- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Yaaa ne güzel işte insan bu belirtileri yasayınca hamile olduğunu anlıyorKızlar bugün ilk bulantımı yaşadımistifra ettim azcık da afedersiniz insan bunun icin mutlu olabiliyormuş cok ilginc
Aynısını yasıyoruz cnm meraklanmaMerhaba kızlar ☺ Bende yeni gebe olduğumu öğrendim. Sizlerden de kasık ağrısı hatta bazen bir şey saplanır gibi bir kaç saniye ağrısı olan var mı ? Bazen endişe etmiyor değilim.
Ben yine yaşamıyorum bu olayı hiç bir belirtim yok arkadaşşşş kocama naz yapacağım ama yokkkkKızlar bugün ilk bulantımı yaşadımistifra ettim azcık da afedersiniz insan bunun icin mutlu olabiliyormuş cok ilginc
Keseyi gördüğü gun devletteki doktorum istemişti sonuçları alip perşembe günü özeldeki doktora gösterdim bişey çıkmadı cok şükür bu perşembe de devlete randevum var 2 hafta sonra çağırmıştı beni devletteki baska test ister mi bilmem bi kültür yaptırmadı galiba banaYok canım. Hastanenin internet sitesinden gorecegim ciktiginda henuz cikmamis cuma gunu vermiştim zaten. Onlar da ayri bi geriyor insallah guzel cikar sonuclar. Sen yaptirdin mi bu testleri canim?
Bende da aynısı oluyor hafif şişkinlik yemek yememe isteği o kadarcık ilkinde de olmamıştı birşey bundada yok bence olmucakAy bende hiç yok bulantı ya arada bir hafif geliyor yemeği içim almıyo sonra geçiyor acaba olmıcak mı ki
Maşallah canim benim de guzel cikar netice inşallah rahatlicam. Burda devlet yapmadi fakultede ozelde ucret karsigi yaptirdimKeseyi gördüğü gun devletteki doktorum istemişti sonuçları alip perşembe günü özeldeki doktora gösterdim bişey çıkmadı cok şükür bu perşembe de devlete randevum var 2 hafta sonra çağırmıştı beni devletteki baska test ister mi bilmem bi kültür yaptırmadı galiba bana
Cumlem hatali olmus. Devlet de yapmadi fakulte de. Ozelde yaptirdimKeseyi gördüğü gun devletteki doktorum istemişti sonuçları alip perşembe günü özeldeki doktora gösterdim bişey çıkmadı cok şükür bu perşembe de devlete randevum var 2 hafta sonra çağırmıştı beni devletteki baska test ister mi bilmem bi kültür yaptırmadı galiba bana
7.6 mm iken benimki hemen hemen 4 haftalik demişti canimKese göründü canım işte karışıklık orda
GS 7.5 mm
Bana birşey demedi çok sinir oluyorum doktora düşündükçe ya kendi doktorum görev değişikliği olmuş 1 aylığına ama başka doktora çıkacağım yinede. Demekki benim hesabim doğru canım sata göre değil benim7.6 mm iken benimki hemen hemen 4 haftalik demişti canim
Allah Allah daha neler doktor cok önemli ya ben hiçbirşey demedim valla siz burdan yazınca baktım testlerimin içinde varmis o dediğiniz 2 testMaşallah canim benim de guzel cikar netice inşallah rahatlicam. Burda devlet yapmadi fakultede ozelde ucret karsigi yaptirdim
merhaba allah nasip ederse bende 2020 annesi olacagım,rabbim herkese saglıklı güzel evlatlar nasip etsinMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Benim satımı doktor 22 mayıstan 6 hazirana çekti canim benimkinim satla hic alakası kalmadıBana birşey demedi çok sinir oluyorum doktora düşündükçe ya kendi doktorum görev değişikliği olmuş 1 aylığına ama başka doktora çıkacağım yinede. Demekki benim hesabim doğru canım sata göre değil benim
Bana atar misin sonucunu ozelden merak ettim canimAllah Allah daha neler doktor cok önemli ya ben hiçbirşey demedim valla siz burdan yazınca baktım testlerimin içinde varmis o dediğiniz 2 test
Sende bendensin demekBenim satımı doktor 22 mayıstan 6 hazirana çekti canim benimkinim satla hic alakası kalmadı
Hoşgeldinmerhaba allah nasip ederse bende 2020 annesi olacagım,rabbim herkese saglıklı güzel evlatlar nasip etsin
Benimde bir hafta geriden geliyorSende bendensin demekbenim sat 12 haziran bakalım bizde ne olacak
22 mayıs mi senin baya çok ya
Perşembe günü gittim canım doktora 5+4 dedi kese kaç mm bilmiyorum ki verdiği ultrason fotoğrafında var mıdır acabaUltrasonda kaç haftalik gözüküyor canım bide kese kaç mm senin?
Kızlar smdi sonucları aldım hersey yolunda dedi aile hekimim bu testlerdi demi gebelikte yapılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?