2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence de artış güzel ☺ benim ilk 550 birgün arayla 1500 çıkti artık vermene gerek yok dedi doktorum

gözün aydın cnm

Herkesin tekrar hayırlı olsun doktordan doktora bazı şeylerin değişmesi ne acı. Hepimiz heyecanlıyız. Bazılarımız büyük uğraşlar sonrası hamile kalabildi ve en ufak belirtiler yada olumsuz bir cümle bizim psikolojimizi alt üst ediyor. Ama sanırım kendimizi fazla dinlememek lazım. Birer mucize onlar ve sağlıklı bir gebelikse zaten herşey yolunda gidecektir. Diye düşünmeye çalışsamda kafamda deli sorular var

Progestan kullanan arkadaşlar ben içtikten sonra bir saat sonra falan anında gözlerim kapanıyor ve nasıl uyuduğumu bile anlayamadan uyuyorum bayılmış gibi. Sizinde aynı oluyor mu?

Progestan kullanan arkadaşlar ben içtikten sonra bir saat sonra falan anında gözlerim kapanıyor ve nasıl uyuduğumu bile anlayamadan uyuyorum bayılmış gibi. Sizinde aynı oluyor mu?
Günde 2 kez içiyorum ben sabahki çok etkilemese de akşam içtikten yarım saat sonra uyuyakalıyorum aynen

aksilik olmazsa ben mart olsun isterim. Anne karninda ne kadar dursa kâr canim. Kac yaşındasın ilk bebekmi
Ikinci canim 28 yasindayim. 16 aylik kizim var. 38+4te dogmustu kizim bakalim bu nasil olcak gelisimi yavas diye sezeryan oldu erken

AMİN İNŞALLAH CANIM

Fitil olarak kullaniyorum ben yan etkileri agir diye

ağızdan alındığında çok fazla yan etkisi var. ben fitil olarak kullanıyorum hem daha iyiymiş hemde rahatsız olmuyorum

8

Merhabalar, benim de sat 18, ne zaman kac cikti betahcg acaba senin
Canım dün yaptırdım beta hcg 106 çıktı. Bugün de evde idrar testi yaptım dayanamadım silik çıktı. Tuvalette de pembe leke geldi bir kere. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için tedirginim. Düşündükçe süreci kötü etkilediğimi hissediyorum

Pembe leke geldi çok tedirginim. Sat 18 haziran. Beta dün 106. Değer çok düşük mü sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…