- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim yorulunca oluyor cnm o agri bugun yatak odasi ve wc yi temizledim kipirdayamiyorum bile agri oluyor.Kızlar çok kötü sırt ağrım ve kaburga ağrım var. Sadece sağ tarafımda ağrılarım. Var mı benim gibi ağrıları olan.
Doktor normal dedi ama tek taraflı olması beni düşündürüyor.
Doktorum gebelik korsesi tavsiye etti ama aldım kullanamadım rahat edemedim bir türlü. Var mı sırt ağrısı yaşayanlar birbirimize akıl verelim
İdrar deliği tarafıma tuvalet kağıdı sokup baktım. Vajina girişimde hiçbir şey yok. Ama idrar deliğinde akıntı olur mu onu da bilmiyorumKarbonatli suyla etrafini yikiyosan yikayabilirsin.. yani ben hic duymadim iyle bisi.. senin durumun cok hassasmis... idrar deliginden geldigini ne anladin? Benimde az once cis yapmadan kiloduma baktim akintim sari ip gibi, belki koyu sari ama idrar tahlilim iyi cikmisti ... jilet al kes ya utanmandan iyidir.. alabildigin kadar olmadi esin halletsin. Biraz epitel ne kadat o gunde yazdiginda sasirmistim bu doktorun hem kulak icin antibiyotik veriyor hem asagisi icin antibiyotik.. zaten kulagin ocin olan agir... idrar yolu icin antibiyotik veren ne doktoru?
Benim kız 8 yaşında 5 yaşına kadar salladık ayakta.İlkokula başladı en geç 11 de yatıyor çok şükür ama hala tek başına yatamıyorBiz hâla uyumuyoruz. Gece oldu bak diye yalvariyorum şuan
15 gün önce oldum evet kateter de deniyor hamilelikte çok zor oluyormuşKatater diyolar ondan mi? Bu hamileliginde mi oldun oncedenmi?
Ya zamanlami bu boyle oldu... nasil dayaniyorsunuz vucut bir sure sonra alisiyormu?Ben 4 saat kesintisiz uyusam prenses gibi kalkıyorum :d hele 5 6 saat olduğu zamanlar 2 gun götürür
Bana da sirke yaramıyorBana kaşıntıya sirkeli su hep iyi gelmiştir.Öyle ki mantarımı geçiriyor bayağı etkili bence.Bir doktoruna sor istersen.Bence doktorun bakması gerekiyorsa baksın temizlenemezsen de boşver.Doktorlar bunu önemsemiyorlar.Zaten gerekli olup olmadığını doktorun söyler sana.Ben en hassas bölgelerimi eldivenle alıyorum rahat oluyor.Benim de kaşıntım çok oluyor.
Benim kız 8 yaşında 5 yaşına kadar salladık ayakta.İlkokula başladı en geç 11 de yatıyor çok şükür ama hala tek başına yatamıyor
Bende sallama yok artik. Ya kucağıma nadiren gelip pispis istiyor. Yada koltuga yatiyor bende muzik açıyorum senfonik pispisla uyuyor. İnsallah obur bebeğimde bu sekilde alistirmak istiyorum. Tabi kızımı ilk zamanlar kucakta cok salladigim oldu, besikte keza. Ama ayakta sevmemisti pek 1 yasa kadar nadiren ayakta uyurdu. Hep o kafasini kaldirirdi istemezdiBenim kız 8 yaşında 5 yaşına kadar salladık ayakta.İlkokula başladı en geç 11 de yatıyor çok şükür ama hala tek başına yatamıyor
Benim de 6 yaşına kadar böyleydi.Şimdi bile beraber yatıyoruz bir kaç kere tekme atar uyandırır hala.Yani şans canım.Herkesin böyle olacak diye birşey yok.Yeğenim var 6 aylık akşam sekizde yatıyor.Memeyi sabaha kadar belirli saatlerde uykuda alıyor hiç uyanmıyor.Böylesi de var yaniYa zamanlami bu boyle oldu... nasil dayaniyorsunuz vucut bir sure sonra alisiyormu?
İlk zamanlar bebek uyusa da sen uyuyamiyorsun. Sarilik olmasin diye sik sik emzirmeye yada mama vermeye kalkiyosun. Bebek geri uyursa ne âlâ. Bi bakiyosun uyurken altina yapmış mecbur aliyosun bu sefer uyanabiliyor.Ya zamanlami bu boyle oldu... nasil dayaniyorsunuz vucut bir sure sonra alisiyormu?
Şimdi anneannesii olunca biz kurtardıkE nasil sizlemi yatiyoryada siz onun odasindami? Uyaninca ne oluo ?
O idrar deligi degildir vajinanda gelen geliyor... one kaymistirİdrar deliği tarafıma tuvalet kağıdı sokup baktım. Vajina girişimde hiçbir şey yok. Ama idrar deliğinde akıntı olur mu onu da bilmiyorumyani böyle sarımsıydı, yeşilden emin değilim ve kokusuzdu. Eritrosit 6, epitel 12. Sağlık ocağı doktorum değişti, önceki böyle olduğunda ilaç vermemişti, muhtemelen kum döküyorsun sıkıntı yok demişti. Ama şimdiki doktor da bu değerlere antibiyotik veriyor anlamadım ki.
Kendi doktoruma da bildirdim, tamam kullanabilirsin dedi. Valla anlamadım ben bu işi.
