Hayirli olsun canım ☺ sat Son adet tarihi demekHerkese merhaba2012 dogumlu bir oglum var. Su an nasip olursa 2020 mart annesi olacagim bugun 4 +5 oldum ve minnak kesemizi gorduk sat nedir arkadaslar? Benim 18 hz. 28 gunde bir oluyorum. 16 hz da evde gebelii ve ertesi gun kanda netlestirdik. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Hayirli olsun canım ☺ sat Son adet tarihi demek
Kızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum
Beeen özellikle geceleri uyuyamıyorum bile uyurken buz torbasıyla yatıyorumKızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum
Bende üşüyorum özellikle ayaklarımBende tam tersi üşüyorum
Tam 6 haftaliksin sata göre ama ultrasondaki haftası daha doğrudurİYi akşamlar arkadaşlar 27 haziranda transfer oldum çok şükür çarşamba keseyi gördük ama kaç haftalık oldgumu doktora sormak aklıma bile gelmedi.son adet tarihim 9 haziran.şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı.
Bende yanlış anladımAmin cnm cumlemize insallahyok ben sizin sat lar nedir anlaminda dedim aslinda
Internette okudugum kadariyla ayaklarin yaniyorsa kiz usuyorsa erkekmis:)Kızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum
:)))) ay bu çok iyiymiş bakalım tutacak mı üşüyen ve yananlar cinsiyetleri öğrenince mutlaka yazalım :))Internette okudugum kadariyla ayaklarin yaniyorsa kiz usuyorsa erkekmis:)
o kız bebeğe hamile olan annelerde oluyormuş geneldeKızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum
Ben ilk defa duydum kısmet bakalım ne olacako kız bebeğe hamile olan annelerde oluyormuş genelde
İlk haftalarda üşüyüp sonradan yananlar ne olacak:)))) ay bu çok iyiymiş bakalım tutacak mı üşüyen ve yananlar cinsiyetleri öğrenince mutlaka yazalım :))
Takmislardir muhakkak takmama gibi bisey soz konusu dahi olamaz. Bazen bende supheye dusuyorum o anki telasla farketmemissinizdir. Hemsire dr dan omce takiyor hemsire takmasa bile dr farkeder. Riske atilacak bisry asla drgil iciniz rahat olsunArkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını????
Alıntı
Benimkide oyle ve bem 1 haftada 1300 gram aldim yaa. Acaip bi siskinlik hazimsizlik var. Esim bugun ne ara bu kdar cikti karnn diyo :)). 3. Gebeligim 3undede hemen cikti karnim. . Ic karnim dar sanirim. 52 kiloyla hamile kaldim finali merak ediyorum :))Kızlar merhaba.. benimde karnım sanki 3 aylık hamile gibi . Bukadar şişkinlik ne anlamıyorum. İlk hamileliğimde 4 ayken bile bukadar karnım yoktu :) sizde de bu halde olanlar varmıs. Bebek büyüyünce ne hale gelcez acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?