2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Gecmis olsunn.. hmile halinle ordan oraya kosturtmuslar seni tum gun iyi dayanmissin yinede bu sira işlerinde deli ediyorlar insani birbirlerinden haberleri yok telefon acmayda useniyorlar bi orasi bi burasi kosup duruyo insan cok.sukurki halletmişsin hepsini.. kizin icin geçmis olsun ne verdi dogal olarak sorabilir miyim

Aynen öyle bende acaba başkalarında da öyle az miktarda göründü mi merak ettim. Bu hafta farklı bir hastanede yaptıracağım

Normalin sadece kesi ve dikisinden korkuyorsan canim herdogumda kesi yapmiyorlar yeterli acilman olursa ve hastaneye giderken zaten acilman baslamissa serumdu kandi derken hic gerek kalmiyor zaman gectilce acilma ilerledigi icin esini kabul.etmesi cok guzel bilmiyorum ne dusunursunde en icine sineni olsun :)

Canim cokk gecmis olsun sanaaa minnaklar korkutmuslar annesiniii dualarim seninle, az kaldi sabret. Yolun sonu gorunuyor. Doktorun dediklerini harfiyen uygula. En kisa zmaanda dinsin sancilarin. Siki takiptesin nasilsa. Sorun yasamadan atlatabilelim ins, moralini yuksek tutmaya calis.

Ne diyeyim ya cok gecmis olsun canim.. ne kadar zor hastaliklarin hepsi.. Allah kimseyi yani su hastanelere dusurmesin... kontrole gitsende sefalet cekiliyosun bide hastayken daha beter olup donuyosun

Kızlar çok kötü sırt ağrım ve kaburga ağrım var. Sadece sağ tarafımda ağrılarım. Var mı benim gibi ağrıları olan.

Doktor normal dedi ama tek taraflı olması beni düşündürüyor.
Doktorum gebelik korsesi tavsiye etti ama aldım kullanamadım rahat edemedim bir türlü. Var mı sırt ağrısı yaşayanlar birbirimize akıl verelim

Benim tahlillerim de çıkmadı canım, o yüzden bilgim yok.

Evett benimde canim agriyinca sirtimin sag tarafi sag kaburgam... doktor hic bisey demedi bakti hersey normal olur dedi... yani bel fitigimi tetikledi sanirim.. uc kilo almisim tok halimle uc kilo ve bebeklerin basinclari bu hale getirdiki bir iki ay sonrasini dusunemiyorum... insallah hamileliktendir de baska bise yoktur... bobregin felan agirmasinda kuzum...

Benimde tek sağ kaburgam ağrıyordu sırt ağrısı değilde, Kaburga hizasinda arka tarafda ağrıyordu.Sol tarafıma rahatça yatıyordum. Doktorum magnezyum dedi ama hiç etki etmedi.
Şimdi sol tarafta da ağrıyor, bi taraftan şikayet ediyordum ama böyle daha kötü oldu.

İdrarda protein gorulmus ya protein diye mi yaziyor?? Miktar olarak mi yaziyor?

Böbreklerle ilgili olsa tahliller de çıkar mı acaba , tam kan sayımında.

Böbreklerle ilgili olsa tahliller de çıkar mı acaba lan, tam kan sayımında.
Cikar kuzucumm tabiii... ondan sordum zaten.. yakinda tahlil bisey varmi? Yada baslangictir bobrek buyumesi hamilelikte sekilleniyor.. hani ben oyle bisey mi dedim.. idrarda protein cikardi bir sorun olsa mesela

Cikar kuzucumm tabiii... ondan sordum zaten.. yakinda tahlil bisey varmi? Yada baslangictir bobrek buyumesi hamilelikte sekilleniyor.. hani ben oyle bisey mi dedim.. idrarda protein cikardi bir sorun olsa mesela
3 hafta önceki tahlilim var, sağlık ocağına gösterdim ama birsey demedi ler kanım düşükmüş sadece.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-08-13-44-02~2.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 31

Ah kızlar ah şimdiden böyleysek Allah yardımcımız olsun.
Bugün ağlayacaktım ağrıdan ofiste çalışırken.
Doktorum ağrın geçmezse fizik tedavi görmen gerekebilir demişti. Düşünmüyordum ama artık düşünmeye başladım. Dayanılacak gibi değildi bugünkü ağrılarım

Safra kesende taş yok dimi canım oda yapıyor çünkü aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…