2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım 6+3 te açtı sesini doktorum sırf içim rahat etsin diye. Ama çok azdı, ben de korktum. Ama normal dedi, hatta acmamam bile gerekirdi dedi

Bende de oluyor canım offf zor süreçler 12 hafta bir dolsa rahatlayacağız kendimi dinliyorum resmen
12 hafta dolunca da biseyler çıkıyor ki yok ayrıntılı da yok başka zaman. Benim ilk bebeğim 13. Haftada başladı sıkıntılar düşük tehlikesini aştık başka sıkıntılara geçmiştik malesef

Çay ıciyorum bende günde 2 bardak çok açık ama. Türk kahvesi içmiyorum ama canım çok istiyor. Kafein oranlarına baktım aslında çay içmeyip 1 tane kahve de içebilirim gibi sanki

Kizlar cok giremiyorum malum dusuk tehlikesi yasadim dinleniyorum misafirlerim gelip gidiyor telefona cok bakamiyorum.guzel dua eden her kese cok tesekkur ederim . rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin hayieli saglikli hamilelik gecirelim insaallah. Yeni hamile haberi alan herkese hayirli olsun dileklerimi iletiyim . baska sikinti yasayan varsa insaallah yoktur allah sifa versin hepimize.

Haklisin canım doğana kadar böyle doğduktan sonra da yine böyle sağlıkla doğsunlar da gerisi hallolur inşallah hepimiz için güzel olur

Sizede çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize,sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimize.

Sanırım kendi kendime nazar ettim ya da benim fasulye durdu durdu şimdi başladı bulandırmaya. Bugün kaç kez çıkardım bilmiyorum. İş yerinden izin alıp eve geldim dayanamadım hep böyle devam etmez inşAllah

Benimde bu sabah ufaktan basladi ogleden sonra gecti bi andami siddetlendi seninki

Kızlar merhaba içinizde folik asit dışında vitamin alan var mı acaba ☺
Bana doktor herhangi bir şey demedi folik dışında. Ama arkadaşıma balık yağı önermiş. Onun 4 aya yaklaştı ve kendisi hiç kilo almadı iştahı yok o yüzden vermiş. Doktorun eksiklik görürse önerir bence

Benimde bu sabah ufaktan basladi ogleden sonra gecti bi andami siddetlendi seninki
Bu sabah dişimi fırçalarken bulanmaya başladı işe gittim kahvaltı yaptım saat 10 gibi kendimi wcde buldum 2ye kadar durmadı en sonunda eve geldim

İlk defa oldu bakalım devam ederse deniycem limonlu su, zencefil, nanelimon falan. Evet genelde sabah diyorlar Syhoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…