Herkese merhaba 2012 dogumlu bir oglum var. Su an nasip olursa 2020 mart annesi olacagim bugun 4 +5 oldum ve minnak kesemizi gorduk sat nedir arkadaslar? Benim 18 hz. 28 gunde bir oluyorum. 16 hz da evde gebelii ve ertesi gun kanda netlestirdik. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Benim de vucudum oldukca sicak. Gebeligi ogrenmeden evvel de boyleydi o hafta hala vucudum sicak. Bi de antalyada yasiyoruz. Sanki tum gunesi uzerimde hissediyorum
İYi akşamlar arkadaşlar 27 haziranda transfer oldum çok şükür çarşamba keseyi gördük ama kaç haftalık oldgumu doktora sormak aklıma bile gelmedi.son adet tarihim 9 haziran.şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı.
Kızlar merhaba.. benimde karnım sanki 3 aylık hamile gibi . Bukadar şişkinlik ne anlamıyorum. İlk hamileliğimde 4 ayken bile bukadar karnım yoktu :) sizde de bu halde olanlar varmıs. Bebek büyüyünce ne hale gelcez acaba
Arkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını ????
Takmislardir muhakkak takmama gibi bisey soz konusu dahi olamaz. Bazen bende supheye dusuyorum o anki telasla farketmemissinizdir. Hemsire dr dan omce takiyor hemsire takmasa bile dr farkeder. Riske atilacak bisry asla drgil iciniz rahat olsun
Kızlar merhaba.. benimde karnım sanki 3 aylık hamile gibi . Bukadar şişkinlik ne anlamıyorum. İlk hamileliğimde 4 ayken bile bukadar karnım yoktu :) sizde de bu halde olanlar varmıs. Bebek büyüyünce ne hale gelcez acaba
Benimkide oyle ve bem 1 haftada 1300 gram aldim yaa. Acaip bi siskinlik hazimsizlik var. Esim bugun ne ara bu kdar cikti karnn diyo :)). 3. Gebeligim 3undede hemen cikti karnim. . Ic karnim dar sanirim. 52 kiloyla hamile kaldim finali merak ediyorum :))