Seninde hayırlı olsun.
12.07.2019 BETA-HCG 83,88
16.07.2019 BETA-HCG 259,4
18.07.2019 BETA-HCG 382,7
19.07.2019 BETA-HCG 568,63
Değerlerim bu şekilde idi bir daha yaptırmadım test doktora gitmeden önce bir daha yaptıracağım. Ilerleme normal mi sizce? Doktor sıkıntı yok dedi ama korkuyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. Mide bulantısı yok bende henüz. Senin değerlerin nasıldı?
Kızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolunda tahlil sonuçlarımı da çok beğendi kalp atışını da duyduk keseyi zaten daha önce de görmüştük benim oğluşlarla gittim hadi inşallah bu sefer kız olur 2 oğlandan sonra dedi doktor hayırlısı Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin herkesin güzel haberlerini duymak dileğiyle...
Merhaba anne adaylari herkese hayirli olsun bebisler.benim de tahmini 18 mart.gecen hafta gittim doktora kese olusmus.haftaya da kalp atisini duymaya gidecegiz ins.umarim saglikli sihhatli kucagimiza aliriz bebislerimizi.
Herkesin tekrar hayırlı olsun doktordan doktora bazı şeylerin değişmesi ne acı. Hepimiz heyecanlıyız. Bazılarımız büyük uğraşlar sonrası hamile kalabildi ve en ufak belirtiler yada olumsuz bir cümle bizim psikolojimizi alt üst ediyor. Ama sanırım kendimizi fazla dinlememek lazım. Birer mucize onlar ve sağlıklı bir gebelikse zaten herşey yolunda gidecektir. Diye düşünmeye çalışsamda kafamda deli sorular var
Progestan kullanan arkadaşlar ben içtikten sonra bir saat sonra falan anında gözlerim kapanıyor ve nasıl uyuduğumu bile anlayamadan uyuyorum bayılmış gibi. Sizinde aynı oluyor mu?
Progestan kullanan arkadaşlar ben içtikten sonra bir saat sonra falan anında gözlerim kapanıyor ve nasıl uyuduğumu bile anlayamadan uyuyorum bayılmış gibi. Sizinde aynı oluyor mu?
Kizlar cok sagolun evime geldim daha yeni elhamdulillah bebek iyi dedi doktor . rabbim kimseye yasatmasn bizedr bidaha yasatmasn evlatlarmizi bizlere bagislasn rabbim
Ben tup bebek yaptim bide oncesinde ameliyatlar ve verem atlattim onca emek verdik yolun sonuna geldik heralde diye cok korktuk ama elhamdulillah rabbim bize bagisladi
Canım dün yaptırdım beta hcg 106 çıktı. Bugün de evde idrar testi yaptım dayanamadım silik çıktı. Tuvalette de pembe leke geldi bir kere. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için tedirginim. Düşündükçe süreci kötü etkilediğimi hissediyorum