Verdigin bilgiler icin saol.. tek bir markaninkini alicam nasil yani.. tum yercih ettigin urunler tek markanin gibi mi demek istedin
Anaaamm camasirlik dolmusKızlar bugün tatildi ama yine evin işleri hiç bitmedi. Yoruldum uzandım şimdi. Bebişlerimizle sağlıklı, mutlu geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah
Mobilyaları bekleyemedim kıyafetleri yıkıyıp ütüleyim hastane çantası hazırlıyim dedim.
Ütüleme kısmına geçemedim henüz kurumadılar. Zaten bir makina daha çamaşırım var. Hepsini bir hafta sonu ütülerim artık.
Minik kuşumun minnak kıyafetleri
Yaaaa misssss olmuss miss cok heveslendim yikasam mi acaba bendeeeKızlar bugün tatildi ama yine evin işleri hiç bitmedi. Yoruldum uzandım şimdi. Bebişlerimizle sağlıklı, mutlu geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah
Mobilyaları bekleyemedim kıyafetleri yıkıyıp ütüleyim hastane çantası hazırlıyim dedim.
Ütüleme kısmına geçemedim henüz kurumadılar. Zaten bir makina daha çamaşırım var. Hepsini bir hafta sonu ütülerim artık.
Sağol canım. Sende kendini yorma senin yükün daha ağır bizden. Mobilya kokusuda uzun süre çıkmıyor ya inşallah benimkilerde biran önce gelir :/Minik kusunu isiririmmmmhele bir dogsunn ohh misler gibi giydirirsin annesi ellerine saglik... hergune bir is yap.. yorma kendini.. ben bugun kaynatip kuruttugum biberonlar,gogus ucu takma aparati, emziklerini vakumlu posete koydum. Bebegin odasi hala les gibi mobilya kokuyor pencereyi actim havalansin diye.. bugunluk islerim bunlardi simdi canim bisey cekti onu yapcam daha is yapmak bana yasak
Yaaaa misssss olmuss miss cok heveslendim yikasam mi acaba bendeee
Sağol canım inşallah. Minnaıcklar ama bir çamaşırlığı doldurdular valla. Daha da devamı var yani. Az geliyordu gözüme eşyaları da yıkayınca baya yeterli olucağını düşündümAnaaamm camasirlik dolmusbi suru minik camasir olmus her yerrr gule gule mis gibi giysin kuzucuk. Saglikla huzurla buyusun ins
E napican cebine gore hareket etmeli.. Hayat pahali valla..Sampuan ve bebek yagi ilk dogdugunda burts bees alicam kuzum cok cok memnun kaldigim bir marka biraz pahali ama icerik yonunden guvendigim bir marka. Kizimda soyle yapmistim burts beesle baslamistim, biraz buyudu biodermaya gectim. Simdide johnsons baby kullaniyorum. Buyudukce markalarida ucuzlattim
Yaaaaaa çok tatlılar minik kuşun ne kadar şanslı annesiiiiiKızlar bugün tatildi ama yine evin işleri hiç bitmedi. Yoruldum uzandım şimdi. Bebişlerimizle sağlıklı, mutlu geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah
Geçmiş olsun kuuzummmm bana yoğurt çok iyi gelirKızlar şimdi tuvaletimi yaptım çok kabız da değildim ve kan gördüm. O kadar korktum ki anlamadım nerden geldiğini ilk. Ay Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. Sonra baktım felan makattan geliyormuş. Öyle olunca biraz rahatladım tabiKuru kayısı yiyorum kefir içiyorum şu an. Başka ne yapabilirim. Bugün de nette okudum haftamda olabiliyor diye. Direkt oldu ya
Yoğurt yiyince çok şişiyorum diye yemiyordum ama yiyim bari yeterki düzelsinGeçmiş olsun kuuzummmm bana yoğurt çok iyi gelir
Kızlar birşey sorucam. Bebişin kıyafetlerin etiketlerini kesicemde kesince de bir kısmı kalıyorya yine o bile bazen kaşındırıyor. Nasıl yapcaz ya komple çıkarsam bu sefe iplikleri atıyor dikmek gerekiyor.
Siz ne yapıyorsunuz kesiyor musunuz sadece?
E napican cebine gore hareket etmeli.. Hayat pahali valla..
Amin canımKaç yaşında kuzucuk? Kız mı erkek mi?
Aslında 1-2 gece sorun değil derdim. Çünkü eğer hastaneden kabul etmezlerse büyük ihtimalle kv mlerde kalır kızım. Ama benim içim rahat etmiyor. Dün onlardaydık. Benim yanımda kızım süt döktü halıya azıcık diye bi strese giriyorlar kızıyorlar ama tutuyorlar kendilerini kv ve görümceler ben oradayım diye. Kb kızım bağırıyor diye rahatsız oluyor. Kızım henüz 2 yaşında ama onlar öyle tahammülsüz ki. Değişik tipler yani. Benim annem desen yaşlı ve hasta ilgilenemez. Rabbim hiçbir zaman bizleri de evlatlarımızı da hiçkimseye muhtaç etmesinOnlar iyi olsalar ben endişe etmem. Çünkü kızım onları çok seviyor. Biliyorum uyur da orada. Ama işte benim içim rahat etmiyor. İnşallah doğumlarımız sağ salim çok rahat olur ve hemencik ayağa kalkarız da yavrularımızla ilgileniriz güzelce
Tamam canim iyi oldu bunu demen az almak sonrasinda bakariz.. zeytinyagi da bahceden geliyor sacina vucuduna surulebilir☺☺ayy cok saoll aklima geldi simdi mutlu oldum
Hamilelikte iciliyor mu bilmiyorum ama kabiz olunca salgam suyuda cok iyi geliyorKızlar şimdi tuvaletimi yaptım çok kabız da değildim ve kan gördüm. O kadar korktum ki anlamadım nerden geldiğini ilk. Ay Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. Sonra baktım felan makattan geliyormuş. Öyle olunca biraz rahatladım tabiKuru kayısı yiyorum kefir içiyorum şu an. Başka ne yapabilirim. Bugün de nette okudum haftamda olabiliyor diye. Direkt oldu ya
Aslında 1-2 gece sorun değil derdim. Çünkü eğer hastaneden kabul etmezlerse büyük ihtimalle kv mlerde kalır kızım. Ama benim içim rahat etmiyor. Dün onlardaydık. Benim yanımda kızım süt döktü halıya azıcık diye bi strese giriyorlar kızıyorlar ama tutuyorlar kendilerini kv ve görümceler ben oradayım diye. Kb kızım bağırıyor diye rahatsız oluyor. Kızım henüz 2 yaşında ama onlar öyle tahammülsüz ki. Değişik tipler yani. Benim annem desen yaşlı ve hasta ilgilenemez. Rabbim hiçbir zaman bizleri de evlatlarımızı da hiçkimseye muhtaç etmesinOnlar iyi olsalar ben endişe etmem. Çünkü kızım onları çok seviyor. Biliyorum uyur da orada. Ama işte benim içim rahat etmiyor. İnşallah doğumlarımız sağ salim çok rahat olur ve hemencik ayağa kalkarız da yavrularımızla ilgileniriz güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?