2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım internette hesaplayıcı var. senin için hesapladım 6+1 çıkıyo sonuc
Gebelik Haftası: Gebeliğin 7. haftasındasınız. 6 hafta 1 günlük hamilesiniz (43. gün)
Çok teşekkür ederim bu arada ben keseyi gördükten sonra doktorum 11 gün sonra gel kalp atışı için dedi.aslında 6. Haftanın içinde duyanlarda var ama en garantisi 7. Haftada gitmek

Çok teşekkür ederim bu arada ben keseyi gördükten sonra doktorum 11 gün sonra gel kalp atışı için dedi.aslında 6. Haftanın içinde duyanlarda var ama en garantisi 7. Haftada gitmek
evet aslında garanti olsun diye 7 haftalıkken gitmek lazım. ama tabi ben ozamana kadar duramam bu hafta gideyim gozukmez ise kalp atışı 7haftalıkken tekrar giderim artık

Bende çok zor duruyorum ama bu sefer doktoru dinlicem yani inşallah
ben doktora hiç gitmedim henüz. evde idrar testi yaptım sonrasında kan tahlili oldum persembe gunu beta 800 çıkmıştı. saglık ocagındaki hekim onumuzdeki persembe veya cuma gunu doktora git ultrason la baksın demişti. keseni gor normal gebelik mi diye dedi. yine iyi bekledim ya

Arkadaşlar ben bugün 5+1 im. 4+0dan beri kahve lekeler arada pembemsi lekeler yaşıyorum. 4+4te doktora gittim kese var gibiydi ama kesin olarak kese demedi ve progestan başladım bir de proluton depot iğne 3 güne bir oluyorum. Progestanı 3 gün fitil şeklinde kullandım ama hep geri geliyordu erimiyordu dünden beri içiyorum. Ama benim lekelenmem devam ediyor. Yani 4 gündür progestan kullanıyorum ama fayda etmiyor mu anlamadım ağrım sızım yok şükür ama niye geçmiyor bu lekeler? Bugün biraz daha pembemsi.
Soracagım böle lekelenme yaşayanlar kaç gün sürdü acaba sizlerde devam ediyor mu böle benim gibi.
Cuma tekrar randevum var.

Herkese merhaba 2012 dogumlu bir oglum var. Su an nasip olursa 2020 mart annesi olacagim bugun 4 +5 oldum ve minnak kesemizi gorduk sat nedir arkadaslar? Benim 18 hz. 28 gunde bir oluyorum. 16 hz da evde gebelii ve ertesi gun kanda netlestirdik. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah

Hayirli olsin canim benim sat 10 haziran aramiza hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…