2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Başınız sağolsun

Kızlar bebeğimin kılosu dusuk oldugu ıcın ıcımiz rahat etsın dıye perinatologa gitmeye karar verdik. Istanbulda bu konuda bildiğiniz iyi bir perinatolog varmı?

Oglum daha bezli oldugu icin evde pisik kremi var. Masaj yagini gereksiz buluyorum ben icindeki katkilardan dolayi. Hindistanceviz yagini tercih edicem yine.
Verdigin bilgi icin tesekkur ederim. Hindistan ceviz yagi katkisiz mi ki acaba?? Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz?

Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin inşallah. Kaç yaşında olursa olsunlar, insan sevdikleri için üzülüyor.

Verdigin bilgi icin tesekkur ederim. Hindistan ceviz yagi katkisiz mi ki acaba?? Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz?
Kizlar simdiden pisik kremi konak onleyici, masaj yagi aldiniz mi?
Pişik için e bebekten sudocrem aldım salyangoz özlüymüş kullananlar çok memnunmuş. Yalnız pişik olmadan kullanmaya başlamak lazımmış
Konak için krem mi alınıyor ben bilmiyordum sen aldın mı yada alan var mı kızlar?
Masaj yağı için de benim arkadaşlar normal zeytinyağı sürüyorlardı bende öyle sürerim diye düşündüm

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah

Merhaba herkese.. Sabah uyandığımda kasık ağrım vardı birde kalçam nasıl ağrıdı magnezyum içtim biraz hafifledi ama korktum hareketli Allahtan kızımm.. Kız hamileliğinde kasık ağrısı erkekte bel ağrısı olur diolar bilmiyorum ama kalçamın etleri nasıl ağrıdı anlatamam... Burun kanaması bendede var öyle şar şar değilde silerken kan oluyor diş etlerimi hiç demiyorum

Mekanı cennet olsun canım. Nur içinde yatsın

Pisik kremi icin bepanthol. En hizli o iyilestiriyor. Hafif biz kizariklik görünce hemen sürüyorum. Bir kac saate düzelmis oluyor hemen. Cok sükür hic agir bir pisik durumu yasamadik.
Hindistanceviz yagi 100% katiksiz.

Komik olcak belki de yazin sicaktan kol altimda pisik olmustu. Bepantol baby pisik kremi aldim, cok memnun kaldim. Onu bebegimde de kullanirim saniyorum.
Mustelanin yorumlari iyiydi. Ilk kullanimda hepsini bu markadan aldim bakalim belki memnun kalirim die, konak onleyici kopuk sampuan, dus jeli, masaj yagini ve bariyer pisik kremini aldim. Sonradan dalin , sebamed ya da baska marka da alinabilir bakacaz artik.
Ben aldigimda bitmisti, gogus rahatlatici bi kremi varmis, yorumlari baya iyiydi ama onu alamadim ben. Belki sen dusunursun canim.
Konak bebegin sacinda olan bi durum, kafa derisiyle alakali. O olmasin die alabilirsin sende. Onleyici olarak.

Canım endişelenme ama doktora götürmeyide ihmal etme ,benim kızımda hafif bir ağrı oluyor diye şikayet edince hemen doktora götürdük ve kalbinde mitral yetmezlik çıktı rota virüsü malesefki kalbine değmiş şmdi çok şükür 21 günde iğne vuruluyor sürekli takip altında

Son aylar en zor aylar diyorlar ya gercekten oyle, dr dan randevu alayim ctesi zaten kendi drumda randevum var ikisini birden cikaririm bakalim ne diyecek lercunku gece dayanamiyorum artik agrisina
Tesekkur ederim canim sanada cok cok gecmis olsun. Peki pozisyon degistirince agrisi geciyor muydu ben saga donunce agrisi geciyor sola yatinca yine basliyor. Ctesine randevu alicam ben mr a girmistim 7.ayda ama gecerli midir acaba yenisini ister mi bilemedim.
Ozele gidiyorum kuzum ben, bizim hastanede sezeryanda 2 gece kaliyorsun 3. Gunun sabahi cikartiyorlar. Kizimda ayni hastane ayni dr ya yine onda da oyle olmustu. Zaten mecbur kizimda gelecek yanima bakacak kimsem yok ki annemle kocam benim yanimda olacak teyzem sehir disindan gelecek kimseye birakamam o da durmaz hic ancak annemi eve gondericezde onunla gidecek o da dusuk ihtimal

Kızlar bebeğimin kılosu dusuk oldugu ıcın ıcımiz rahat etsın dıye perinatologa gitmeye karar verdik. Istanbulda bu konuda bildiğiniz iyi bir perinatolog varmı?

Sislide fransiz lape hastanesinin karsisinda, ibrahim kalelioglu poliklinigi var ben detayli icin iki cocugumda da kendisine gittim. Ayni zamanda capa tip fakultesinde de perinatoloji bolumunde doc. dr olarak gorev yapiyor. Eger yakinsa ve uygun gelirse en azindan denemenizde fayda var.

Cnm ben de bu ay hiç kilo almadım bebegim inşallah almıştır diyorum pazartesi dr randevum var iple çekiyorum Anadolu yakası kavacık medistate de semih bey var pahalı ama beni detayli ultrasonda doktorum ona yönlendirmişti memnun kalan arkadaşlarım da var

Geldim geldim, tum mesajlari okuyiim sonra yazmaya devam ediciim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…