2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Verdigin bilgiler icin saol.. tek bir markaninkini alicam nasil yani.. tum yercih ettigin urunler tek markanin gibi mi demek istedin

Sampuan ve bebek yagi ilk dogdugunda burts bees alicam kuzum cok cok memnun kaldigim bir marka biraz pahali ama icerik yonunden guvendigim bir marka. Kizimda soyle yapmistim burts beesle baslamistim, biraz buyudu biodermaya gectim. Simdide johnsons baby kullaniyorum. Buyudukce markalarida ucuzlattim

Anaaamm camasirlik dolmus bi suru minik camasir olmus her yerrr gule gule mis gibi giysin kuzucuk. Saglikla huzurla buyusun ins

Yaaaa misssss olmuss miss cok heveslendim yikasam mi acaba bendeee

Sağol canım. Sende kendini yorma senin yükün daha ağır bizden. Mobilya kokusuda uzun süre çıkmıyor ya inşallah benimkilerde biran önce gelir :/

Anaaamm camasirlik dolmus bi suru minik camasir olmus her yerrr gule gule mis gibi giysin kuzucuk. Saglikla huzurla buyusun ins
Sağol canım inşallah. Minnaıcklar ama bir çamaşırlığı doldurdular valla. Daha da devamı var yani. Az geliyordu gözüme eşyaları da yıkayınca baya yeterli olucağını düşündüm

Kızlar birşey sorucam. Bebişin kıyafetlerin etiketlerini kesicemde kesince de bir kısmı kalıyorya yine o bile bazen kaşındırıyor. Nasıl yapcaz ya komple çıkarsam bu sefe iplikleri atıyor dikmek gerekiyor.
Siz ne yapıyorsunuz kesiyor musunuz sadece?

E napican cebine gore hareket etmeli.. Hayat pahali valla..

Kızlar şimdi tuvaletimi yaptım çok kabız da değildim ve kan gördüm. O kadar korktum ki anlamadım nerden geldiğini ilk. Ay Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. Sonra baktım felan makattan geliyormuş. Öyle olunca biraz rahatladım tabi Kuru kayısı yiyorum kefir içiyorum şu an. Başka ne yapabilirim. Bugün de nette okudum haftamda olabiliyor diye. Direkt oldu ya

Yaaaaaa çok tatlılar minik kuşun ne kadar şanslı annesiiiii

Kızlar şimdi tuvaletimi yaptım çok kabız da değildim ve kan gördüm. O kadar korktum ki anlamadım nerden geldiğini ilk. Ay Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. Sonra baktım felan makattan geliyormuş. Öyle olunca biraz rahatladım tabi Kuru kayısı yiyorum kefir içiyorum şu an. Başka ne yapabilirim. Bugün de nette okudum haftamda olabiliyor diye. Direkt oldu ya

Geçmiş olsun kuuzummmm bana yoğurt çok iyi gelir

Etiketli olanlar ister istemez ya minicik kaliyor ipini cekistirip soke soke cikariyorum yada birazcik kesiliyor ama bir cogunda etiket yok Allahtan benin aldiklarimda

Amin canım Kaç yaşında kuzucuk? Kız mı erkek mi?

Su anda 20aylik erkek canim :)

Ahhh bzimkilerin tam tersiler bziimkilerde ne olsa birak yapsın yapsin tum odalara mutfaga her yere girip cikiyor burda alisinca misafirliktede yapiyor diyorumama kimin umrunda gecen gece mecbur gittiğimizde salonun kapisini ben kapattim artik merkezi sistem isitma oldugu icin kapi pencere hep acik tam merak zamanlari herseye ellerini atiyorlar ayagina cam süsü dusurdu diger gun ayagim diye aglayip durdu yani sanki hic gormemis gibi tavirlari var bazisi sever ama ben aliskin degilim herkes mesafesini bilmeli herseye mudahele etmemeli bence oglum 2aylikken ise dondugumdede icim hic rahat degildi isi birakmistim olmayinca simdide iste dogum ani sikinti olucak esim benimle giricegi icin insallah icimizdeki dertleri yasamayiz.. oglumda oynar eder ama oynamaktan yemek bile yemez bunu cok iyi biliyorum Allah bize guc versin hemen kendimiz bakalim bebeklermize

Tamam canim iyi oldu bunu demen az almak sonrasinda bakariz.. zeytinyagi da bahceden geliyor sacina vucuduna surulebilir☺☺ ayy cok saoll aklima geldi simdi mutlu oldum

Dogunca herseye kendileri karar veriyor canim onlar ne isterse o olucak onu kullanicaz artik☺☺ cogu kremin temelide zeytinyagi gercekten cok kullanisli olucak❤

Hamilelikte iciliyor mu bilmiyorum ama kabiz olunca salgam suyuda cok iyi geliyor

Ben yanlis okumusum gorumcelerinde var diye bisey demediler sandim onlarda mi kizdi?? Esin ilgilenebilir mi kizinla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…