Ben daha önce kullaniyordum bunu doktoruma sordum onu kullanmaya devam et dedi. Bilemiyorum doktorunuz ne verirse onu kullanmanız daha sağlıklı olur sanırım
Bana doktor herhangi bir şey demedi folik dışında. Ama arkadaşıma balık yağı önermiş. Onun 4 aya yaklaştı ve kendisi hiç kilo almadı iştahı yok o yüzden vermiş. Doktorun eksiklik görürse önerir bence
Kızlar selamlar. Nasil gidiyor hamilelik? Ben bugün bel agrisi yasiyorum ya. Hatta kalcamin sag kismindan sag popoma vuran bi agri ama siddetli değil. Yasayan oldu mu? Normal mi?
Kızlar selamlar. Nasil gidiyor hamilelik? Ben bugün bel agrisi yasiyorum ya. Hatta kalcamin sag kismindan sag popoma vuran bi agri ama siddetli değil. Yasayan oldu mu? Normal mi?
Tatlım benim de kasıklarım çok sancıyor bu akşam nedense korkuyorum Ya ister istemez daha dün doktordaydık. Tutunma yer etme ağrısı mı hala bilemiyorum. Umarım öyledir..
Tatlım benim de kasıklarım çok sancıyor bu akşam nedense korkuyorum Ya ister istemez daha dün doktordaydık. Tutunma yer etme ağrısı mı hala bilemiyorum. Umarım öyledir.. ❤
Insallah canim gordun mu keseyi? Popoma vuruyor resmen kalca kemigime ilk kez yasiyorum. Bi bardak sut iceyim bari insan tedirgin oluyor. Kalsiyum mu azaldi acaba
Insallah canim gordun mu keseyi? Popoma vuruyor resmen kalca kemigime ilk kez yasiyorum. Bi bardak sut iceyim bari insan tedirgin oluyor. Kalsiyum mu azaldi acaba
Biraz uzun yuruduk bugun esimle ama tempolu degildi. Bi daha bu kadar uzatmicam yuruyusu. Ben hamileligi ogrendigimden beri ev supurmuyorum eşim mecburen yapiyor. Yarin toxoplasma vs testlerimin sonucu cikacak dua eder misin benim icin iyi cikar insallah. Yarin 6+2 olcam acaba kalp sesi icin gitsem duyar miyim
Ben bugün kese ve yolk kesesini gördüm daha 5+2yim betam da 10000 Çıktı bugün ama kıpkırmızı kanama oldu doktora gittim acile hemen Bi sıkıntı yok görünürde ilaç iğne tüm şeyleri de kullanıyorum 1haftadır ama bu kanama neden bilmiyorum istirahat de ediyorum ama anlamıyorum