2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
gozunuz aydin bende kısmetse inşallah perşembe günü gitcem inşallah duyarım☺

Benimde aşırı gaz problemim var. Bende progestan kullanıyorum fitil olarak bi sıkıntı yaşamıyorum şükür

Canım seni üzmek istemedigm icn yazmayım dedm ama dayanamadım doktora gittn mi neden deger düşmüs kanaman falan var mi
Kanamam yok dün çok çok az açık pembe leke geldi. Doktor ben beta hcg istememiştim niye yaptırdın diye biraz bozuldu. Kafa karışıklığı oldu haftaya geldiğinde bakacaktık dedi. Umarım o zamana kadar regl olmam

Anladım canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun insAllah bebegin seninledir

Maşallaah neler olmuş burada böyle sabah bi kayınvalideme gittim müjdeler... müjdeler... hadi hayırlı olsun arkadaşlar gözünüz aydın olsun
Darısı biz henüz kese kalp atışı görmeyenlerin başına inşallah

Merhaba canım grubu en büyük çocukları olan sen ve benim galiba 35 yaşındayım 12 yaşında kızım ve 10 yaşında oğlum var bakalım bu ne olacak sağlıkla gelsinler

Demi sanırım şimdilik rekor bendegibi görünüyor ben biraz erken çıktım yola
16 yaşımda evlendim 17 de anne oldum
Ben şimdi 33 yaşındayım oğlum 17 sine giriyor bu hafta
Senin bi kızın bi oğlun varmış
Benim ikiside erkek bakalım bu minnoş belkim kuz gelir

İlk mesaja benim yazdıklarım silinmiş ve adminler tarafından şu an gördüğümüz yazı yazılmış arkadaşlar. Sanırım ortak bir yazı olsun istiyorlar.
Cnm o yazinin altina yap istersen herkeste var cunku yazinin altinda biz sana burdan bilgileri gonderelim

Bende kalp sesini dinlemenin zararlı olduğunu duymuştum ama doktor korkma bi zararı olmaz dedi çok kısa dinletti 6+5 haftadayken

Bende kalp sesini dinlemenin zararlı olduğunu duymuştum ama doktor korkma bi zararı olmaz dedi çok kısa dinletti 6+5 haftadayken
Ne güzel duymuşsunuzdoktordan doktora göre değişiyor sanırım bu tutumlar,özellikle sordum dinleyebilirmiyiz diye,çok küçük daha dedi verdi ultrason kağıdını elime,sağlık olsun ne diyelim

Kızlar bugün 5+1 karnıma ağrı giriyor sizde de oldu mu kaşık değil de karin ağrısı 5 dk falan sürüyor sonra rahatliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…