2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebeğimin kılosu dusuk oldugu ıcın ıcımiz rahat etsın dıye perinatologa gitmeye karar verdik. Istanbulda bu konuda bildiğiniz iyi bir perinatolog varmı?
Canım tek dr a mı gidiyorsun önce başka bir dr a da gitsen sonra perinatologa gidersin. Cihazdan cihaza çok fark ediyor çünkü.

Yavrucum, 2.5 yas ilk ergenlik donemi cok cok normal ve bu inat durumu maalesef biraz uzun suruyor cunku artik idrak basliyor ben demeye basliyorlar herseyi biliyorlar herseyi istiyorlar. Bu krizlerden coook yasadik kac defa oturup agladigimi biliyorum. Tabiki gazida etkilemistir ama bu donemde hepsinde ayni hareket ayni krizler, hatta bizim ki su son 1 ayda duzeldi diyebilirim. Artik konusunca ne demek istedigimi anliyor. Biraz sabir ve zorlu bir surecle geciyor

Offf oyle bir misafir gecen hafta sali vardi bende birde kizin annesi rahat hiiicc birsey yapmadi yaaaa hadi yapmasin kizina yapma demedi. Duvarlari boyamis. Kizimin oyuncaklarini kirmis. Cikolatali tatli getirmislerdi eline verdiler koltuklar halilar her yeeer cikolata oldu. Bir demedi ya bu kadin hamile nasil silecek duvarlari haliyi koltugu deliii olmustum. Kocamada dedim sakin bir daha cagirmaa diye kendide gorup anladi zaten
Canim basin sagolsun allh tahsilatini affetsin sizlerede sabir versin insallah

Kizlar simdiden pisik kremi konak onleyici, masaj yagi aldiniz mi?

Kuzum ben bu ay alacagim. Ama pisik kreminde bepantholden vazgecmeyecegim. Bir ara bez degistirdim kizimda daha hesapli olsun diye ve gercekten bir cok kremin geciremedigi pisikleri gecirdi kizimda.
Konak onleyici pek dusunmuyorum o da mustelada var diye biliyorum kizima mustela hic iyi gelmedi bunda da almicam cok konakla oynamakta iyi degil kendi kendine dusmesi daha iyi.
Masaj yagi biraz pahali ama tek bir markaninkini alicam. Onu alamazsam dogal yaglar tercihim olacak

Insallah izin verirler canim.. benim hastanenin refakatçi izni yok hemsirelr 2 saate gelip kontrol ediyor ilk israr ettik ama kabul etmediler biz herseyinizle ilgileniyoruz diye.. yeme sorununuda doguma kadar cozersek biraz daha rahatliycak son zamnda artik gece cok uyanir olmustu gercekten guzel oldugu kadar zor bi süreçte emzirmek darisi ikinci bebislere artik bol bol onlar emsin

Pisik kremi degilde pisik oncesi kullanilan urunu var mustelanin su anda onu kullaniyorum tekrr aynisindan alicam ben canim ,konak onleyici hic duymadim oglum cok sacli dogdu sukurki konak olmadi sik banyo yapip taraninca attigini dusunuyorum olursada en iyisi banyodan once zeytinyagisurup bekleyip taraninca banyo yaptirdiklarini okumustum.basi cok yumusak oldugu icin krem nasil surulurki saclarin arasina bilemedim :) yag icinde bence once kucuk boyutlu al alerji filan olur da dokunursa elinde kalmasin

Doktorun anlayisliysa ve ozelse birakirlar bence canim ikiniz icinde cok guzel olur ,sezeryan mi olucaktin tarih alirken oncesinde bahsetsen bi problem olusturmaz belki

Doktorun anlayisliysa ve ozelse birakirlar bence canim ikiniz icinde cok guzel olur ,sezeryan mi olucaktin tarih alirken oncesinde bahsetsen bi problem olusturmaz belki

Evet canim benim sezeryan olacak. Hastanede bir sıkıntı olmaz. Zaten kizimda ayni doktorda dogdu birazda tontik benim kiz cok seviyor her gittigimizde 15 dk doktorun kizimi opup sevmesiyle geciyor o yuzden hic sorun olmaz

Ben aldım canım. Konak önleyici ne bilmiyorum ama fırça taraklardan aldım onunla hergün kafasını taramayı düşünüyorum.
Pişik kremi:bübschen ve bepanthol plus aldım.
Masaj yağı da baby&me'nin aldım.

Verdigin bilgiler icin saol.. tek bir markaninkini alicam nasil yani.. tum yercih ettigin urunler tek markanin gibi mi demek istedin

Kızlar bugün tatildi ama yine evin işleri hiç bitmedi. Yoruldum uzandım şimdi. Bebişlerimizle sağlıklı, mutlu geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah
Mobilyaları bekleyemedim kıyafetleri yıkıyıp ütüleyim hastane çantası hazırlıyim dedim.
Ütüleme kısmına geçemedim henüz kurumadılar. Zaten bir makina daha çamaşırım var. Hepsini bir hafta sonu ütülerim artık.
Minik kuşumun minnak kıyafetleri

Eklentiler

• IMG_20200101_150122.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 58
Tamam canim iyi oldu bunu demen az almak sonrasinda bakariz.. zeytinyagi da bahceden geliyor sacina vucuduna surulebilir ayy cok saoll aklima geldi simdi mutlu oldum

Uc asagi bes yuksri herkes almis demekki.. valla bende internette yenidogan banyo nasil yapilcagini anlatiyordu orda geciyordu konak onleyici icin su bu diye... saclar topak topak oluyor ya .. yapisiyor gibi ozellikle ilk gunlerde kiz krdesimden hatirliyom
Ama surekli onu banyo yaptirdigimiz icin olmuyordu.. ve gectide kisa surede.. ama simdi herbisey icin birseyler cikmis.. ne bilim bende merak ettim...

Başınız sağolsun kuzum Allah sabırlar versin.. Kiminin vadesi doluyor kimi dünyaya gelmeye hazırlanıyor ne diyim...

Minik kusunu isiririmmmm hele bir dogsunn ohh misler gibi giydirirsin annesi ellerine saglik... hergune bir is yap.. yorma kendini.. ben bugun kaynatip kuruttugum biberonlar,gogus ucu takma aparati, emziklerini vakumlu posete koydum. Bebegin odasi hala les gibi mobilya kokuyor pencereyi actim havalansin diye.. bugunluk islerim bunlardi simdi canim bisey cekti onu yapcam daha is yapmak bana yasak

Amin canım Kaç yaşında kuzucuk? Kız mı erkek mi?

Aslında 1-2 gece sorun değil derdim. Çünkü eğer hastaneden kabul etmezlerse büyük ihtimalle kv mlerde kalır kızım. Ama benim içim rahat etmiyor. Dün onlardaydık. Benim yanımda kızım süt döktü halıya azıcık diye bi strese giriyorlar kızıyorlar ama tutuyorlar kendilerini kv ve görümceler ben oradayım diye. Kb kızım bağırıyor diye rahatsız oluyor. Kızım henüz 2 yaşında ama onlar öyle tahammülsüz ki. Değişik tipler yani. Benim annem desen yaşlı ve hasta ilgilenemez. Rabbim hiçbir zaman bizleri de evlatlarımızı da hiçkimseye muhtaç etmesin Onlar iyi olsalar ben endişe etmem. Çünkü kızım onları çok seviyor. Biliyorum uyur da orada. Ama işte benim içim rahat etmiyor. İnşallah doğumlarımız sağ salim çok rahat olur ve hemencik ayağa kalkarız da yavrularımızla ilgileniriz güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…