- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Bende 1 kg almışımBen Çok yemiyorum hatta makarna ve pilav yiyemiyorum buna rağmen öğrendiğimden beri 2 kilo aldim Allahtan zayıf başladım 2. Sinde çok kilo almıştım hele emzirme döneminde sonra hepsini vermistim sağlıklı doğsunlar da kiloları veririz
Ay ne guzel tam kalp olmus kesesi masallahBen kahve içmeyi zaten sevmiyordum arada içerdim şimdi hiç canım istemiyor. Demli çay içmeyi severim ama günde 2 bardak açık çay anca içiyorum. Bazen onu bile içmiyorum. Kansızlık var bende daha çok kanım düşmesin diye.
Bu arada kızlar bugün hastaneye gittim. Takvimime göre 8+0'dı tam bugün. 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum. Bugün farklı bir doktora gittim kese, kalp atışı, boyu herşeyin çok güzel olduğunu. Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Ultrason kağıdında 8+3 yazıyor clr ama oda normal heralde. Bebişimin boyu 18.7 mm. 2 hafta öncede kalp atışını dinlemiştim üst üste dinlemek inşallah zarar vermez bebeğe bazıları sakıncalı demiş çünkü. Doktor bana birşey söylemedi.
İçimde büyüyen bir kalp var kanıtıda burda :)) kesem tam kalp gibi değil mi? :)) fasulyeye benziyordu geçen haftalarda ama bu hafta kalp gibi olmuş artık.
Bebeğin kalbinin attığını, böyle vücudunu hareket ettirdiğini gördüm ultrasonda gerçekten çok güzel bir duygu. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Eki Görüntüle 2291961
Ben dün sabah küstüm ilk defa tabi mide boş su geldi. Bu sabah da kusacak gibiydim hemen kalkmadım. Uyanınca hemen kahvaltı yaptım geçti. Ara ara koku hassasiyetim oluyor . Belirtilerim ara ara gelip gidiyor.Bende oyleydim ama dün çok bulantim oldu koku hassasiyetim çok fazla herseyden tiksinir oldum. böyle devam ederse kötü yanı
Cok mu iciyorsun. 4 taneye kadar izin veriyor bircok doktor. 4 civari iciyorsan tam icme yarim ic at ben oyle yaptimBende içiyorumbırakamıyorum. Midemin bulanmasına rağmen hala bırakamıyorum. Sürekli dua ediyorum ama olmuyor. Ne yapıcam bilmiyorum
Canim bas ucuna kraker koy yataktan kalkmadan once biraz atistir oyle kalk.Ben dün sabah küstüm ilk defa tabi mide boş su geldi. Bu sabah da kusacak gibiydim hemen kalkmadım. Uyanınca hemen kahvaltı yaptım geçti. Ara ara koku hassasiyetim oluyor . Belirtilerim ara ara gelip gidiyor.
Evet bunu yapayım sağol canımCanim bas ucuna kraker koy yataktan kalkmadan once biraz atistir oyle kalk.
Bende de oluyor bacagimdada oluyor sag tarafta hep segirmeKızlar birşey soracağım sol kasık tarafım arada böyle pıt pıt atıyor neden acaba sizdede oluyor mu ?
benimde gecen hafta gittigimde kesem yusyuvarlaktı. Bu hafta yassilasmisti :) benim bebiş minnacik ölçmedi bile doktor ama aramizda 6 gun bile çok farkediyor şuan :) masallah subhanallah. Bende sonraki gittigimde hareketlerini gorurum inşallah diyorum. İlerleyen haftalarda taklalar attigini zipladigini gormek oyle heyecanli ki. Sonra buyudukce tam vucut goremiyosun zaten parca parca bakabiliyolar :) kizim ultrason cihazina elini uzatmisti ben onu unutamiyorum 5 parmagi birden gormustum :)Ben kahve içmeyi zaten sevmiyordum arada içerdim şimdi hiç canım istemiyor. Demli çay içmeyi severim ama günde 2 bardak açık çay anca içiyorum. Bazen onu bile içmiyorum. Kansızlık var bende daha çok kanım düşmesin diye.
Bu arada kızlar bugün hastaneye gittim. Takvimime göre 8+0'dı tam bugün. 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum. Bugün farklı bir doktora gittim kese, kalp atışı, boyu herşeyin çok güzel olduğunu. Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Ultrason kağıdında 8+3 yazıyor clr ama oda normal heralde. Bebişimin boyu 18.7 mm. 2 hafta öncede kalp atışını dinlemiştim üst üste dinlemek inşallah zarar vermez bebeğe bazıları sakıncalı demiş çünkü. Doktor bana birşey söylemedi.
İçimde büyüyen bir kalp var kanıtıda burda :)) kesem tam kalp gibi değil mi? :)) fasulyeye benziyordu geçen haftalarda ama bu hafta kalp gibi olmuş artık.
