- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
İnşallah canım sağol. Sen gittin mi doktora?Çok tatlı kese maşallah :)) bizim aynı görünüyor doğum tarihleri allah sağllıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin inşallah
Hadi inşallahKızlar sancıları bahane ederek doktora gidiyorum şuan eşimlebakalim belki kalp sesini duyabilirim kim bilir 6+2 deyim. Ne dersiniz duyulabilir mi?
Bu sıcskta yumurta kokusu hiç çekilmiyor ya bende dün haşladım yiyemeden attım maalesefBugün yumurta yerken bir daha yemicem dedim. Gerçekten koku hassasiyeti başladı sanırım
Afedersiniz kürtaj nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın lekelenmem ve kanamam var korkuyorumEvet. Teşekkür ederim. Rahim ağzında rahmi besleyen damarların çok yakınında ve eski sezeryan dikişimin hemen altındaydı. Çok zor yerdeydi. Çok şükür doktorum çok iyiydi ve sorunsuz kürtajla kurtuldum. Hatta yarın işbaşı yapıyorum.
Doktor kontrolüne gidene kadar kendin alıp kullanabilirsin bu zamanlar çok önemli. Folidoce markasını önerebilirim doktorum bana iyi olduğunu söylemişti.merhaba hanımlar bende allah izin verirse mart annesi olacağım gecen hafta cuma günü adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çıkmadı. dün tekrar yaptım çift çizgiyi gördüm. doktora ancak pazartesi günü gidebileceğim. o zamana kadar eczaneden folik asit alıp kullansam olur mu acaba? şimdiye kadar hiç kullanmadım folik asit. ilk hamileliğimde de hamile kaldığımı öğrendikten sonra kullanmaya başlamıştım.inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
Cok buyuk gecmis olsun, yavrularina sag saglim kavusmussun ya ona sukur. Herseyden once saglik, allah sana da iki çocuğuna da uzun omur versinMerhabalar ,Pazartesi sabahı büyük korkularla kürtaja girdim. Çok şükür korkulan olmadı. Kanama bile olmadan kürtajım yapıldı. Ama doktor artık bebek denemesi yapmamı yasakladı. Olmamasının bir nedeni var dedi. İki çocuğum var şükürler olsun. Tedaviye gerek yok. Bebek defterini kapattım. Çok üzgünüm ama böyle kolay kurtulduğuma da seviniyorum. Rabbim olmayan herkesin kucağını doldursun inşallah. Sevgiler
Bayıltıyolar hiç bişey anlamadan odaya geldim. Uyumuşum çok. Uyandım doktor geldi. Sorunsuzdu dedi. Canım hiç yanmadı. Kürtajdan sonra bir gün adet sancısı gibi bir karın ağrısı çok az kanama. İkinci gün hiç birşey yok. Geçti gitti.Afedersiniz kürtaj nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın lekelenmem ve kanamam var korkuyorum
Bende öyleyim. Ama dün sancıyla gittim senin gibiİnsallah canim amin. Ovulasyon donemimdeymisim acaba ondan mi bu sancilar? Insallah her sey yolundadir
Aramizda bir gün var. Ben dün duydum. Siz de duyarsınız inşallahKızlar sancıları bahane ederek doktora gidiyorum şuan eşimlebakalim belki kalp sesini duyabilirim kim bilir 6+2 deyim. Ne dersiniz duyulabilir mi?
progestanı vajinal yoldan fitil olarak alıyorum 2 tane akşam 23 de ecopirin içiyorum ilave olarak sabah ve akşam olmak üzere 4000mg günde 2 defa da oksapar kullanıyorum benimde her yerim mosmor ve canım acıyor ama sağ sağlim gelsinde kuzum ne yapalım dayanacağızKızlar aranızda kan sulandırıcı ve progestan i igne olarak kullananlar var mi ? Ben her ikisini de igne olarak ve sadece gobekten vuruyorum doktor özellikle göbekten dediği için. Neredeyse sabah akşam 40 a yakın igne oldum . artık yer bulamıyorum ve çok canim acimaya basladi. Birde artık vurdugum yerlerde morarmalar basladi.. Farkli önerisi olan var mi ...
Kan sulandirici enox 0.6 ml kullaniyorum en cokta canimi yakan o oluyor. Aşırı yakıyor vururken. Progestan da prolutex 25 mg igne kullaniyorum bunu da devlet karşılamıyor içinde 7 tane var ve Her seferinde 160 tl para veriyorum bu 3. Alisim.progestanı vajinal yoldan fitil olarak alıyorum 2 tane akşam 23 de ecopirin içiyorum ilave olarak sabah ve akşam olmak üzere 4000mg günde 2 defa da oksapar kullanıyorum benimde her yerim mosmor ve canım acıyor ama sağ sağlim gelsinde kuzum ne yapalım dayanacağız
Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ama doktor bana göbek kol bacak istedign yerden vurabilirsn dedi ben göbegime vuruyom karnım şişeden once orayı halledim diye neden doktor sadece göbek dedi ki sanaKızlar aranızda kan sulandırıcı ve progestan i igne olarak kullananlar var mi ? Ben her ikisini de igne olarak ve sadece gobekten vuruyorum doktor özellikle göbekten dediği için. Neredeyse sabah akşam 40 a yakın igne oldum . artık yer bulamıyorum ve çok canim acimaya basladi. Birde artık vurdugum yerlerde morarmalar basladi.. Farkli önerisi olan var mi ...
kaçıncı bebişin daha önceden başka gebeliğin oldumu yaşadınmı sıkıntı birde bende vajinal ağrı var regli olacakmışım gibi diyorum kendi kendime acaba diye neyse kötü düşünmüyorumKan sulandirici enox 0.6 ml kullaniyorum en cokta canimi yakan o oluyor. Aşırı yakıyor vururken. Progestan da prolutex 25 mg igne kullaniyorum bunu da devlet karşılamıyor içinde 7 tane var ve Her seferinde 160 tl para veriyorum bu 3. Alisim.
Benım ki enox400 diyeKızlar aranızda kan sulandırıcı ve progestan i igne olarak kullananlar var mi ? Ben her ikisini de igne olarak ve sadece gobekten vuruyorum doktor özellikle göbekten dediği için. Neredeyse sabah akşam 40 a yakın igne oldum . artık yer bulamıyorum ve çok canim acimaya basladi. Birde artık vurdugum yerlerde morarmalar basladi.. Farkli önerisi olan var mi ...
Bilmiyorum özellikle göbekten dedi çok hızlı konuştu ve muayne oldu bittiye gelince soramadim . pazartesi kalp atisi icin gidicem o zaman soracağım.inşallah devam etmeye gerek kalmazGecmis olsun canım bende kullanıyorum ama doktor bana göbek kol bacak istedign yerden vurabilirsn dedi ben göbegime vuruyom karnım şişeden once orayı halledim diye neden doktor sadece göbek dedi ki sana
Duydun canim peki sen?Aramizda bir gün var. Ben dün duydum. Siz de duyarsınız inşallah
Kacinci gunde duydun yaniAramizda bir gün var. Ben dün duydum. Siz de duyarsınız inşallah
5. Gebeligim fakat bundan öncekiler kimyasal olarak sonuçlanmıştı. Sonrasında laporoskopi ve histeroskopi ameliyatları oldum sonrasında hamile kaldim. Tedbir amaçlı kullandiriyorkaçıncı bebişin daha önceden başka gebeliğin oldumu yaşadınmı sıkıntı birde bende vajinal ağrı var regli olacakmışım gibi diyorum kendi kendime acaba diye neyse kötü düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?