- 3 Ekim 2019
- 239
- 533
- 18
- 37
Canim tansiyonun boyleyse belki tekrar tahlil versen temiz cikar bazen yanlis cikiyorEvet onu biliyorum. Tansiyon 9-6 bugün ölçtürdüm yine. Çok az miktarda göründüğü için şu an için bir tedirginliğim yok ama takipteyim tabi
Ya benim bildigim pismis sebze bagirsakta gaz yapmaz midede olabilirde.. oismemis sebze gaz yapar.. ya ben cok gazli biriyimdirCok sagol canimnormalde boyle sıkıntılarım hic yoktu korktum acikcasi regl agrisi olunca. Demekki bundan sonra yediklerime daha fazla dikkat etmem gerekiyo
Peki çağırmadan gelenlere nasıl çare bulcaz kuzum inan ben de hiç istemiyorum eşim baksın yardımcı olsun annem de olur başka kimseye ihtlyacım yok diyorum ama bizimki pek hevesli geliyor salı günü biraz canım sıkılıyorKızlar boşverin kayınvaldeleri ya, çağırmayın. Ben çağırmayacağım, oğlumda da gelmemişti zaten, sonradan bebek görmeye geldi bunda da öyle olur inşlh, annem gelebilirse iki gün hastanede oda yeter, annemde çok duramaz zaten, ben bütün hazırlıklarımı kendim yapıyorum, hepsi çok uzak zaten, gelincede anca hizmet bekliyorlar hiç gelmemeleri daha iyi
Öyle bişeyim olduğunu bilmiyorum canımSafra kesende taş yok dimi canım oda yapıyor çünkü aynı şekilde
Ben hiç rahat edemedim korse acayip sıktı, bide İnternette iyi değil bebeğin gelişimi için yazanları görünce hemen çıkarttım.Ay ben delircem ağrıdan benim de sol tarafım ağrıyor kaburgalarım deki gibi ağrıyor korse iyi geliyorsa ben de alayım
Napalım canım gelene yok denmez idare et canım bnmPeki çağırmadan gelenlere nasıl çare bulcaz kuzum inan ben de hiç istemiyorum eşim baksın yardımcı olsun annem de olur başka kimseye ihtlyacım yok diyorum ama bizimki pek hevesli geliyor salı günü biraz canım sıkılıyor
Dualarımız sizinleSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Etcem kuzum napayım mecburum, pazar günü annemler gidiyor salı kayınvalidem geliyor, ben çol duygularını belli eden bir insanım saklayamıyorum beni üzse ya da bişeye canım sıkılsa hemen belli oluyor bunun için ekstra bir çaba harcamam gerekecek, darlanırsam kaçarım burayaNapalım canım gelene yok denmez idare et canım bnm
Bunu nasıl öğrendin, kadın doğum doktoru mu söyledi başka bir bölüme mi gittin acaba canımBenimde sag tarafim agriyor seni korkutmak istemem ama sag bobrek buyumesi cikti bende meger ondanmis
Canim cok uzuldum rabbim sifa versin
Rabbim sifa versin Canim dualarimiz seninde insallah tez zamanda gecer kasilmalarin
İnşallah en az 34 leri buluruz canım, stres yapma hiç oda etkiliyor,
açılma falan yokmuş ne güzel önemli olan o.
Cok sasirdim cnm ya cok gecmis olsun uzulmemeye caliski yavtunda etkilenmesin stresten ozlemis demekki seni annesi gormek istiyor ama daha erken iste bolca dinlen
Canim allah yardimcin olsun insallah 34leri gorursunuz
Canım çok geçmiş olsun, hiç aklına kötü şeyler getirme ne olur, güzel düşünelim güzel sağlıklı bir şekilde gelsin kuzularımız, inşallah ilaçlar rahatlatır da uslu uslu zamanlarını bekleyecek meleklerimiz
Canım benim Allah yar ve yardımcın olsunİnşallah sağlıkla gelişmiş olacakları en hayırlı zamana kadar beklerler kuzucuklar. Sen sakın stres yapma, hiç yorucu iş yapma. Güzel dengeli beslen ve uzan dinlen. Ve doktorun ilaç düzenini, ne yapman gerektiğini söylemiştir sana. Onu dinle hiç ihmal etme. İnşallah en doğru zamanda doğacaklar kötü düşünme..
