2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar bugün 4+4 üm ..Çarşamba günü doktora gitmeyi düşünüyorum kısmetse ...ama benim çok aklıma takılıyor ..hiç.belirtim yok benim..göğüs ağrısı çok olurmuş herkes bundan bahsediyor ..belirtisi olmayan varmı benim gibi

Pembe leke geldi çok tedirginim. Sat 18 haziran. Beta dün 106. Değer çok düşük mü sizce?
degerin bir gün arayla ikiye katlaniyorsa sıkıntı yoktur canım. degerin düşük oluşu geç dollenme de olabilir hemen kötüye yorma

Allahim nasip ederse bende 15 temmuzda ogrendim cok şükür hamileligimi, ilk 220,ikinci 540 cikti ,aradan 5 gun gecti vucudumda hicbir degisiklik belirti yok,biraz endise yapiyorum insallah mucizem benimledir,insallah persembe kesemi görürüm

Korkma canım seninledir hemen belirtiler baslamiyo bende de sadece göğüs agrisiyla idrar sıkıntısı vardi

degerin bir gün arayla ikiye katlaniyorsa sıkıntı yoktur canım. degerin düşük oluşu geç dollenme de olabilir hemen kötüye yorma
İnşallah öyledir. Yarın sağlık ocağına gidicem bakalım. Bir de hamile kaldığım tarih 5haziran. Bu durumda döllenme üzerinden 17 gün geçmiş oluyor. Önceki gebeliğimde ilk 65 gibi bişey çıkmış soonra 200 500 1200 şeklinde yükselmişti. Ama böyle pembe leke filan hatırlamıyorum.

Canım benim göğüs agrim oldu ama ablamlar hic yaşamadı ilk başkanlarda kisiden kişiye değişiyor bunun icin tedirgin olma herkesin yapısı farkli canim

stres yapma şimdiden yarın kan verip sonucu anlarsın zaten. yerlesme kanamasi da olabilir.bir cogumuz yaşadık.

daha erken belirtiler icin. Daha ancak kese oluşuyodur. Zamanla yerlesme agrisi baslar, bulanti olabilir. Gogus hassasiyeti ben dun 1 kez yasadim 7 hafta bitiyor

benim kizima hamilelikte regl oncesi temizlik yaptim. Resmen kan pihtisi geldi. Hamile değilim sanmistim. Bat gecince öğrenmiştim. Dunde yazdim 130 gibi bir degerdi. Tedaviyle oldugu icin yumurtam 16. Gun çatlamışti dollenmede gecikmisti biraz biliyorum. Seninde oyle olabilir. Yarin kan ver. Doktoruna git progestan baslatir. Ben 3 ay kullandım arada da igne oldum

kızlar perşembe gunu 6+0 olcak doktora gideceğimde . ozamana kalp atışı duyarmıyım sizce?,
sizler ne zaman duydunuz kalp atışını.

İYi akşamlar arkadaşlar 27 haziranda transfer oldum çok şükür çarşamba keseyi gördük ama kaç haftalık oldgumu doktora sormak aklıma bile gelmedi.son adet tarihim 9 haziran.şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı.

bana sadece vifolic die biilaç verdi. birde idrar tahlilinde lokosit çıktı onun içinde propolis verdi başka bişey kullanmıyorum
Canim propolisi veren doktorun marka ya da kullanimi ile ilgili bi sey soledi mi ?? Bi de suda cozunenlerden mi canim ? Ben hamile kalmadan once, kendimi hafif nezle, grip hissettigim zamanlarda, arada aliyordum iyi geliyordu, hatta bu hafta doktoruma danisacaktim. Kullanabilirsek suoer olur, enfeksiuonlara karsi bagisiklik artar, ama miktari onemli tabi

canım internette hesaplayıcı var. senin için hesapladım 6+1 çıkıyo sonuc
Gebelik Haftası: Gebeliğin 7. haftasındasınız. 6 hafta 1 günlük hamilesiniz (43. gün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…