2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Özele gidiyorsan ve geç döllenme olmadıysa duyabilirsin canım ben duymuştum devlette kese göründü sadece özelde kalbi bile duydum. Tabiki dua ederim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve miniğni tez zamanda al kucağına :)

Sat 12 haziran benim 17 temmuzda gordum keseyi 5+2demisti o zaman doktorum. Insallah gorurum sanirim yarin gidicem dayanamiyorum

Beta neden yüksek çıkmış canım doktor bişey dedi mi .. Çok geçmis olsun.. herşey yoluna girer kötü düşünme

Kızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim 7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi Benden haberler bu kadar Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallahçok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor

Gozun aydin canim darisi basimizaaa

Tebrikler kuzum hem seni hem kardeşini :) kendini fazla yorma bir şey olmaz inşAllah. Bulantı vs ne durumda

Beta neden yüksek çıkmış canım doktor bişey dedi mi .. Çok geçmis olsun.. herşey yoluna girer kötü düşünme
Sat 16 haziran
Betalarım
13 temmuz 257
14 temmuz 455
16 temmuz 983
18 temmuz 2328
23 temmuz 10000
Artış gelişim iyi ama bu kanamalar neden?
İlaçları iğneyi kullanıyorum yatıyorum hep ama anlamış değilim

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı yani SAT aynı sanırım ve bugun ben de doktora gittim benimki de 7+1'di bi an mesajı ben atmışım sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…