2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de Kayınvalidem gelecek inşallah çok utanacağım bir durum olmaz. Sonuçta üstümüz çıkıyor açılıyor vs
Valla artik onu da gectim biliyormusun. Oglumda ablam yanimdaydi heryerini goruyor oyle diyim. Tuvalete birlikte girmek durumunda kaliyorsun. Ben sezeryan olmustum .illaki koluna girmesi gerekiyor . bebek memeyi tutmamisti her emzirmede ablam tutuyordu bebegi ve memeyi eliyle . cok zahmet cekmistik. Simdi kayinvalidem tam bi sigara bagimlisi . sigara icmekten bana nasil yardim edicek bilmiyorum.yenj dogan cocuk okadar sigara kokusuna nasil dayanir. Bir kac gun icmeme gibi bi durumuda olmaz . bilmiyorum ki . bi arkadasim var o istersen ben gelebilirim kalmaya dedi gece icin hic kayinvalidemi cagirmasam mi ay cok kararsizim..

Benimde catı agrım var diye verdi doktor aldım ama alışamadım bi bebegi sıkıyormuşum gibi geldigi icin takamıyorum

Ya kizlar birbirimize destek verecezz... bir sekilde halledicezzz bu isi insallah

@seryu cok haklisin, insan dogumdan hemen sonra bile karnimizdaki o hareketlerini bile cok ozluyoor

Ben geçen gün doğumun aslında çok hüzünlü bir şry olduğunu düşündüm. Evet çok güzel, ama çok da hüzünlü. Şimdi mesela hep kızımla beraberim. Beraber okula gidiyoruz, beraber yemek yiyoruz, beraber uyuyoruz. O doğduğu zaman aramızdaki fiziksel bağ kopacak, artık o bir birey olacak. Benden ayrı uyuyacak bazen. Ben ondan ayrı okula gideceğim mesela.

Bilmem.

Eminim doğumdan sonrası da harika olacak. Yeni deneyimler, yeni bağlılıklar, yeni alışkanlıklar ama hamilelik de güzel. Çok şükür halimize

Canım arkadaşların da dediği gibi başka bir hastanede tekrarlatman iyi olur. Ama preklampsi için tek başına protein, tek başına tansiyon, tek başına ödem bir anlam ifade etmiyor. Tüm bunlar sadece takip gerektiriyor. Sen yine de başka bir hastanede test yaptırarak önlemini al, tansiyonunu düzenli olarak ölç, tuz tüketimini bırak.

Acaba elti miyiz diye düşündüm bir an bu kadar olur ben de bu laro düşünüyorum. Sürekli sigara içiyor ve ben sigara içen birine nasıl veririm. Eşime bile vermek istemem içiyor diye napıcaz Allah yardımcımız olsun. Yıl başında en ucuz sigara 22 TL olacakmış belki bırakırlar

Hastane yorgunluğuyla iyi bi dinlenmek anca rahatlatir kuzucukla sizi.. insallah tekrr gitmeniz gerekmez boyle.. alerjisi gida uzerineymis ben alerjik astim diyince daha farkli dusunmustum mesela mevsimswl yada bazi tetikleyen maddeler oluyir o geldi aklina ins iyi gelir ilaci oksuruk icin ogluma prospan yazmisti bitkisel diye o yuzden sormustum acaba astim gibi durumlarda kullanılıyor mu diye

Kuzzummm bol su ic tuzsuz ye.. gunde 1.5 litre su tuket.. cok bisey gozukmuyor.. testin tekrari lazim.. negatif dememis ama pozitif te dememis.. arada kalmis.. diger kan tahlillerinde bir sikintin yoksa bobrekle ilgili olabilir k ciger enzimlerin yerindeyse bir sikintin yoksa... kalp nefes darligi tansiyonunda bir sikinti yoksa .. endiselenmen icin erken olur.. cok gecmis olsun kuzum

Benimde sag tarafim agriyor seni korkutmak istemem ama sag bobrek buyumesi cikti bende meger ondanmis

En iyisi yazmissin canim bisey soyelyince yapilcaksa hic yapilmasa daha iyi ayni karardayim.bende bi de canin bisey cekrse soyle biz yapar geliriz versiyonu bar bu durumun

Valla kayinvalidem uykusundan uyanip iciyor ben sok oldum. Gecen gun gelmisti . inan varya hic birseyi ben istemeden ypmadi.oglum hastalandi hastaneye goturduk .gitmeden corba yapmistim bu halimle. Hastanede hava filan verdiler aksam 7 de geldik eve..bi guzel uyuyordu geldigimizde. Hic yemek bile yapmamis.corbadan icip uyumus. Cocuklar eve geldik bir corba ekmk peynir yedik. Uyandi gelmis dioki corbami icicez yemege. Dedim saat 7 di olmus cocuk ac anca o var . yani yapabilirdi saat kac olmus.bide piskin piskin soruyor..bide sabah kabak aldirdi yemek yapicsm diye.cildircaktim yaaa. Kahvaltiyi ben hazirliyorum hicnbirseye yardimci olmuyor. Zaten balkonda surekli cay sigara baska bi derdi yok .

Evet kan tahlilleri temiz. Doktorda illa birşey var diyemedi. Zaten sonuçta aile hekiminin uzmanlık alanı olmadığından o da gördüğünü yorumladı. Bu hafta işte randevum iptal oldu.ilk defa devlete gitmeliyim inşallah sıra falan bulurum

En iyisi yazmissin canim bisey soyelyince yapilcaksa hic yapilmasa daha iyi ayni karardayim.bende bi de canin bisey cekrse soyle biz yapar geliriz versiyonu bar bu durumun
Bende artik kimseden bisey beklemiyorum .annemden bile bi beklentim kalmadi .artik yavas yavas yikayip kurutup utuleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…