Bebeğin kalbinin attığını, böyle vücudunu hareket ettirdiğini gördüm ultrasonda gerçekten çok güzel bir duygu. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Eki Görüntüle 2291961
Ben bugün doktora gittim folikasitin bitince Ocean mummy kullanmaya başlayabilirsin dedi. Multivitaminmiş.
Bende oyleydim ama dün çok bulantim oldu koku hassasiyetim çok fazla herseyden tiksinir oldum. böyle devam ederse kötü yanı
İnşallah böyle güzel devam eder hersey ☺kese tam kalp şeklinde evet❤Ben kahve içmeyi zaten sevmiyordum arada içerdim şimdi hiç canım istemiyor. Demli çay içmeyi severim ama günde 2 bardak açık çay anca içiyorum. Bazen onu bile içmiyorum. Kansızlık var bende daha çok kanım düşmesin diye.
Bende de bulantı yok ama az önce yemekte ekşi ekşi koktu bana herşey. İştahım da açıktı ama böyle olursa kapanır bişey yiyememBugün yumurta yerken bir daha yemicem dedim. Gerçekten koku hassasiyeti başladı sanırım
1 gün bile farkediyormuş çok normal canım. Ay ne güzel sen bu duyguları yaşamışsın daha önce benim daha ilk o yüzden çok heycanlıyım çok duygulanıyorum. İnşallah bizde o günleri biran önce görürüzbenimde gecen hafta gittigimde kesem yusyuvarlaktı. Bu hafta yassilasmisti :) benim bebiş minnacik ölçmedi bile doktor ama aramizda 6 gun bile çok farkediyor şuan :) masallah subhanallah. Bende sonraki gittigimde hareketlerini gorurum inşallah diyorum. İlerleyen haftalarda taklalar attigini zipladigini gormek oyle heyecanli ki. Sonra buyudukce tam vucut goremiyosun zaten parca parca bakabiliyolar :) kizim ultrason cihazina elini uzatmisti ben onu unutamiyorum 5 parmagi birden gormustum :)
İnşallah canım. Sende görürsün en kısa zamanda inşallah bebişiniİnşallah böyle güzel devam eder hersey ☺kese tam kalp şeklinde evet❤
Evet haklısınız o kadar üşeniyorum ki sürmeye şuan. İlk hamileliğimde sürmüştüm fakat gene de oldu çatlaklarım. Kızım 8 gün geç dünyaya geldi. O esnada karnım gereğinden fazla gerildi ve baya çatladı. Şimdi de fırsat bulamıyorum desem yeriWeleda nin catlak yagini kullaniyorum, onceki hamileligimde de burts bees mama bee kullandim. Onemli olan nemli tutmak ve esnekligi artirmak. Marka vs cok da onemli değil bence.
Şuan bebeğin sağlıklı olması ileride de sağlık sorunu yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Umarım olmaz ama canınız çekerse için gibi bir durum söz konusu bile olmamalı bence. Herşeyden önce allahın verdiği emanet can, hakkımız olmadığını düşünüyorum onu da zehirlemeye. Ben de içiyordum fakat hamile kalmadan bikaç ay evvel bıraktım bi daha da ağzıma sürmedim. Evlat için insan herşeyi yapabilirSigara kullanan arkadaslarim, tabiki icerken vicdaniniz rahatsiz, bi de bebege bi sey olur mu die endise ediyorsunuz farkindayim. Ben hic kullanmadim bu yasima kadar. Ama sahit oldugum bi durum var. Bi arkdasim hamileyken son 9 uncu ayina kadsr sigara icti. Napayim birakamiyorum dedi ve bebegimde kesin bi sikinti olcak farkindayim dedi. Ama nur topu gibi bi cocugu oldu, hicbir sikintisi yoktu. Bunu, daha da sigara kullanin die ozendirme amacli olarak degil, vicdaninizla nefsiniz arasinda kalirsaniz, bi ek bilgi olarak kalsin istedim. Gonul ister ki hicbir zaman kullanmayalim ama cani cekince de insan elinden bi sey gelmiyor. Bu yuzden cok da ogretmencilik oynamayi kendime hak gormuyorum acikcasiins en kisa zamanda tiksinirsiniz sigaradan
bilemiyorum sanırım irade meselesi.. Yani herşeyden önce ben kendim için bırakmak istedim çeşitli tedaviler gördüm yapamadım.. Babam kanser hastasıydı. Kemoterapi görürken hatta kısmi felç geçirdiğinde bile içti ..Şuan bebeğin sağlıklı olması ileride de sağlık sorunu yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Umarım olmaz ama canınız çekerse için gibi bir durum söz konusu bile olmamalı bence. Herşeyden önce allahın verdiği emanet can, hakkımız olmadığını düşünüyorum onu da zehirlemeye. Ben de içiyordum fakat hamile kalmadan bikaç ay evvel bıraktım bi daha da ağzıma sürmedim. Evlat için insan herşeyi yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?