Allah yardimcimiz olsun insallah sende azaltirsinSöylemiyim taşlamasın arkadaşlarama ben cok fazla içen bi insandım şuan azalttığımı düşünüyorum. Evet tabiki ilk 3 ay daha riskli doktorunuzun dediği gibi.
Seninle de her seyimiz aynibende iciyodum. İlk hafta 3 gun hic içmedim. Sonra bir gun bir tane ictim. Esimden istedim vermedi ikidir paket aldim. Cok sinir yapiyo bende, kizima da bagriyorum bu sefer. Ama kararli olup paketten baska almicam icmicem artik. Çünkü kalp atisini dinledim sanki onu zehirliyormuşum gibi düşünüp yarida söndürüyorum
Evet bende o yuzden merak etmistim kac tane ictigini cok etkiliyormusCok degil genelde gunde 4 tane ama bazen kacirdigim oluyodu 7-8 tane gibi ona ragmen nasil etkiledi birakir birakmaz doktor farkedip ne yaptigimi soruyodu . :)
Olur canım bebisin buyuyordurKızlar birşey soracağım sol kasık tarafım arada böyle pıt pıt atıyor neden acaba sizdede oluyor mu ?
Ben bugün doktora gittim folikasitin bitince Ocean mummy kullanmaya başlayabilirsin dedi. Multivitaminmiş.Kızlar merhaba içinizde folik asit dışında vitamin alan var mı acaba ☺
Sabah 8de aramaya baslamak lazimmis. Imt akinmiyor sanirim bide ilk randevu jinekolojidenn alcakmisiz. Bem bugumde alamadim yaa :))). Cuma gunu etlige gidecegim bide oraya bakayim :)Telefon düşmüyor ki internetten de alınmıyor site bakım aşamasında deyip
Cok sukur canim birsey olmasında kalp atislarini da duyarsin insallah❤Kızlar doktordan geliyorum şükür ki sıkıntı yok tam 5+6 günlük.2hafta sonra kalp atışı icin cagirdi..Kanın çok iyi dedi.Sadece folik asit aliyorum.
O gece ki şiddetli karin kasik ağrım masummuş yani☺
Buda kendileri ❣
Ben resmen cay aseriyorum :))). Normalde 1 bardak icsemde olur icmesemde olurdu ama suan max 3bardaga cikti durum. Kizimda agzima surmezdim .Bayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Değerlerin normal. Iggler daha önce geçirmiş olup bağışıklık kazandıkların igmler şuan vücudunda olup olmadığı. İgmlerin pozitif çıksaydı doktorlar ekstra testler istiyorlardı bebek için riskliymiş. Sende bir sıkıntı gözükmğyor canım içini ferah tut.Kızlar şu igg igm değerlerini net bilen yok mu?
kizima hamile kalmadan once bu kadar bağımlı degildim. Kizim 3 ay emdi. Sonra birakti. O donem cok uzuldum, gül hastalığı gecirdim ve tekrar başladim. Giderek artti. Paket almaya basladim. Asla bagimli olacagimi dusunmezdim. Ama artik birakmak zorundayim. Birde bunun plansiz gebelik oluşu cok etkiledi. Yani aniden birakmak çok Zor geldiSeninle de her seyimiz aynibende cok sinirli oluyorum
Bende oyleydim ama dün çok bulantim oldu koku hassasiyetim çok fazla herseyden tiksinir oldum. böyle devam ederse kötü yanıBenim sorunum da iştahım cok acildi . Yemek yiyorum cok gecmeden yine açım. Gidişat iyi değil
Cok zor gercekten insallah birakcaz bisey olursa sigara yuzunden olurmus gibi geliyor bu yuzden cok korkuyorumkizima hamile kalmadan once bu kadar bağımlı degildim. Kizim 3 ay emdi. Sonra birakti. O donem cok uzuldum, gül hastalığı gecirdim ve tekrar başladim. Giderek artti. Paket almaya basladim. Asla bagimli olacagimi dusunmezdim. Ama artik birakmak zorundayim. Birde bunun plansiz gebelik oluşu cok etkiledi. Yani aniden birakmak çok Zor geldi
Ben Çok yemiyorum hatta makarna ve pilav yiyemiyorum buna rağmen öğrendiğimden beri 2 kilo aldim Allahtan zayıf başladım 2. Sinde çok kilo almıştım hele emzirme döneminde sonra hepsini vermistim sağlıklı doğsunlar da kiloları veririzBenim sorunum da iştahım cok acildi . Yemek yiyorum cok gecmeden yine açım. Gidişat iyi değil
Bende içiyorumSöylemiyim taşlamasın arkadaşlarama ben cok fazla içen bi insandım şuan azalttığımı düşünüyorum. Evet tabiki ilk 3 ay daha riskli doktorunuzun dediği gibi.
Canım hersey yolunda görünüyor benım de böyle cıktı doktor bi sıkıntı yok dedi
kendi kokumdan bile rahatsizimBenimde koku hassasiyetim aşırı fazla. Annemler yanimda kuru kayisi yiyor resmen kina gibi kokuyor. Haftasonu odaya girdim koku var deyip neyin koktugunu aradim. Esime bir yaklastim agzi kokuyor git fircala dedim. Tiksinme yok ama hassasiyet artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?