2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayirli olsun canım ☺ sat Son adet tarihi demek

Kızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum

Kızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum

Benim de vucudum oldukca sicak. Gebeligi ogrenmeden evvel de boyleydi o hafta hala vucudum sicak. Bi de antalyada yasiyoruz. Sanki tum gunesi uzerimde hissediyorum

Tam 6 haftaliksin sata göre ama ultrasondaki haftası daha doğrudur

Takmislardir muhakkak takmama gibi bisey soz konusu dahi olamaz. Bazen bende supheye dusuyorum o anki telasla farketmemissinizdir. Hemsire dr dan omce takiyor hemsire takmasa bile dr farkeder. Riske atilacak bisry asla drgil iciniz rahat olsun

Benimkide oyle ve bem 1 haftada 1300 gram aldim yaa. Acaip bi siskinlik hazimsizlik var. Esim bugun ne ara bu kdar cikti karnn diyo :)). 3. Gebeligim 3undede hemen cikti karnim. . Ic karnim dar sanirim. 52 kiloyla hamile kaldim finali merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…