Başınız sağolsunBuarada babannem vefat etmiş bugun kızlarbana söylemediler eşim söyledi tabı pat diye. zaten yaşlı yatalak ve yogun bakımdaydı diye kendımı pek üzmemeye calısıyorum ama insan ister istemez üzülüyo en korktugum seylerden biri ben hamıleyken birinin vefatıydı.. şimdi ben annemlerdeyim herkes cenazeye gitti ben gidemedim orda ayakta kalamam diye oglumla biz evde kaldık
Oglum daha bezli oldugu icin evde pisik kremi var. Masaj yagini gereksiz buluyorum ben icindeki katkilardan dolayi. Hindistanceviz yagini tercih edicem yine.Kizlar simdiden pisik kremi konak onleyici, masaj yagi aldiniz mi?
Verdigin bilgi icin tesekkur ederim. Hindistan ceviz yagi katkisiz mi ki acaba?? Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz?Oglum daha bezli oldugu icin evde pisik kremi var. Masaj yagini gereksiz buluyorum ben icindeki katkilardan dolayi. Hindistanceviz yagini tercih edicem yine.
Mekanı cennet olsunBuarada babannem vefat etmiş bugun kızlarbana söylemediler eşim söyledi tabı pat diye. zaten yaşlı yatalak ve yogun bakımdaydı diye kendımı pek üzmemeye calısıyorum ama insan ister istemez üzülüyo en korktugum seylerden biri ben hamıleyken birinin vefatıydı.. şimdi ben annemlerdeyim herkes cenazeye gitti ben gidemedim orda ayakta kalamam diye oglumla biz evde kaldık
Verdigin bilgi icin tesekkur ederim. Hindistan ceviz yagi katkisiz mi ki acaba?? Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz?
Pişik için e bebekten sudocrem aldım salyangoz özlüymüş kullananlar çok memnunmuş. Yalnız pişik olmadan kullanmaya başlamak lazımmışKizlar simdiden pisik kremi konak onleyici, masaj yagi aldiniz mi?
Korkutmaaa gözümüDaha cok olacak maalesef sana.pek firsat vermeyecekler
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallahBuarada babannem vefat etmiş bugun kızlarbana söylemediler eşim söyledi tabı pat diye. zaten yaşlı yatalak ve yogun bakımdaydı diye kendımı pek üzmemeye calısıyorum ama insan ister istemez üzülüyo en korktugum seylerden biri ben hamıleyken birinin vefatıydı.. şimdi ben annemlerdeyim herkes cenazeye gitti ben gidemedim orda ayakta kalamam diye oglumla biz evde kaldık
Mekanı cennet olsun canım. Nur içinde yatsınBuarada babannem vefat etmiş bugun kızlarbana söylemediler eşim söyledi tabı pat diye. zaten yaşlı yatalak ve yogun bakımdaydı diye kendımı pek üzmemeye calısıyorum ama insan ister istemez üzülüyo en korktugum seylerden biri ben hamıleyken birinin vefatıydı.. şimdi ben annemlerdeyim herkes cenazeye gitti ben gidemedim orda ayakta kalamam diye oglumla biz evde kaldık
Pisik kremi icin bepanthol. En hizli o iyilestiriyor. Hafif biz kizariklik görünce hemen sürüyorum. Bir kac saate düzelmis oluyor hemen. Cok sükür hic agir bir pisik durumu yasamadik.Verdigin bilgi icin tesekkur ederim. Hindistan ceviz yagi katkisiz mi ki acaba?? Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz?
Komik olcak belki de yazin sicaktan kol altimda pisik olmustu. Bepantol baby pisik kremi aldim, cok memnun kaldim.Pişik için e bebekten sudocrem aldım salyangoz özlüymüş kullananlar çok memnunmuş. Yalnız pişik olmadan kullanmaya başlamak lazımmış
Konak için krem mi alınıyor ben bilmiyordum sen aldın mı yada alan var mı kızlar?
Masaj yağı için de benim arkadaşlar normal zeytinyağı sürüyorlardı bende öyle sürerim diye düşündüm
Iyi yapmissin. Git en azindan icin rahat etsin canim. Bosuna gitmisim dmeek kalir ins sadeceKızlar bebeğimin kılosu dusuk oldugu ıcın ıcımiz rahat etsın dıye perinatologa gitmeye karar verdik. Istanbulda bu konuda bildiğiniz iyi bir perinatolog varmı?
