2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oh
Oh masallah masallah

Canım endişelendirmek istemem ama annemin idrarda protein çıkmıştı.Daha sonra protein kaçağı teşhisi koyuldu.Sürekli kontrol altında doktor liste verdi herşeyi yiyemiyordu.Dikkat edilmezse umursanmazsa diyalize kadar gidiyor.Belki senin hamilelikten bence nefroloji doktoruna bir görün.

Devlet hastaneleri perişanlık resmen. Kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırmak için gittim. Hem Kendi doktorum başka şehirde diye gitmeye üşendim hem de aynı iğne devlette bedava, gittiğim hastanede 185 lira diye sabah gittim. Gitmişken kızım özellikle geceleri öksürüyor, onu da göstereyim dedim. Bir birim diğerine gönderip duruyor. Perişan olduk resmen. Çalışıyorum, izin kağıdı verin diyorum. Poliklinik servise gönderiyor, servis tekrar polikliniğe gönderiyor. Poliklinik tekrar yatış servisindekilere gidin, ben orayı aradım diyor. Hastanede olduğuma dair ufak bir belge yeter oysa. Fıtık ettiler valla. Neyse eninde sonunda iğnemi oldum. Bizi eczaneye gönderip iğneyi aldırtırlar, çok olmasa da 50-100 tl arası veririz diye düşündük ama iğne almaya gönderemediler. Hastanede yaptılar. Popom çok ağrıyor. Ağır geldi biraz. Sabah saat 9 olmadan kızım için fiş almıştık. Sıra numarası 125ti. Saat 3 te demezler mi 120den sonrasını almıyoruz diye. Fıttırdık valla. Size fiş vermemeleri gerekiyordu dediler, hasta kayıta gittik. Orası açıktı, verdik dediler. Biri digerini suçladı. Neyse sizin hatanız dedik, doktor bakacak tamam dediler. Saat 5 ten sonra anca bakabildi. Çocuk doktoru iyiydi ama hakkını yemeyeyim. Güzelce muayene etti. Burda sadece bir tane özel hastane var, ordaki çocuk doktorlarından iyiydi. Öksürüğü alerjik sanırım. Antibiyotiğe yüklenmedi, bitkisel ilaçlar verdi. Astıma çevirme ihtimali yüksek, onun için de koruyucu ilaç verdi. Bir çeşit maske ile kıllanıyoruz onu. Daha önce de kullanmıştık. Neyse uzattım. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ve devlet hastanesi şartları düzelsin demek istemiştim

Akşamları birşey yemek istemiyorum bu yanmadan. Midem değil yemek borum komple yanıyor

Gerginlik dediğiniz ayran içinceki gibi gerginlik mi

Evet evet dogru mideden ziyade yemek borumdada oluyor yanma asit hıssedıyorum mahvediyor ozellıkle börek çörek mayalı seyler yedıgım de.

Ahhh ahh sorma ilgi yok bosvermıslık var yınede Allah eksık etmesın ama devletede cok zorda kalmadıkca dusurmesin.

Gecmis olsun. Chamber bizde kullaniyoruz insallah şifa olur

Hamilelikte zaten bu durum yaşanabiliyor belki bilgin vardır. Bizde durum biraz daha farklı yani. Bir arkadaşım hatta bu nedenle erken doğum yapmak zorunda kaldı. Benim tahlil şu an düşük seviyede . Tansiyon ve şişmede görülmeli. Acaba başkalarında da böyle sonuç çıktı mı diye merak ediyorum. Ben tahlilleri yine tekrarlayacağım bu hafta

Benim normal doğum tarihim 20 mart ama sszeryan olacağı için doktor 13 14 15 mart olanilir dedi.Senin 27 martsa 11 mart çok erken değil mi?
Canım 25 mart yazıyor ama hep 10 gün önden gidince sanırım öne kaydı 11 dedide illa kesin konuşmadı 1 ay sonra yine bakarız dedi bende çok erken istemiyorum tabi

Sağlık ocağında bizde de protein çıkmıştı. Tabi çok korktuk. Fakat o süreçteki tahlillerde kullanılan kitlerde sorun olduğu başka yerde tekrar vermemizi söylediler. Sonra biz özelde devlette başka bir yerde daha verdik protein felan çıkmadı. Protein çıkması börek açısından çok önemli bir konu. Yine de emin olmak adına başka bir yerde daha testi tekrarlamanızı öneririm. Bir nefrolojiye gidip orda tekrar verin bence.

İşte 1 ay sonra daha çok netleşir dedi bende normalden korkuyorum dikişinden kesisinden falan ama illaki kesi olacak diye birşey yok dedi eşinde girer dedi nasıl rahat olursan öle doğurursun dedi işte kararsızım çok

Cnm yanlis anlama korkutmak istemem seni idrarda protein ve tansiyon yuksekligi beraber olursa erken dogum olabilir.

Başka bir yerde yapabilirsen tahlilleri ben bir gün arayla iki farklı yerde yaptırmıştım çok farklı sonuçlar çıkmıştı.Protein fazla çıkıyorsa gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biriydi galiba yanlış hatırlamıyorsam.Ama doktorun az demiş endişelenecek birşey olsaydı söylerdi mutlaka.Bundan sonrakilere dikkat et demiştir.

Gecmıs olsun canjm korkma tahlillerını yaptır duzenlı aksatma ama kesınlıkle korkma Rabbımın ıznı ıle inanıyorum ki hepımız güzel bırsekılde alacağız kucagımıza kuzularımızı
. Bol bol dua et Rabbime sığın

Bence akışına bırak durum neyi gösteriyorsa doktorlar yönlendiriyor.İlk doğumumda hiç sancım yoktu 39. Hafta suyun kirlenmiş dedi doktor kakasını yapmıştı zillim mecbur alıcam dedi en son tarih verdi.Ben de yine sancı olmadı hiç gittim sezeryana.Çok rahat normal yapan arkadaşlarım var özellikle epidural normal doğum da olabiliyor.İlla ki kesi olacak diye birşey yok.Annem erkek kardeşimi 4500 gr doğurmuş dikişsiz

Canım 25 mart yazıyor ama hep 10 gün önden gidince sanırım öne kaydı 11 dedide illa kesin konuşmadı 1 ay sonra yine bakarız dedi bende çok erken istemiyorum tabi
Ben de ilkinde durabildiğim kadar durdum 39. Hafta mecbur sezeryana alındım.Şimdi de sezeryan olacağı kesin.Ama sancıyla gitmek istemiyorum.Zaten ameliyat ağrısı çekecem bir de sancı çekmek istemiyorum.Bakalım kısmet.

Ayyy cok sevindimm cok sukurr.. kuzum biraz haftalarin yaklassin suanda karar vetmek zorunda degilsin... agirlastikca fikirlerin degisck...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…