konusunda fazla konuşmak istemiyorum. Heyecanlı falan değilim. Acele ettiğimi düşünüyorum, kendime kızıyorum . Yine de kalp atışlarını duyunca bir sorun olmadığı için şükrediyor insan
Kizlar su testler var ya, tsh, toxoplazma, rubella, hemogram, d vitamini, b12 vitamini, tit vs vs iste. Bunlari doktorunuz istemiyorsa, o doktordan uzak durun ya bence,bedava tedavi de etse. Idrar kulturu denilen bi olay var mesela, normal idrar tahlilinden farkli zaten, 3 gun sonra cikiyor sonucu. Mutlaka ayda bi kez yaptirin gebelik boyunca. Bi de akinti fln varsa, rengini, kokusunu bile beklemeden, direkt doktor muayenesine gittiginizde sorun lutfen canlarim. Ben bi gebelik kaybi yasadim ve bi idrar tahlili eksikligi yuzunden. Su an ki doktorum cok iyi sukurler olsun, ben hatirlatmadan tumunu detayiyla istiyor.
Atlamayalim bunlari, surda birinden aci vi haber alirsak, hepimizin cani sikilir canlarim . Benim artik ilk olmadigi icin hamileligim, actim gozumu sukur, uzmanligimi alacam
Bulantiymis, usumeymis bunlar tiri viri, hic takmayin derim. Onemli olan su doktorunuzun ilgisi ve bilgisi, sizi gecistirip, gerek yok demesin ya da o testleri sizin rica etmenize gerek kalmasin. Taa en basta degistirecekseniz degistirin die hatirlatiym dedim
33 yaşındayım. 6 sene oldu evleneli. Bu ikinci gebeliğim. Birde kızım var 2,5 yaşında. İki çocuk istiyordum ama araları en az 4 olabilirdi. Eşim ve ailem tarafından acele ettirildim. Araları az olsun, daha gençsin tam zamanı vs dediler sürekli. Basiretim bağlandı resmen. Nasip böyleymiş demekki. Artık yapacak birşey yok. Zaten ilk gebeliğimde de duygusal bağ ancak hareket ettiğini hissettiğim zaman kurmuştum. Şimdi de öyle olur inşallahBen de aynı senin gibi hissediyor ve düşünüyorum. Hala tam olarak inanabilmiş değilim duygusal hislerim de yok .
Çocuk sahibi olmak insanın hayatını çok değiştirecek çok büyük bir sorumluluk .Ama geleni kabul etmekten ve iyi olmasını istemekten başka da yapılabileceğimiz bir şey yok .Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ?
2,5 yaşında kızım var canımilk bebeğin mi?
Nasıl tahlil yüzünden kayıp yaşadın canım anlayamadım?Kizlar su testler var ya, tsh, toxoplazma, rubella, hemogram, d vitamini, b12 vitamini, tit vs vs iste. Bunlari doktorunuz istemiyorsa, o doktordan uzak durun ya bence,bedava tedavi de etse. Idrar kulturu denilen bi olay var mesela, normal idrar tahlilinden farkli zaten, 3 gun sonra cikiyor sonucu. Mutlaka ayda bi kez yaptirin gebelik boyunca. Bi de akinti fln varsa, rengini, kokusunu bile beklemeden, direkt doktor muayenesine gittiginizde sorun lutfen canlarim. Ben bi gebelik kaybi yasadim ve bi idrar tahlili eksikligi yuzunden. Su an ki doktorum cok iyi sukurler olsun, ben hatirlatmadan tumunu detayiyla istiyor.
Atlamayalim bunlari, surda birinden aci vi haber alirsak, hepimizin cani sikilir canlarim . Benim artik ilk olmadigi icin hamileligim, actim gozumu sukur, uzmanligimi alacam
Bulantiymis, usumeymis bunlar tiri viri, hic takmayin derim. Onemli olan su doktorunuzun ilgisi ve bilgisi, sizi gecistirip, gerek yok demesin ya da o testleri sizin rica etmenize gerek kalmasin. Taa en basta degistirecekseniz degistirin die hatirlatiym dedim
ins cnm hayirlisiyla bi duysaydimBüyük olasılıkla duyarsın canım
2,5 yaşında kızım var canım
Ilk hamileligimde pozitif cikmisti. Dogum sirasinda antibiyotik veriyorlar. Ogluma normal dogumla dogurdum,hic bir sorun yasamadik cok sükür.Günaydın kızlar
Perşembe günü doktora sonuçlarımı göstermeye gitmiştim her şey yolunda bir sorun yok demişti sadece idrar kültür testi sonuçlanmamıştı şimdi internetten baktım .Streptococcus agalactiae üredi. kolonizasyon yazıyor .Gebe kadınların dörtte birinde oluyormuş internetten yaptıgım araştırmaya göre iyi bir şey de değil gibi sezaryenle doğum yapmaları gerekir.Çocuğa Doğumla geçme ihtimali vs diyor çok moralim bozuldu ya sizin idrar kültür testlerinizde hiç böyle bir şey yazan var mı ,bu konuda bilgisi olan var mı cevap yazarsanız çok sevinirim.
ilk hamileliğim dünyanın en rahat hamileliğiydi bir kez mide bulantısı yaşamamıştım :) Normal rahat olup tadını cıkarınBen de hic mide bulantisi yokumarim normaldir
6+4 ama benim randevu carsambaymiiiissss :'(Aynen kuzum yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bir daha yatcaz kalkcaz gitcez inşallahSen kaç haftalıksın şuanda
soylemesek soylemediniz diye küsüyor care yokki. Bende istemiyordum supriz oldu yapacak bisey yok..Keşke söylemeseydiniz canım çok üzülmüştür
ilan etme amacli söylemiyoruz zaten. Kiskandirma dusuncemiz yok Allah biliyor. Bende kizima tedaviyle kavustum 2 yil bekledim.Bence de keşke söylemeseydiniz hamileyim diye ilan etmeye gerek yok zaten hamile olunca illaki anlaşılacak
Valla bende de yok galiba yani tam anlayamadığım bişeyler oluyo ara sıra ama anlamlandıramıyorum.sanki midem bi rahatsız oluyo canım bişey yapmak istemiyo ama kusma öğürme vs falan yok sadece midem bi tuhaf oluyo anlamadm bendeBen de hic mide bulantisi yokumarim normaldir
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız .Ilk hamileligimde pozitif cikmisti. Dogum sirasinda antibiyotik veriyorlar. Ogluma normal dogumla dogurdum,hic bir sorun yasamadik cok sükür.
Canım cok sükür kesem göründü hemde karından vajinal demedi bile suan 4+3 görünüyo bi hafta geriden geliyo saglıklı hersey yolunda dedi doktorTamam iste 8 inde 2717 idi 9unda vajinal baktı önemli degil canim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?