2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok sagol canimnormalde boyle sıkıntılarım hic yoktu korktum acikcasi regl agrisi olunca. Demekki bundan sonra yediklerime daha fazla dikkat etmem gerekiyo
Ya benim bildigim pismis sebze bagirsakta gaz yapmaz midede olabilirde.. oismemis sebze gaz yapar.. ya ben cok gazli biriyimdir yani fasulye kabak kestane ne yaparsan nasil pisirirsem pisireyim gazinida alsam yemegin mahfediyorum yanimdakileride mahfetmemek icin uzaklasiyorum ... e simdi pek kacmak mumkun olmuyor.. dikkat ediyorum yedigime

Peki çağırmadan gelenlere nasıl çare bulcaz kuzum inan ben de hiç istemiyorum eşim baksın yardımcı olsun annem de olur başka kimseye ihtlyacım yok diyorum ama bizimki pek hevesli geliyor salı günü biraz canım sıkılıyor

Ay ben delircem ağrıdan benim de sol tarafım ağrıyor kaburgalarım deki gibi ağrıyor korse iyi geliyorsa ben de alayım
Ben hiç rahat edemedim korse acayip sıktı, bide İnternette iyi değil bebeğin gelişimi için yazanları görünce hemen çıkarttım.

Doktor önermişti tabi ama yine de insan tereddüt ediyor. Sen de doktoruna danış öyle kullan derim canım

Napalım canım gelene yok denmez idare et canım bnm

Dualarımız sizinle

Napalım canım gelene yok denmez idare et canım bnm
Etcem kuzum napayım mecburum, pazar günü annemler gidiyor salı kayınvalidem geliyor, ben çol duygularını belli eden bir insanım saklayamıyorum beni üzse ya da bişeye canım sıkılsa hemen belli oluyor bunun için ekstra bir çaba harcamam gerekecek, darlanırsam kaçarım buraya

Benimde sag tarafim agriyor seni korkutmak istemem ama sag bobrek buyumesi cikti bende meger ondanmis
Bunu nasıl öğrendin, kadın doğum doktoru mu söyledi başka bir bölüme mi gittin acaba canım

Ben de böyle bir durum olmasından korkuyorum zaten. Doktor ısrarla normal olabilir böyle şeyler diyor ama beni tek taraflı olması düşündürüyor.

Canim cok uzuldum rabbim sifa versin
Rabbim sifa versin Canim dualarimiz seninde insallah tez zamanda gecer kasilmalarin
İnşallah en az 34 leri buluruz canım, stres yapma hiç oda etkiliyor,
açılma falan yokmuş ne güzel önemli olan o.
Cok sasirdim cnm ya cok gecmis olsun uzulmemeye caliski yavtunda etkilenmesin stresten ozlemis demekki seni annesi gormek istiyor ama daha erken iste bolca dinlen
Canim allah yardimcin olsun insallah 34leri gorursunuz
Allah yardımcınız olsun canım, insallah bir sorun cıkmadan bugunleride atlatırsınız. Dualarım sizinle, kendini hic yorma, dinlen güzelce stresten uzak dur insallah cok iyi olacak hersey saglıcakla kalın
Çok geçmiş olsun canım benim . Allah yardımcın olsun gevşeme olur inşallah
Allahın izniyle zamanında gelirler canım, raht ol, dualarımız seninle
İnşallah önlemi alınmış bebekler zamanını bekler. Geçen bir arkadaşında bu şekilde sancıları çıkmıştı ama bir şey olmadı tedbiri alınınca. Sende içini ferah tut
Hepinize cok teşekkür ederim desteginiz moral vermeniz o kadar güzel ki insallah bebelerimiz 2 ser kilo olana kadar akcigerleri gelişene kadar beklesinler
Yakinlarim bile diyor ki çocuklar yillardir sizin yolunuzu gozluyoruz cok merak ediyoruz kavusmak istiyoruz ama bekleyin biraz siz olayi yanlis anladinizdiye bana moral veriyorlar

Biz de bebek arabası aldık pazar günü pazartesi ben acil serklaja alındım diyorum kızım ne bu acele babası tam bir araba sevdalısı ona mı çekti ne

Canımsınnn biz hep burdayız yazarsın dertleşiriz tabiii insan çok yorluyor ama misafir olunca ayakta durmak bile yetiyor insana

Eva senin miydi gonderdigin tahlil bir turku geri donemedim kimdi diyorum... kuzenime tahlilini sordum... kesin net bisey demem daha dogru olurdu. Cunku cok karisikti seninkisi.. bir suru deger karisikti..

Eklentiler

• 5DB334A1-8FBE-47E1-A0BB-F361E025B593.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 26
Reactions: Eva
Hevesliyse sıkıntı valla ben bizimkine sormadım ama arkadaş doğumda gelirsiniz dedi, ben plan yapmam dedi çok da umrumda değil

Uyuzz gibi bisi yaaa bu durum... umarim geldiginde rahatlarsin..nasil hissettigini anliyorum seninki haddinden fazla cok ilgili, dengesi yok gibi ay bizimkiler dusunce yoksunu...

Aynen katılıyorum.İlk hamileliğimde son ayda bile çekmediğim ağrıları yaşıyorum şu an.Daha üç ay nasıl geçecek bilmiyorum

gecmis olsun cnm ,ins bebislerimiz zamanında gelsin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…