gozunuz aydin bende kısmetse inşallah perşembe günü gitcem inşallah duyarım☺Merhaba hanımlar,bende bugün kalp atışını görünce sayfaya yazayım dedim,sağlıklı ve hayırlı hamileliğimiz olur inşallah,isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin MEvlam..
kalp sesini çok küçük diye açmadı doktor,6+5 dedi sızde durumlar nasıl,can sesini duyanlar varmı merak ettim..
Benimde aşırı gaz problemim var. Bende progestan kullanıyorum fitil olarak bi sıkıntı yaşamıyorum şükürBugün güzel haberler alanlar hepinize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip eder inşallah.
Bir de bişey sorucam sizlere benim aşırı gaz sorunum oldu sizlerde de var mi acaba? Geceleri de oluyor gündüzleri de. Zaten bu porgestan hap yüzünden kafamı kaldıramıyorum. Iyiki yaz tatiline denk geldi de evdeyim yoksa çok zor olurdu benim için
Teşekkür ederim sizlerinde gözü aydın,dilerim hepimiz en kısa zamanda can seslerini duyarızgozunuz aydin bende kısmetse inşallah perşembe günü gitcem inşallah duyarım☺
İnşâllah canımInsalalh bu bebeginde sorun yasamazsin canim.
Telefon düşmüyor ki internetten de alınmıyor site bakım aşamasında deyipEvet cebecideki canim. Randevu almasi zor oraninda hala alamadim randevu
Kızlar yani tamda bugün tatile geldim bilgisayarsız olacak iş değil malesefHoney_86 etiketleyelimde belki daha rahat gorur
İlk mesaja benim yazdıklarım silinmiş ve adminler tarafından şu an gördüğümüz yazı yazılmış arkadaşlar. Sanırım ortak bir yazı olsun istiyorlar.Honey_86 canim hepimizi liste yapsan dogum tarihi cinsiyet vs diye daha guzel olur ilk msja:)
Kanamam yok dün çok çok az açık pembe leke geldi. Doktor ben beta hcg istememiştim niye yaptırdın diye biraz bozuldu. Kafa karışıklığı oldu haftaya geldiğinde bakacaktık dedi. Umarım o zamana kadar regl olmamCanım seni üzmek istemedigm icn yazmayım dedm ama dayanamadım doktora gittn mi neden deger düşmüs kanaman falan var mi
Anladım canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun insAllah bebegin seninledirKanamam yok dün çok çok az açık pembe leke geldi. Doktor ben beta hcg istememiştim niye yaptırdın diye biraz bozuldu. Kafa karışıklığı oldu haftaya geldiğinde bakacaktık dedi. Umarım o zamana kadar regl olmam
Merhaba canım grubu en büyük çocukları olan sen ve benim galiba 35 yaşındayım 12 yaşında kızım ve 10 yaşında oğlum var bakalım bu ne olacak sağlıkla gelsinler
Altina yap canmİlk mesaja benim yazdıklarım silinmiş ve adminler tarafından şu an gördüğümüz yazı yazılmış arkadaşlar. Sanırım ortak bir yazı olsun istiyorlar.
Cnm o yazinin altina yap istersen herkeste var cunku yazinin altinda biz sana burdan bilgileri gonderelimİlk mesaja benim yazdıklarım silinmiş ve adminler tarafından şu an gördüğümüz yazı yazılmış arkadaşlar. Sanırım ortak bir yazı olsun istiyorlar.
Bende kalp sesini dinlemenin zararlı olduğunu duymuştum ama doktor korkma bi zararı olmaz dedi çok kısa dinletti 6+5 haftadaykenMerhaba hanımlar,bende bugün kalp atışını görünce sayfaya yazayım dedim,sağlıklı ve hayırlı hamileliğimiz olur inşallah,isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin MEvlam..
kalp sesini çok küçük diye açmadı doktor,6+5 dedi sızde durumlar nasıl,can sesini duyanlar varmı merak ettim..
Ne güzel duymuşsunuzBende kalp sesini dinlemenin zararlı olduğunu duymuştum ama doktor korkma bi zararı olmaz dedi çok kısa dinletti 6+5 haftadayken
hamileilgimi ogrendimden beri hiç kahve içmedim günde en fazla iki bardak çay içiyorumBayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Valla ben doktora sormayi unuttm ama internette kisitli olarak icilebilir yaziyor ben kahve haftada 2 gbi iciyormBayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
gaz olabilir mi?Kızlar bugün 5+1 karnıma ağrı giriyor sizde de oldu mu kaşık değil de karin ağrısı 5 dk falan sürüyor sonra rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?