Allah yardımcınız olsun canım, insallah bir sorun cıkmadan bugunleride atlatırsınız. Dualarım sizinle, kendini hic yorma, dinlen güzelce stresten uzak dur insallah cok iyi olacak hersey saglıcakla kalın
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah yoluna girer herşey.Doğumlarımız aynı tarih gösteriyor.İki gündür benim de karnımda çok gerginlik var hafta içi gidicem doktora içim rahat değil.Sancım falan yok ama bir farklılık var anlayamadım.Hayırlısı bakalım..
Çok geçmiş olsun canım benim . Allah yardımcın olsun gevşeme olur inşallah
Allahın izniyle zamanında gelirler canım, raht ol, dualarımız seninle
İnşallah önlemi alınmış bebekler zamanını bekler. Geçen bir arkadaşında bu şekilde sancıları çıkmıştı ama bir şey olmadı tedbiri alınınca. Sende içini ferah tut
Hepinize cok teşekkür ederimCanim cokk gecmis olsun sanaaaminnaklar korkutmuslar annesiniii dualarim seninle, az kaldi sabret. Yolun sonu gorunuyor. Doktorun dediklerini harfiyen uygula. En kisa zmaanda dinsin sancilarin. Siki takiptesin nasilsa. Sorun yasamadan atlatabilelim ins, moralini yuksek tutmaya calis.
Cok tatlisinEmeklerken bos emeklemiyordum yerleride siliyordum
Insallah cnm. Dogru diyorsun canim analik iste :))Canım az değil. Benim 25 te 750ydi. 29 da 1512 gr olmuştu. Kilo almaya başladıkları zamana geldik artık. Seninde öyle olacak bir sonra ki kontrolde
Biz de bebek arabası aldık pazar günü pazartesi ben acil serklaja alındım diyorum kızım ne bu aceleHepinize cok teşekkür ederimdesteginiz moral vermeniz o kadar güzel ki insallah bebelerimiz 2 ser kilo olana kadar akcigerleri gelişene kadar beklesinler
Yakinlarim bile diyor ki çocuklar yillardir sizin yolunuzu gozluyoruz cok merak ediyoruz kavusmak istiyoruz ama bekleyin biraz siz olayi yanlis anladinizdiye bana moral veriyorlar
Canımsınnn biz hep burdayız yazarsın dertleşiriz tabiii insan çok yorluyor ama misafir olunca ayakta durmak bile yetiyor insanaEtcem kuzum napayım mecburum, pazar günü annemler gidiyor salı kayınvalidem geliyor, ben çol duygularını belli eden bir insanım saklayamıyorum beni üzse ya da bişeye canım sıkılsa hemen belli oluyor bunun için ekstra bir çaba harcamam gerekecek, darlanırsam kaçarım buraya
Hevesliyse sıkıntı vallaPeki çağırmadan gelenlere nasıl çare bulcaz kuzum inan ben de hiç istemiyorum eşim baksın yardımcı olsun annem de olur başka kimseye ihtlyacım yok diyorum ama bizimki pek hevesli geliyor salı günü biraz canım sıkılıyor
Uyuzz gibi bisi yaaa bu durum... umarim geldiginde rahatlarsin..nasil hissettigini anliyorum seninki haddinden fazla cok ilgili, dengesi yok gibiPeki çağırmadan gelenlere nasıl çare bulcaz kuzum inan ben de hiç istemiyorum eşim baksın yardımcı olsun annem de olur başka kimseye ihtlyacım yok diyorum ama bizimki pek hevesli geliyor salı günü biraz canım sıkılıyor
Aynen katılıyorum.İlk hamileliğimde son ayda bile çekmediğim ağrıları yaşıyorum şu an.Daha üç ay nasıl geçecek bilmiyorumAh kızlar ah şimdiden böyleysek Allah yardımcımız olsun.
Bugün ağlayacaktım ağrıdan ofiste çalışırken.
Doktorum ağrın geçmezse fizik tedavi görmen gerekebilir demişti. Düşünmüyordum ama artık düşünmeye başladım. Dayanılacak gibi değildi bugünkü ağrılarım
gecmis olsun cnm ,ins bebislerimiz zamanında gelsin hepimizinHepinize cok teşekkür ederimdesteginiz moral vermeniz o kadar güzel ki insallah bebelerimiz 2 ser kilo olana kadar akcigerleri gelişene kadar beklesinler
Yakinlarim bile diyor ki çocuklar yillardir sizin yolunuzu gozluyoruz cok merak ediyoruz kavusmak istiyoruz ama bekleyin biraz siz olayi yanlis anladinizdiye bana moral veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?