- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya kizlar dogdugu zaman bebekler, insallah bugunlerimizi ozlemeyiz..Aynen katılıyorum.İlk hamileliğimde son ayda bile çekmediğim ağrıları yaşıyorum şu an.Daha üç ay nasıl geçecek bilmiyorum
Ağrı çekmektense uykusuzluğu yeğlerim zaten şimdi de uykum var uyuyamıyorum.Ağrım olmasa bile birşey uyutmuyor beni ama ne bilmiyorum daYa kizlar dogdugu zaman bebekler, insallah bugunlerimizi ozlemeyiz..
Katater diyolar ondan mi? Bu hamileliginde mi oldun oncedenmi?Ben ameliyat oldum böbrek kanalıma stent var şu an günde 4 litre su içiyorumböbreklerim ağrımıyor stent ten sonra kaburga ve sırt ağrılarım var
Annem yanımda benim zaten babam da öyle.Kayınvalidemler,görümcemler on dakika uzaklıkta.Gündüz gelirler de kalmazlar gece.Sağolsunlar bizimkilerin yardımı olur zararı olmaz o yüzden içim rahat.Ama sizin gibi uzaktan gelip te bayağı bir kalsalardı ne olurdu bilmemNapalım canım gelene yok denmez idare et canım bnm
Al benden de o kadar... uyku uyusak bebekler icin daha iyi ... suanda misil misil uyuyan be korkunc ruya gormeyen annelere ozendimAğrı çekmektense uykusuzluğu yeğlerim zaten şimdi de uykum var uyuyamıyorum.Ağrım olmasa bile birşey uyutmuyor beni ama ne bilmiyorum da
Katater bildiğim kadarıyla diyalize girenlere takılıyor.Onun sayesinde damara giriş yapılabiliyor.Bu stent başka birşey galiba.Katater diyolar ondan mi? Bu hamileliginde mi oldun oncedenmi?
Kadin dogumcu bakti usg ile gordu simdi urolojiye 2 haftada 1 kontrole gidiyorum.Bunu nasıl öğrendin, kadın doğum doktoru mu söyledi başka bir bölüme mi gittin acaba canım
Ben de böyle bir durum olmasından korkuyorum zaten. Doktor ısrarla normal olabilir böyle şeyler diyor ama beni tek taraflı olması düşündürüyor.
Kızım gece ikilere kadar uyumuyordu ben alışığım uykusuzluğaAl benden de o kadar... uyku uyusak bebekler icin daha iyi ... suanda misil misil uyuyan be korkunc ruya gormeyen annelere ozendim
Katater dedi bana doktorum kancali tel gibi biseymis idrar yollarindan bobrege takiliyormus kanca bobregi cekip bosaltimi kolaylastiriyormusKatater bildiğim kadarıyla diyalize girenlere takılıyor.Onun sayesinde damara giriş yapılabiliyor.Bu stent başka birşey galiba.
Ona da katater deniyor o zaman.Annem böbrek hastası diyalize girmesi için göğsüne taktılar.Katater dedi bana doktorum kancali tel gibi biseymis idrar yollarindan bobrege takiliyormus kanca bobregi cekip bosaltimi kolaylastiriyormus
Gecmis olsun canim neleri var yaaOna da katater deniyor o zaman.Annem böbrek hastası diyalize girmesi için göğsüne taktılar.
Sağol canım buna da şükür öncesinde daha kötüydü iyi annem şimdiGecmis olsun canim neleri var yaa
Karbonatli suyla etrafini yikiyosan yikayabilirsin.. yani ben hic duymadim iyle bisi.. senin durumun cok hassasmis... idrar deliginden geldigini ne anladin? Benimde az once cis yapmadan kiloduma baktim akintim sari ip gibi, belki koyu sari ama idrar tahlilim iyi cikmisti ... jilet al kes ya utanmandan iyidir.. alabildigin kadar olmadi esin halletsin. Biraz epitel ne kadat o gunde yazdiginda sasirmistim bu doktorun hem kulak icin antibiyotik veriyor hem asagisi icin antibiyotik.. zaten kulagin ocin olan agir... idrar yolu icin antibiyotik veren ne doktoru?Benim yine sinirlerim bozuldubiliyorsunuz doktor hem kulağım için 1000lik 7 günlük hem de idrar yollarım için tek kullanımlık antibiyotik vermişti. Gerçi idrar tahlilimde biraz epitel var, lökosit yok neden orası için antibiyotik verdi anlamadım. Ben de lökosit yok, diğer antibiyotiği de kullanıyorum diye biraz salladım. Bugün sordun eczaneye daha arada kaç saat bırakayım vs. diye. Bu gece içeceğim yani. Ama sarı gibi hatta biraz yeşile çalan bir akıntı olmuş sanki idrar deliğimde ya
Bir de antibiyotikler ne yazık ki benim vajinal floramı bozuyor ve kaşıntı, yanma yapıyor. Abes, anormal bir akıntım yok ama kaşınıyorum ve yanıyorum. Hamilelikten önce böyle olduğumda karbonatlı suyla yıkardım, iyi gelirdi. Yeniden öyle yapsam zararı olur mu?
