2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tuspamin isminde bir şurup yazdı canım. Çok teşekkür ederim. Yorgunluktan mahvoldum valla.

Selam kızlar yeni girdim okudum. Karnım agrıdı biraz yatıyorum eşim beni gerdi ondan oldu kesin.. tam cocugun yemek vaktı yemek hazırlıyodum abur cubur istedi gitmiş mısır gevregi paketini aldırmış dolaptan babasına. Ben hayır diyorum sözümü dinletmeye calısıyorum noldu oglum nie aglıosun diye aldı kucagna mutfak dolaplarina baktılar zaten iştahsız bir cocuk gerim gerim gerildimmm

Canım sanırım burda en erken benim kaburga ağrılarım başladı, belki de sürekli uzandiğim için.
Yemek yerken bile bazen zor oturuyorum yada iki defa oturuyorum sofraya mola vererek.
Siz çalışanlara Allah kolaylık versin. Yine ben uzanma fırsatı buluyorum. gece de çok kötü oluyorum bi uyanıyorum yattığım taraf çürümüş gibi ağrıyor.

Dogumdan sonra 5 ay falan gitsem fizige anca toparlarim heralde

Hep ayni seyleri yasiyoruz. Hep zitlasmalar devam ediyo. Bu aksam kiz bardak kirdi biz birbirimize girdik

Sana yardımcı olsa keşke,
Cocuga iyilik yapmıyor ama öyle sanıyor çoğu erkek öyle sıkma canını.

Son zamanlarda arasıra bende de oluyor canım, tek tarafımda ama geçiyor devam etse dayanması zor

Hay maşallah be. En son 2 hafta önce gittiğimde 1350ydi şimdi kaö oldu acaba yarın gidicez bakalım

Şurubu devlet karşılamıyormuş, 45 liraymış.
Alerjisi var mi kesinlesen? Bizim alerjik astim dedi en son doktor
Onun alerji geçmişi biraz karmaşık ve zorlu bir süreçti, hâlâ da öyle. Eşim o yüzden çalışmıyor, emanet edemiyoruz. Çoklu gıda alerjisi vardı. Süt ürünleri ve yumurta dahil birçok gıdaya alerjisi vardı. Emzirirken ben de diyetteydim. Ek gıda olayı çok zorlayıcıydı. Bal, muz, ceviz gibi iyi olan her şeye alerjisi vardı. Değişik bir bünyesi var. 3 gün kuralını uygulayamıyorum. Mesela muzu 5. verişimde hastanelik olmuştu. Tepkileri de farklılaşabiliyor. Kusma, mukuslu kaka, ürtiker, solunum tepkisi... hepsini yaşadık anlayacağın. Kesin olarak şuna tepkisi var ya da yok diyemiyorum. Hani kocam çocuk için çalışmıyor diyorum ya, bırakamıyoruz ki kimseye. Umarım bebişler alerjik olmaz. Çok yıpratıcı. Yine ne dokundu diye kafayı az yemedim. Sizin var mı alerjiniz?

Ay ben delircem ağrıdan benim de sol tarafım ağrıyor kaburgalarım deki gibi ağrıyor korse iyi geliyorsa ben de alayım

Bende bel kemeri aldim.. bayag sirtimi rahatlatti.. ama her zaman kullanamiyorum... tavsiye ederim gobegim benim fuze gibi one dogru oda belimi agritiyo..
Bende istiyorum aslında . gobegim cok fazla diil ama belim.cok agriyor. Hepsini gectim bacak aram cok agriyor .cati agrim var. Zaten bugunlerde hic iyi hissetmiyorum kendimi . hersey cok gozumde buyuyor . 2. Cocukla nasil olacak hic kestiremiyorum . oglum bugunlerde burnumdan getiryor cok huysuz ve sinirli ben cok rahatsizim heryerimde bi agri oluyor yataga girince hic gucum yok. Dogumda bi kayinvalidem gelebilecek baska yardimcim yok.hersey kafamda cok buyuyor. Kayinvalideminde gelmesi ne kadar ismize yaricak bilmiyorum . of hergun cig gibi buyuyor bu sorunlar kafamda .

Bilinen toz ve latex var ama ceviz ve muzdan da supheleniyoruz. Bizim bu sene sirf solunum tepkisi vucut tepkiside var

Benim de Kayınvalidem gelecek inşallah çok utanacağım bir durum olmaz. Sonuçta üstümüz çıkıyor açılıyor vs

Ben bundan daha büyüğünü hazırladım bugün anca sığdı
Ay ben daha hic bise hazirlamadim . kiyafetlerini yilbasindan sonra eksiklerini tamamlayip yikamayi dusunuyorum .tek basina yapabildiniz mi . bana yardimci olacak kimse yok oglumla nasil yaoarim utusunu kestiremiyorum . sanirim anca ocak sonu gibi hazir olur bavulum

Ben kendim yaptım ütüsünü Yıkama sını asmasını. Abi etrafımdaki herkese göre ben yeterince hamile değilim zayıf olduğumdan yorulmuyorum falan sanıyorlar. İlla bişey yapmak için söylelememi istemem bekliyorlar.. Ben de kimseden bir şey istemiyorum gelip yapası olan yapar sonuçta ben olsam öyle yapardım. Hamile birine yardıma ihtiyacın olursa denmezki gelinir ve yardım edilir direkt. Yoruldum baya ama bitti. Ohh içimi de söktüm rahatladım be canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…