Merhaba hanımlar,bende bugün kalp atışını görünce sayfaya yazayım dedim,sağlıklı ve hayırlı hamileliğimiz olur inşallah,isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin MEvlam..
kalp sesini çok küçük diye açmadı doktor,6+5 dedi sızde durumlar nasıl,can sesini duyanlar varmı merak ettim..
12 hafta dolunca da biseyler çıkıyor ki yok ayrıntılı da yok başka zaman. Benim ilk bebeğim 13. Haftada başladı sıkıntılar düşük tehlikesini aştık başka sıkıntılara geçmiştik malesef
Çay ıciyorum bende günde 2 bardak çok açık ama. Türk kahvesi içmiyorum ama canım çok istiyor. Kafein oranlarına baktım aslında çay içmeyip 1 tane kahve de içebilirim gibi sanki
Kizlar cok giremiyorum malum dusuk tehlikesi yasadim dinleniyorum misafirlerim gelip gidiyor telefona cok bakamiyorum.guzel dua eden her kese cok tesekkur ederim . rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin hayieli saglikli hamilelik gecirelim insaallah. Yeni hamile haberi alan herkese hayirli olsun dileklerimi iletiyim . baska sikinti yasayan varsa insaallah yoktur allah sifa versin hepimize.
12 hafta dolunca da biseyler çıkıyor ki yok ayrıntılı da yok başka zaman. Benim ilk bebeğim 13. Haftada başladı sıkıntılar düşük tehlikesini aştık başka sıkıntılara geçmiştik malesef
Kizlar cok giremiyorum malum dusuk tehlikesi yasadim dinleniyorum misafirlerim gelip gidiyor telefona cok bakamiyorum.guzel dua eden her kese cok tesekkur ederim . rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin hayieli saglikli hamilelik gecirelim insaallah. Yeni hamile haberi alan herkese hayirli olsun dileklerimi iletiyim . baska sikinti yasayan varsa insaallah yoktur allah sifa versin hepimize.
Sanırım kendi kendime nazar ettim ya da benim fasulye durdu durdu şimdi başladı bulandırmaya. Bugün kaç kez çıkardım bilmiyorum. İş yerinden izin alıp eve geldim dayanamadım hep böyle devam etmez inşAllah
Sanırım kendi kendime nazar ettim ya da benim fasulye durdu durdu şimdi başladı bulandırmaya. Bugün kaç kez çıkardım bilmiyorum. İş yerinden izin alıp eve geldim dayanamadım hep böyle devam etmez inşAllah
Bana doktor herhangi bir şey demedi folik dışında. Ama arkadaşıma balık yağı önermiş. Onun 4 aya yaklaştı ve kendisi hiç kilo almadı iştahı yok o yüzden vermiş. Doktorun eksiklik görürse önerir bence
Bu sabah dişimi fırçalarken bulanmaya başladı işe gittim kahvaltı yaptım saat 10 gibi kendimi wcde buldum 2ye kadar durmadı en sonunda eve geldim
Zencefil limon su oneriyolar ins cok zorlamadan gecer cnm aksama dogru gectimi peki ? Sanki bulantilar yogunlukla sabh yasaniyor gibi