Özele gidiyorsan ve geç döllenme olmadıysa duyabilirsin canım ben duymuştum devlette kese göründü sadece özelde kalbi bile duydum. Tabiki dua ederim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve miniğni tez zamanda al kucağına :)Biraz uzun yuruduk bugun esimle ama tempolu degildi. Bi daha bu kadar uzatmicam yuruyusu. Ben hamileligi ogrendigimden beri ev supurmuyorumeşim mecburen yapiyor. Yarin toxoplasma vs testlerimin sonucu cikacak dua eder misin benim icin iyi cikar insallah. Yarin 6+2 olcam acaba kalp sesi icin gitsem duyar miyim
Sat 12 haziran benim 17 temmuzda gordum keseyi 5+2demisti o zaman doktorum. Insallah gorurum sanirim yarin gidicem dayanamiyorumÖzele gidiyorsan ve geç döllenme olmadıysa duyabilirsin canım ben duymuştum devlette kese göründü sadece özelde kalbi bile duydum. Tabiki dua ederim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve miniğni tez zamanda al kucağına :)
Hadi hayırlısı canım haber ver bizede mutlakaSat 12 haziran benim 17 temmuzda gordum keseyi 5+2demisti o zaman doktorum. Insallah gorurum sanirim yarin gidicem dayanamiyorum
Bana da 2 hafta sonraya gün verdi ama bana 2 yıl gibi offfMasallah canimm ben daha duymadim 6+2deyim doktor haftaya carsambaya cagirdi. Dayanamicakmisim gibi geliyor
Beta neden yüksek çıkmış canım doktor bişey dedi mi .. Çok geçmis olsun.. herşey yoluna girer kötü düşünmeBen bugün kese ve yolk kesesini gördüm daha 5+2yim betam da 10000 Çıktı bugün ama kıpkırmızı kanama oldu doktora gittim acile hemen Bi sıkıntı yok görünürde ilaç iğne tüm şeyleri de kullanıyorum 1haftadır ama bu kanama neden bilmiyorum istirahat de ediyorum ama anlamıyorum
Beta hcg değeri normal değil mi benimki de böyle bişeydiBeta neden yüksek çıkmış canım doktor bişey dedi mi .. Çok geçmis olsun.. herşey yoluna girer kötü düşünme
5+2 ...6 . Hafta değil mi doğru o zaman normal canım değerler ben 5.hafta diye baktım sorryBeta hcg değeri normal değil mi benimki de böyle bişeydi
igM olanlar gecirilimekte olan enf, igG ise geçirilmiş enfeksiyon mu oluyordu. Böyle hatırlıyorum ama. Doktor test sonuçların iyi deyince ben pek ilgilenmemistimKızlarr ses verin
Ben de oyle hatirliyorum ama bide kizlara sorayim dedimigM olanlar gecirilimekte olan enf, igG ise geçirilmiş enfeksiyon mu oluyordu. Böyle hatırlıyorum ama. Doktor test sonuçların iyi deyince ben pek ilgilenmemistim
Benim de Rubella igG pozitif. Çok bilgili değilim ne yazıkki ama ilk çocuktan öyle kalmış aklımdaBen de oyle hatirliyorum ama bide kizlara sorayim dedim
Gozun aydin canim darisi basimizaaaKızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi Benden haberler bu kadar Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallah çok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor
Tebrikler kuzum hem seni hem kardeşini :) kendini fazla yorma bir şey olmaz inşAllah. Bulantı vs ne durumdaKızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim ☺ 7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre☺ Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah❤ Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi☺ Benden haberler bu kadar☺ Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallahçok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor
Sat 16 haziranBeta neden yüksek çıkmış canım doktor bişey dedi mi .. Çok geçmis olsun.. herşey yoluna girer kötü düşünme
Progesteron kaç canimSat 16 haziran
Betalarım
13 temmuz 257
14 temmuz 455
16 temmuz 983
18 temmuz 2328
23 temmuz 10000
Artış gelişim iyi ama bu kanamalar neden?
İlaçları iğneyi kullanıyorum yatıyorum hep ama anlamış değilim
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı yani SAT aynı sanırım ve bugun ben de doktora gittim benimki de 7+1'di bi an mesajı ben atmışım sandımKızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim ☺ 7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre☺ Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah❤ Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi☺ Benden haberler bu kadar☺ Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallahçok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor
Ona bakılmadı heralde günlük 2tane içiyorum 3 güne 1 iğne oluyorumProgesteron kaç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?