Salı günü randevum var. O yüzden kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum. Ama şimdi yanma, kaşıntı var deyince kesin vajinal muayene isteyecek ama ben müsait değilimvajinam böyle hassasken ağda da yaptıramam. Jilet zaten yapamıyorum. Böyle de olmaz.
Bir yandan bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum, bir yandan da salı günkü muayenemi düşünüyorum
Ozlenecek hemde nasilYa kizlar dogdugu zaman bebekler, insallah bugunlerimizi ozlemeyiz..
Ben bir gece iki gece uykusuz sinavlara girdigim esek gibi cakistigim okurdu rekorum 52 saat uykusuzluktu.. ama sonra dunya donse dursa komalik gibi olurdum... uykusuz durabilirim ama vucudum cok bitkin dusuyor... iyice uyumadan da asla kendime gelemiyorum... kimisinede 4 saat uyku yetiyor pessssKızım gece ikilere kadar uyumuyordu ben alışığım uykusuzluğa
Biz hâla uyumuyoruz. Gece oldu bak diye yalvariyorum şuanKızım gece ikilere kadar uyumuyordu ben alışığım uykusuzluğa
Bana kaşıntıya sirkeli su hep iyi gelmiştir.Öyle ki mantarımı geçiriyor bayağı etkili bence.Bir doktoruna sor istersen.Bence doktorun bakması gerekiyorsa baksın temizlenemezsen de boşver.Doktorlar bunu önemsemiyorlar.Zaten gerekli olup olmadığını doktorun söyler sana.Ben en hassas bölgelerimi eldivenle alıyorum rahat oluyor.Benim de kaşıntım çok oluyor.Benim yine sinirlerim bozuldubiliyorsunuz doktor hem kulağım için 1000lik 7 günlük hem de idrar yollarım için tek kullanımlık antibiyotik vermişti. Gerçi idrar tahlilimde biraz epitel var, lökosit yok neden orası için antibiyotik verdi anlamadım. Ben de lökosit yok, diğer antibiyotiği de kullanıyorum diye biraz salladım. Bugün sordun eczaneye daha arada kaç saat bırakayım vs. diye. Bu gece içeceğim yani. Ama sarı gibi hatta biraz yeşile çalan bir akıntı olmuş sanki idrar deliğimde ya
Bir de antibiyotikler ne yazık ki benim vajinal floramı bozuyor ve kaşıntı, yanma yapıyor. Abes, anormal bir akıntım yok ama kaşınıyorum ve yanıyorum. Hamilelikten önce böyle olduğumda karbonatlı suyla yıkardım, iyi gelirdi. Yeniden öyle yapsam zararı olur mu?
Salı günü randevum var. O yüzden kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum. Ama şimdi yanma, kaşıntı var deyince kesin vajinal muayene isteyecek ama ben müsait değilimvajinam böyle hassasken ağda da yaptıramam. Jilet zaten yapamıyorum. Böyle de olmaz.
Bir yandan bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum, bir yandan da salı günkü muayenemi düşünüyorum
Canım geçmiş olsun benimde 26.haftada sancım 100 çıktı hastanede yattım iğneyle falan sancılar durdu. Bir sonraki hafta 40 lardaydı sancı haftada bir iğne oluyorum ve progestan. Geçen salı tekrar 100 çıktı başka bir hapa daha başladım bu kasılmalarımı biraz daha azalttı. Bol dinlen ama dümdüz yatma uyumadığın sürece. Ben ne zaman düze yakın yatsam kasılıyorum. Ve stres yapıp korkma Allahın izniyle dr un kontrolü altındasın birşeycikler olmaz. Ama kasılma sıklığın arttığında hemen git hastaneye nst ye bağlan dün gitmiştim daha diye düşünmeSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Ben 4 saat kesintisiz uyusam prenses gibi kalkıyorum :d hele 5 6 saat olduğu zamanlar 2 gun götürürBen bir gece iki gece uykusuz sinavlara girdigim esek gibi cakistigim okurdu rekorum 52 saat uykusuzluktu.. ama sonra dunya donse dursa komalik gibi olurdum... uykusuz durabilirim ama vucudum cok bitkin dusuyor... iyice uyumadan da asla kendime gelemiyorum... kimisinede 4 saat uyku yetiyor pessss ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?