Valla artik onu da gectim biliyormusun. Oglumda ablam yanimdaydi heryerini goruyor oyle diyim. Tuvalete birlikte girmek durumunda kaliyorsun. Ben sezeryan olmustum .illaki koluna girmesi gerekiyor . bebek memeyi tutmamisti her emzirmede ablam tutuyordu bebegi ve memeyi eliyle . cok zahmet cekmistik. Simdi kayinvalidem tam bi sigara bagimlisi . sigara icmekten bana nasil yardim edicek bilmiyorum.yenj dogan cocuk okadar sigara kokusuna nasil dayanir. Bir kac gun icmeme gibi bi durumuda olmaz . bilmiyorum ki . bi arkadasim var o istersen ben gelebilirim kalmaya dedi gece icin hic kayinvalidemi cagirmasam mi ay cok kararsizim..Benim de Kayınvalidem gelecek inşallah çok utanacağım bir durum olmaz. Sonuçta üstümüz çıkıyor açılıyor vs
Astım olmazlar inşallah, çok zor.Bilinen toz ve latex var ama ceviz ve muzdan da supheleniyoruz. Bizim bu sene sirf solunum tepkisi vucut tepkiside var
Tahlilin yokmu foto koyda bakimProtein olarak yazmıyor. Sanırım başka bir değer olarak bakılıyor. Hafif düzeyde görülmüş
Benimde catı agrım var diye verdi doktor aldım ama alışamadım biBende istiyorum aslında . gobegim cok fazla diil ama belim.cok agriyor. Hepsini gectim bacak aram cok agriyor .cati agrim var. Zaten bugunlerde hic iyi hissetmiyorum kendimi . hersey cok gozumde buyuyor . 2. Cocukla nasil olacak hic kestiremiyorum . oglum bugunlerde burnumdan getiryor cok huysuz ve sinirli ben cok rahatsizim heryerimde bi agri oluyor yataga girince hic gucum yok. Dogumda bi kayinvalidem gelebilecek baska yardimcim yok.hersey kafamda cok buyuyor. Kayinvalideminde gelmesi ne kadar ismize yaricak bilmiyorum . of hergun cig gibi buyuyor bu sorunlar kafamda .
Ya kizlar birbirimize destek verecezz... bir sekilde halledicezzz bu isi insallahBende istiyorum aslında . gobegim cok fazla diil ama belim.cok agriyor. Hepsini gectim bacak aram cok agriyor .cati agrim var. Zaten bugunlerde hic iyi hissetmiyorum kendimi . hersey cok gozumde buyuyor . 2. Cocukla nasil olacak hic kestiremiyorum . oglum bugunlerde burnumdan getiryor cok huysuz ve sinirli ben cok rahatsizim heryerimde bi agri oluyor yataga girince hic gucum yok. Dogumda bi kayinvalidem gelebilecek baska yardimcim yok.hersey kafamda cok buyuyor. Kayinvalideminde gelmesi ne kadar ismize yaricak bilmiyorum . of hergun cig gibi buyuyor bu sorunlar kafamda .
@seryu cok haklisin, insan dogumdan hemen sonra bile karnimizdaki o hareketlerini bile cok ozluyoor
Canım arkadaşların da dediği gibi başka bir hastanede tekrarlatman iyi olur. Ama preklampsi için tek başına protein, tek başına tansiyon, tek başına ödem bir anlam ifade etmiyor. Tüm bunlar sadece takip gerektiriyor. Sen yine de başka bir hastanede test yaptırarak önlemini al, tansiyonunu düzenli olarak ölç, tuz tüketimini bırak.Kuzular birşey soracağım tahlillerle ilgili. Ben bu hafta kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hastanede daha sonuçlar çıkmamıştı işe döndüm doktoruma gösteremedim. Fırsat yoktu sadece internetten baktım sonuçlara aile hekimine gösterdim. İdrarda biraz protein görülmüş. Bu aslında normal olan bir durum değil. Fazla olursa problem. Buna bağlı olarak ayakta şişlik yada tansiyon artması da olursa sorun. Sizin tahlillerde böyle bir durum oldu mu? Aile hekimim haftaya tahliller tekrarlanmalı dedi.Aslında kendi doktoruma randevumu yine aldım ama izine çıkmış maalesef. Beyin kanaması geçirmişti sanırım onun kontrolleri için Ankara’ya gidiyor. Baya ortada kaldımDiğer belirtiler yok ama tedirgin olmalı mıyım bilmiyorum
Acaba elti miyiz diye düşündüm bir anValla artik onu da gectim biliyormusun. Oglumda ablam yanimdaydi heryerini goruyor oyle diyim. Tuvalete birlikte girmek durumunda kaliyorsun. Ben sezeryan olmustum .illaki koluna girmesi gerekiyor . bebek memeyi tutmamisti her emzirmede ablam tutuyordu bebegi ve memeyi eliyle . cok zahmet cekmistik. Simdi kayinvalidem tam bi sigara bagimlisi . sigara icmekten bana nasil yardim edicek bilmiyorum.yenj dogan cocuk okadar sigara kokusuna nasil dayanir. Bir kac gun icmeme gibi bi durumuda olmaz . bilmiyorum ki . bi arkadasim var o istersen ben gelebilirim kalmaya dedi gece icin hic kayinvalidemi cagirmasam mi ay cok kararsizim..
Tahlilin yokmu foto koyda bakim
Şurubu devlet karşılamıyormuş, 45 liraymış.
