Çok teşekkür ederimcanım internette hesaplayıcı var. senin için hesapladım 6+1 çıkıyo sonuc
Gebelik Haftası: Gebeliğin 7. haftasındasınız. 6 hafta 1 günlük hamilesiniz (43. gün)
Evet duydun mu sende kalp atisini
[/QUOTE bugün duydum çok şükür
evet aslında garanti olsun diye 7 haftalıkken gitmek lazım. ama tabi ben ozamana kadar duramam bu hafta gideyim gozukmez ise kalp atışı 7haftalıkken tekrar giderim artıkÇok teşekkür ederimbu arada ben keseyi gördükten sonra doktorum 11 gün sonra gel kalp atışı için dedi.aslında 6. Haftanın içinde duyanlarda var ama en garantisi 7. Haftada gitmek
bulantı yok ama şişkinlık var. ve göğüslerim inanılmaz agrıyoArladaslar sizin 6 7 haftada belirtiniz var mı mide bulantısı falan
bulantı yok ama şişkinlık var. ve göğüslerim inanılmaz agrıyo
Bende çok zor duruyorum ama bu sefer doktoru dinlicem yani inşallahevet aslında garanti olsun diye 7 haftalıkken gitmek lazım. ama tabi ben ozamana kadar duramam bu hafta gideyim gozukmez ise kalp atışı 7haftalıkken tekrar giderim artık
ben doktora hiç gitmedim henüz. evde idrar testi yaptım sonrasında kan tahlili oldum persembe gunu beta 800 çıkmıştı. saglık ocagındaki hekim onumuzdeki persembe veya cuma gunu doktora git ultrason la baksın demişti. keseni gor normal gebelik mi diye dedi. yine iyi bekledim yaBende çok zor duruyorum ama bu sefer doktoru dinlicem yani inşallah
Bende perşembe gitcem 5+5 olacak o zamana kadar hayırlısiyla. vajinal ultrasonda görünür umarimkızlar perşembe gunu 6+0 olcak doktora gideceğimde . ozamana kalp atışı duyarmıyım sizce?,
sizler ne zaman duydunuz kalp atışını.
benim arada oluyo bu haftaArladaslar sizin 6 7 haftada belirtiniz var mı mide bulantısı falan
Gözün aydın canim
6+0da duydum bende özel hastanede karındankızlar perşembe gunu 6+0 olcak doktora gideceğimde . ozamana kalp atışı duyarmıyım sizce?,
sizler ne zaman duydunuz kalp atışını.
bende özele gitcem karından duymazsa alttan bakmasını isticem kalp atışı duyabilmek için6+0da duydum bende özel hastanede karından
Alttan garanti duyulur canimbende özele gitcem karından duymazsa alttan bakmasını isticem kalp atışı duyabilmek için
Anladim canim hayirlisi boyleymisbende 25 yasindayim. Kizim 2 yasinda. Bende 40+0 da suni sanci alirken bebegin kalp atisi zayifladigi ve kakasini yaptigi acil sezeryan oldum
seninkilerde tek olduklari zamani hatirlamicak birlikte buyuyeceklerAnladim canim hayirlisi boyleymisAllah bagislasin ne guzel arkadas gibi olcaklar
Hayirli olsin canim benim sat 10 haziranHerkese merhaba2012 dogumlu bir oglum var. Su an nasip olursa 2020 mart annesi olacagim bugun 4 +5 oldum ve minnak kesemizi gorduk sat nedir arkadaslar? Benim 18 hz. 28 gunde bir oluyorum. 16 hz da evde gebelii ve ertesi gun kanda netlestirdik. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?