Canım endişelenme ama doktora götürmeyide ihmal etme ,benim kızımda hafif bir ağrı oluyor diye şikayet edince hemen doktora götürdük ve kalbinde mitral yetmezlik çıktı rota virüsü malesefki kalbine değmiş şmdi çok şükür 21 günde iğne vuruluyor sürekli takip altındaHerkese günaydın sizlere bi şey danışmak istiyorum benim 6 yaşında bi kızım var ona sarıldığımda falan dikkatimi bi şey çekti çocuğun kalbi çok hızlı atıyor sanki anne karnında belli oluyor böyle durumlar kızım da da detaylı ultrasona girmiştim sıkıntı çıkmadı benim fark ettiğim bu kalp atımının hızlı olması dışında bi belirti yok ne yapayım kardiyolojiye götürüp eko çektireyim mi ya bi şey çıkarsa korkusu da var içimde eşimde kızıyor çocuğu durduk yere hasta edeceksin diye iyi değilim evlat acısı yaşatmasın rabbim hiç kimseye
Son aylar en zor aylar diyorlar ya gercekten oyle, dr dan randevu alayim ctesi zaten kendi drumda randevum var ikisini birden cikaririm bakalim ne diyecek lercunku gece dayanamiyorum artik agrisinaGünaydın kızlar ben bu gece bi 3-4 nöbetine kalktım ama uyuyum diye nete girmedim şimdide yedide uyandım
E Ekyzdn03 hamileliğin başında bana da olmuştu böyle basınç gibi zonklama ama sonra geçti. Sen yine de dr a git kafan rahatlar canım. Tansiyonuna da bi bak belki ondandır. Geçmiş olsun.
Bende de bir sol kaburga ağrısı var anlatamam. Gündüz rahmim ağrıyordu. Gece kaburga ağrısı başladı ve bu gece sürekli acıyla uyandım. Bu seferde rahmim ağrımıyor. Allahım bu son aylar böyle geçecek herhalde ağrı sızıbugünümüze şükür ☺
A Altibirlik61 vallahi bravo gece dörde kadar oturmuşsunben 01.00 da yattım
Tesekkur ederim canim sanada cok cok gecmis olsun. Peki pozisyon degistirince agrisi geciyor muydu ben saga donunce agrisi geciyor sola yatinca yine basliyor. Ctesine randevu alicam ben mr a girmistim 7.ayda ama gecerli midir acaba yenisini ister mi bilemedim.günaydın ...
geçmiş olsun canım benimde aynı şekildeydi ama ben gün içindede aşırı zonklama ve ağrı yaşıyordum geçen hafta emar çekildim ses dalgası varmış emarda zararı yokmuş bebeğe beyin damarlarının biri çok inceymiş o yüzden oluyormuş ıkınmak yasak belkide bu gidişle sezaryan olacakhayırlısı bir git istersen nörolojiye
Ozele gidiyorum kuzum ben, bizim hastanede sezeryanda 2 gece kaliyorsun 3. Gunun sabahi cikartiyorlar. Kizimda ayni hastane ayni dr ya yine onda da oyle olmustu. Zaten mecbur kizimda gelecek yanima bakacak kimsem yok ki annemle kocam benim yanimda olacak teyzem sehir disindan gelecek kimseye birakamam o da durmaz hic ancak annemi eve gondericezde onunla gidecek o da dusuk ihtimalCok guzel olur izin veriliyorsa canim aklindada kalmaz onunda gönlü kalmaz ozelde mi olucakti dogumun ? Benim tek dileğim artik gunlerce dogum sancisiylahastanede beklememek dogumdan sonrada hemen cikmak,arkdsim yeni dogum yapti 2.olmasinaragmen 3.gun cikarttilar
Kızlar bebeğimin kılosu dusuk oldugu ıcın ıcımiz rahat etsın dıye perinatologa gitmeye karar verdik. Istanbulda bu konuda bildiğiniz iyi bir perinatolog varmı?
Cnm ben de bu ay hiç kilo almadım bebegim inşallah almıştır diyorum pazartesi dr randevum var iple çekiyorum Anadolu yakası kavacık medistate de semih bey var pahalı ama beni detayli ultrasonda doktorum ona yönlendirmişti memnun kalan arkadaşlarım da varKızlar bebeğimin kılosu dusuk oldugu ıcın ıcımiz rahat etsın dıye perinatologa gitmeye karar verdik. Istanbulda bu konuda bildiğiniz iyi bir perinatolog varmı?
Geldim geldim, tum mesajlari okuyiim sonra yazmaya devam ediciimGünaydın canım. İyisin çok şükürDikkat et kendine. Doktorun dediklerine de özen göster ki çabucak iyileşsin sırtın inşallah Yalnız ben bu sefer de calliope yi merak ediyorum. O da Türkiye ye geldiğinden beri yazmıyor mu ben mi görmedim bilmiyorum ama inşallah o da çok iyidir
Pişik kremi sudocrem bebeyagi dalinin zeytinyaglisini aldım konak kremi almadım önceki bebislerime de almamistimKizlar simdiden pisik kremi konak onleyici, masaj yagi aldiniz mi?
Sudacrem ise yaradimi sizin bebeginizde?Pişik kremi sudocrem bebeyagi dalinin zeytinyaglisini aldım konak kremi almadım önceki bebislerime de almamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?