Anestezi verdiler mi? Bende de gerek olcak diye korkuyorum ama kontrolede gitmedim epeydir. Bende de buyume var15 gün önce oldum evet kateter de deniyor hamilelikte çok zor oluyormuş
Ne muzigi aciyisun ??? Nasil uyuyor yaa helal olsun sana nasil alistirdin sallanmadan uykuya??Bende sallama yok artik. Ya kucağıma nadiren gelip pispis istiyor. Yada koltuga yatiyor bende muzik açıyorum senfonik pispisla uyuyor. İnsallah obur bebeğimde bu sekilde alistirmak istiyorum. Tabi kızımı ilk zamanlar kucakta cok salladigim oldu, besikte keza. Ama ayakta sevmemisti pek 1 yasa kadar nadiren ayakta uyurdu. Hep o kafasini kaldirirdi istemezdi
Allah yardımcın olmuş valla çok zor süreçmiş 2.bebişin mışıl mışıl uyur inşallahİlk zamanlar bebek uyusa da sen uyuyamiyorsun. Sarilik olmasin diye sik sik emzirmeye yada mama vermeye kalkiyosun. Bebek geri uyursa ne âlâ. Bi bakiyosun uyurken altina yapmış mecbur aliyosun bu sefer uyanabiliyor.
Ben kizim dogdugunda 5 gun kendim uyuyamadim. Annem yanimda olmasina ragmen. Bebek uyusa da gunduz falan yatardim ama bos bos yatardim asla gözümü kirpamadim. Sonra zaten istenmeyen olaylar yasandi. Mesela kizim uykusunda kipirdansa, ovalansa ben uyaniyodum. O zamanlar toplamda 3 4 saat uykuyla gezdim hep 3 ay. Gunduz uykusu zaten 15er dk idi. Felaketti. Wcye gidip camasir asabilirsem ne âlâ. En son halusinasyonlar goruyodum geceleri falan. 3 aydan sonra kizimin yanina bende yattim, 15 dkdan sonra uyanir gibi oldukca pispisladim. Yarim saate cikardik. 2 saatte bir uyuttum hep. Oyle oyle 45 dk ya cikti. 9 ay civari 1 saat uyumaya basladi her 3 saatte bir. Sonra zaten kendi belirledi yani. Gece uykulari hep geç oldu 12 1 den once uyumazdi hâla da öyle
Bu muhtesem ama bi o kadarda zorr Allah yrdmcn olsun buyumus ama kuculmusŞimdi anneannesii olunca biz kurtardıkO olmayınca biz kızımla eşim ya bizle ya salonda idare ediyoruz
Ya ben agustosta berbat bir enfeksiyon gecirdim. İdrardan pihti geldi, eritrosit 80di.nobetci dr çipro antibiyotik yazdi. Bir kez kullanip ertesi gun tekrar gittim. Dr zararli bu dedi şase verdi. Ve cidden o iyi geldi. O şaseyi bile 2 gunde bir 3 defa aldim. O sekilde gecti yani. Ama ne acıydı Allah dusmanima vermesin. En son kan işedim afedersin aci icinde aglayarakİdrar deliği tarafıma tuvalet kağıdı sokup baktım. Vajina girişimde hiçbir şey yok. Ama idrar deliğinde akıntı olur mu onu da bilmiyorumyani böyle sarımsıydı, yeşilden emin değilim ve kokusuzdu. Eritrosit 6, epitel 12. Sağlık ocağı doktorum değişti, önceki böyle olduğunda ilaç vermemişti, muhtemelen kum döküyorsun sıkıntı yok demişti. Ama şimdiki doktor da bu değerlere antibiyotik veriyor anlamadım ki.
Kendi doktoruma da bildirdim, tamam kullanabilirsin dedi. Valla anlamadım ben bu işi.
Odasına ne ciciler aldık duvar kağıdı yaptırdık sonradan kocaman büyük cibinliklerden aldık yok yatmıyor şimdi ümidim bebekte.Onu odasına erken alıştırırsam o da özenir belki.Ama o da yolunu bulmuş kardeşim biraz büyüsün onunla yatıcam diyorBu muhtesem ama bi o kadarda zorr Allah yrdmcn olsun buyumus ama kuculmus
Kucukken kucağımda pispisla uyuttum az emdigi icin kendimi boyle avuttum. Aramizda bir bag olsun istedim. Zamanla sallanmaktansa pispisa yonelttim. Emzik varken daha kolaydi. Emzigi 2 yastan sonra agustosta biraktik o zaman uyuma biraz zor oldu. Eylulden beri simdi boyle koltukta uyuyor. Ama kucuklukten beri arada hep senfonik muzikler aciyorum. İlk dogdugunda da acardik. Piyano, keman, rahatlatici muzikler. Mesela şuan evgeny grinko -epilogue caliyor, uyudu kizNe muzigi aciyisun ??? Nasil uyuyor yaa helal olsun sana nasil alistirdin sallanmadan uykuya??
Anaa cok kotu gecirmissin Alla All nasil boyle usutebildinki ? Bayag ciplak dolasmissin diyecem amaYa ben agustosta berbat bir enfeksiyon gecirdim. İdrardan pihti geldi, eritrosit 80di.nobetci dr çipro antibiyotik yazdi. Bir kez kullanip ertesi gun tekrar gittim. Dr zararli bu dedi şase verdi. Ve cidden o iyi geldi. O şaseyi bile 2 gunde bir 3 defa aldim. O sekilde gecti yani. Ama ne acıydı Allah dusmanima vermesin. En son kan işedim afedersin aci icinde aglayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?