2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Afedersiniz kürtaj nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın lekelenmem ve kanamam var korkuyorum

Doktor kontrolüne gidene kadar kendin alıp kullanabilirsin bu zamanlar çok önemli. Folidoce markasını önerebilirim doktorum bana iyi olduğunu söylemişti.

Cok buyuk gecmis olsun, yavrularina sag saglim kavusmussun ya ona sukur. Herseyden once saglik, allah sana da iki çocuğuna da uzun omur versin

Afedersiniz kürtaj nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın lekelenmem ve kanamam var korkuyorum
Bayıltıyolar hiç bişey anlamadan odaya geldim. Uyumuşum çok. Uyandım doktor geldi. Sorunsuzdu dedi. Canım hiç yanmadı. Kürtajdan sonra bir gün adet sancısı gibi bir karın ağrısı çok az kanama. İkinci gün hiç birşey yok. Geçti gitti.

İnsallah canim amin. Ovulasyon donemimdeymisim acaba ondan mi bu sancilar? Insallah her sey yolundadir
Bende öyleyim. Ama dün sancıyla gittim senin gibi acilden giriş yaptım. İdrarımda kan çıktı. Ya iltahap yada kum döküyorsun dedi. Bol su iç dedi. Bugün biraz daha iyiyim.

progestanı vajinal yoldan fitil olarak alıyorum 2 tane akşam 23 de ecopirin içiyorum ilave olarak sabah ve akşam olmak üzere 4000mg günde 2 defa da oksapar kullanıyorum benimde her yerim mosmor ve canım acıyor ama sağ sağlim gelsinde kuzum ne yapalım dayanacağız

Kizlar aranizda 3 litre su icebilen var mi ?? Ben iciyorum ama 2 litre fln, 3 u bulmuyor. Korkuyorum da bebegin suyu azalir fln die, bi de normal doktorlarimzin baktigi ultrasondan belli olmuyor bebegin suyunun seviyesi. Anca 20. Haftadan sonra detayli ultrasonla ogrenebiliyorsunuz su seviyesini.
Ondan icimde bi parca endise var

Kan sulandirici enox 0.6 ml kullaniyorum en cokta canimi yakan o oluyor. Aşırı yakıyor vururken. Progestan da prolutex 25 mg igne kullaniyorum bunu da devlet karşılamıyor içinde 7 tane var ve Her seferinde 160 tl para veriyorum bu 3. Alisim.

Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ama doktor bana göbek kol bacak istedign yerden vurabilirsn dedi ben göbegime vuruyom karnım şişeden once orayı halledim diye neden doktor sadece göbek dedi ki sana

kaçıncı bebişin daha önceden başka gebeliğin oldumu yaşadınmı sıkıntı birde bende vajinal ağrı var regli olacakmışım gibi diyorum kendi kendime acaba diye neyse kötü düşünmüyorum

Benım ki enox400 diye

Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ama doktor bana göbek kol bacak istedign yerden vurabilirsn dedi ben göbegime vuruyom karnım şişeden once orayı halledim diye neden doktor sadece göbek dedi ki sana
Bilmiyorum özellikle göbekten dedi çok hızlı konuştu ve muayne oldu bittiye gelince soramadim . pazartesi kalp atisi icin gidicem o zaman soracağım.inşallah devam etmeye gerek kalmaz

12. haftaya kadar günde 2 tane kullanacağız dedi bana bebişim bu sefer sağlıklı doğsunda gerek varsa 5 tane bile vururum

kaçıncı bebişin daha önceden başka gebeliğin oldumu yaşadınmı sıkıntı birde bende vajinal ağrı var regli olacakmışım gibi diyorum kendi kendime acaba diye neyse kötü düşünmüyorum
5. Gebeligim fakat bundan öncekiler kimyasal olarak sonuçlanmıştı. Sonrasında laporoskopi ve histeroskopi ameliyatları oldum sonrasında hamile kaldim. Tedbir amaçlı kullandiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…