- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Valla dktor dedi ama aklımda kalmadı bilmym saol canımGözün aydın canim cok şükürkesenin milimi belli mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla dktor dedi ama aklımda kalmadı bilmym saol canımGözün aydın canim cok şükürkesenin milimi belli mi peki
İlk gebelik mi cnm senin☺
hoşgeldin cnm☺Belirtileriniz ne durumda? Benim mesela bulantım kusmam baş dönmesi falan yok. Sadece göğüs ağrısı ve idrara sık çıkma var ama bu belirtiler bazen artıp bazen azalıyor. Sizde de öyle mi???
Böyle sanki iki taraftan germisler de sertleşmiş gibiBen de oluyor canım gelip gecici bi sureligine![]()
hoşgeldin cnm☺
benimde kusmam yok bulantı iki defa falan oldu.onun dışında baş dönmesi yaşıyorum ve bende senin gibi çok sık lavaboya gidiyorum.
keseyi kalp atışını falan duydun mu ne durumdasin☺
Darısı kalp atislarinaValla dktor dedi ama aklımda kalmadı bilmym saol canım![]()
İnsAllah canımDarısı kalp atislarina![]()
Kuzum üzülme hiç, gittiğinde hem bebeğini hem de kalbini attığını görürsün inşallah6+4 ama benim randevu carsambaymiiiissss :'(
O bende de oldu ablama dedim dalga geçti benlebi damarimiz varmis o atiyomus canim biz onu nabiz diye değerlendiriyormusuz
![]()
insallah canım yaKuzum üzülme hiç, gittiğinde hem bebeğini hem de kalbini attığını görürsün inşallahBen geçen pazar acile gitmiştim leke gelmişti doktor 6+1 demişti kalbinin attığını gördü, ben de gittiğimde tam 7+3 olcam
Bende senin gibi tuaf oldum ablami aradim heyecanlı heyecanlı anlattim dalga geçti benlehamilelikte mi oluyormus ben daha once hiic yasamadim da bi tuhaf oldum o yuzden
![]()
Aynen canim hamileliktehamilelikte mi oluyormus ben daha once hiic yasamadim da bi tuhaf oldum o yuzden
![]()
Bebeğinizin cinsiyeti neydi? Bulanıp bulanmama durumuna göre cinsiyet bekirleniyormuş bide hayaksiilk hamileliğim dünyanın en rahat hamileliğiydi bir kez mide bulantısı yaşamamıştım :) Normal rahat olup tadını cıkarın![]()
geçen çarşamba günü gördük bizde çok küçüktü üstten gördü ama çok küçük olduğu için kayboldu sonra alttan bakildi göründü şükür. perşembe gününe cagirdi bakalım meleğim görünecek mi?☺Hoşbuldukkeseyi dün gördük ama çok küçüktü bir de kenarında küçük bir kanama alanı gördü doktor. Dikkat et dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolüm var. Senin ne durumda?
![]()
Evet Bi kaç kişiden duydum bunu ve ben de onun benim kesem olduğunu düşünüyorum artık.. Bariz karnımda belliydi yani kese ben çok net geriden gördümCanım bana doktorun soyledigi cok sacma geldi bu salı günü beta 1441 di benim carsamba ozel hastanede karindan kesem gorundu degeri bilmiyorum amadoktor once goremedi sonra cözünürlügü yükseltelim dedi ince bi cihazla baktı gördü.
dün yoktu benim. Bugün vardi. İlla olmasi gerekmez ki uzme kendiniKizlar kasik agriniz var mi? 3-4 gundur kasik agrisi da yok hic belirtim kalmadi aglicam ya normal mi bu![]()
benim dün kasık ağrım coktu çok korktum.ama bugün sıkıntı yok şükür.Kizlar kasik agriniz var mi? 3-4 gundur kasik agrisi da yok hic belirtim kalmadi aglicam ya normal mi bu![]()