2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bugün ilk bulantımı yaşadım istifra ettim azcık da afedersiniz insan bunun icin mutlu olabiliyormuş cok ilginc
Yaaa ne güzel işte insan bu belirtileri yasayınca hamile olduğunu anlıyor bnmde Bikaç gündür özellikle sabahları ilk uyandığımda çok midem bulanıyor ama istifa etmiyorum

Yok canım. Hastanenin internet sitesinden gorecegim ciktiginda henuz cikmamis cuma gunu vermiştim zaten. Onlar da ayri bi geriyor insallah guzel cikar sonuclar. Sen yaptirdin mi bu testleri canim?
Keseyi gördüğü gun devletteki doktorum istemişti sonuçları alip perşembe günü özeldeki doktora gösterdim bişey çıkmadı cok şükür bu perşembe de devlete randevum var 2 hafta sonra çağırmıştı beni devletteki baska test ister mi bilmem bi kültür yaptırmadı galiba bana

Maşallah canim benim de guzel cikar netice inşallah rahatlicam. Burda devlet yapmadi fakultede ozelde ucret karsigi yaptirdim

Cumlem hatali olmus. Devlet de yapmadi fakulte de. Ozelde yaptirdim

7.6 mm iken benimki hemen hemen 4 haftalik demişti canim
Bana birşey demedi çok sinir oluyorum doktora düşündükçe ya kendi doktorum görev değişikliği olmuş 1 aylığına ama başka doktora çıkacağım yinede. Demekki benim hesabim doğru canım sata göre değil benim

Maşallah canim benim de guzel cikar netice inşallah rahatlicam. Burda devlet yapmadi fakultede ozelde ucret karsigi yaptirdim
Allah Allah daha neler doktor cok önemli ya ben hiçbirşey demedim valla siz burdan yazınca baktım testlerimin içinde varmis o dediğiniz 2 test

merhaba allah nasip ederse bende 2020 annesi olacagım,rabbim herkese saglıklı güzel evlatlar nasip etsin

Benim satımı doktor 22 mayıstan 6 hazirana çekti canim benimkinim satla hic alakası kalmadı

Kızlar tatil dönüşü bebek yaklaşık 9-10 haftalık olacak. İkili test için randevu alacağım. İkili test anneden alınan kan tahlili ile ultrasonun birlikte değerlendirildiği bir teknik. Aslında 11-14. Haftalarda yapılıyor ama devlet hastanesinde yaptıracaksanız randevu almak gerekebilir. Ben 20. Haftaya kadar iş yerimin yanı olduğu için ve test- tahlil işlerini ücretsiz halletmek için vakıf hastanesi olan bezmialeme gidiyorum. 20. Hafta kendi doktoruma geçeceğim. Zaten bir aksilik olmaz ise ayda bir muayene için gitmemiz gerekecek. Son ay ise haftada bir çağırıyor doktor. Doğuma doğru sıklaşıyor muayeneler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…