Onun alerji geçmişi biraz karmaşık ve zorlu bir süreçti, hâlâ da öyle. Eşim o yüzden çalışmıyor, emanet edemiyoruz. Çoklu gıda alerjisi vardı. Süt ürünleri ve yumurta dahil birçok gıdaya alerjisi vardı. Emzirirken ben de diyetteydim. Ek gıda olayı çok zorlayıcıydı. Bal, muz, ceviz gibi iyi olan her şeye alerjisi vardı. Değişik bir bünyesi var. 3 gün kuralını uygulayamıyorum. Mesela muzu 5. verişimde hastanelik olmuştu. Tepkileri de farklılaşabiliyor. Kusma, mukuslu kaka, ürtiker, solunum tepkisi... hepsini yaşadık anlayacağın. Kesin olarak şuna tepkisi var ya da yok diyemiyorum. Hani kocam çocuk için çalışmıyor diyorum ya, bırakamıyoruz ki kimseye. Umarım bebişler alerjik olmaz. Çok yıpratıcı. Yine ne dokundu diye kafayı az yemedim. Sizin var mı alerjiniz?
Benimde sag tarafim agriyor seni korkutmak istemem ama sag bobrek buyumesi cikti bende meger ondanmisKızlar çok kötü sırt ağrım ve kaburga ağrım var. Sadece sağ tarafımda ağrılarım. Var mı benim gibi ağrıları olan.
Doktor normal dedi ama tek taraflı olması beni düşündürüyor.
Doktorum gebelik korsesi tavsiye etti ama aldım kullanamadım rahat edemedim bir türlü. Var mı sırt ağrısı yaşayanlar birbirimize akıl verelim
Ben kendim yaptım ütüsünü Yıkama sını asmasını. Abi etrafımdaki herkese göre ben yeterince hamile değilim zayıf olduğumdan yorulmuyorum falan sanıyorlar. İlla bişey yapmak için söylelememi istemem bekliyorlar.. Ben de kimseden bir şey istemiyorum gelip yapası olan yapar sonuçta ben olsam öyle yapardım. Hamile birine yardıma ihtiyacın olursa denmezki gelinir ve yardım edilir direkt. Yoruldum baya ama bitti. Ohh içimi de söktüm rahatladım be canım
Valla kayinvalidem uykusundan uyanip iciyor ben sok oldum. Gecen gun gelmisti . inan varya hic birseyi ben istemeden ypmadi.oglum hastalandi hastaneye goturduk .gitmeden corba yapmistim bu halimle. Hastanede hava filan verdiler aksam 7 de geldik eve..bi guzel uyuyordu geldigimizde. Hic yemek bile yapmamis.corbadan icip uyumus. Cocuklar eve geldik bir corba ekmk peynir yedik. Uyandi gelmis dioki corbami icicez yemege. Dedim saat 7 di olmus cocuk ac anca o var . yani yapabilirdi saat kac olmus.bide piskin piskin soruyor..bide sabah kabak aldirdi yemek yapicsm diye.cildircaktim yaaa. Kahvaltiyi ben hazirliyorum hicnbirseye yardimci olmuyor. Zaten balkonda surekli cay sigara baska bi derdi yok .Acaba elti miyiz diye düşündüm bir anbu kadar olur ben de bu laro düşünüyorum. Sürekli sigara içiyor ve ben sigara içen birine nasıl veririm. Eşime bile vermek istemem içiyor diye napıcaz Allah yardımcımız olsun. Yıl başında en ucuz sigara 22 TL olacakmış belki bırakırlar
Evet kan tahlilleri temiz. Doktorda illa birşey var diyemedi. Zaten sonuçta aile hekiminin uzmanlık alanı olmadığından o da gördüğünü yorumladı. Bu hafta işte randevum iptal oldu.ilk defa devlete gitmeliyim inşallah sıra falan bulurumKuzzummm bol su ic tuzsuz ye.. gunde 1.5 litre su tuket.. cok bisey gozukmuyor.. testin tekrari lazim.. negatif dememis ama pozitif te dememis.. arada kalmis.. diger kan tahlillerinde bir sikintin yoksa bobrekle ilgili olabilir k ciger enzimlerin yerindeyse bir sikintin yoksa... kalp nefes darligi tansiyonunda bir sikinti yoksa .. endiselenmen icin erken olur.. cok gecmis olsun kuzum
Evet kuzucuk yaziyor ama +,- seklinde olan kisim... eseri miktarda gorulmus.. doktorunde temkinli yaklasmis..Protein olarak yazmıyor. Sanırım başka bir değer olarak bakılıyor. Hafif düzeyde görülmüş
Kizlar bobreklerinize baktirin biAy ben delircem ağrıdan benim de sol tarafım ağrıyor kaburgalarım deki gibi ağrıyor korse iyi geliyorsa ben de alayım
Bende artik kimseden bisey beklemiyorum .annemden bile bi beklentim kalmadi .artik yavas yavas yikayip kurutup utuleriz.En iyisi yazmissin canim bisey soyelyince yapilcaksa hic yapilmasa daha iyi ayni karardayim.bende bi de canin bisey cekrse soyle biz yapar geliriz versiyonu bar bu durumun
Benimde aklima o gelmisti tahlillerinde birsey gozukmedi mi ki??Benimde sag tarafim agriyor seni korkutmak istemem ama sag bobrek buyumesi cikti bende meger ondanmis
Canim mecbur sezeryansa takma bosverKız benimde makat gelişi, her hafta yerleri siliyorum, dönmüşmüdür acabahiç bilmiyordum, sezeryan olacak diyede takmadım ama
Tahlillerde cikmiyor ultrasonla bakilmasi lazim bobreklereBenimde aklima o gelmisti tahlillerinde birsey gozukmedi mi ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?