2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Söylemiyim taşlamasın arkadaşlar ama ben cok fazla içen bi insandım şuan azalttığımı düşünüyorum. Evet tabiki ilk 3 ay daha riskli doktorunuzun dediği gibi.
Allah yardimcimiz olsun insallah sende azaltirsin ben hamile oldugumu once 4e dusurdum sonra 2 ye baktim oyle olmuyor tekrar 4-5ictim ama yarim yarim attim kalp atisini duyunca biraktim cunku cok stresliydim daha once kalp atisi yoktu duyunca birakcam demistim. Sanirim bu icenler icin birakmak olmuyor ertelemek oluyor. Ilk hamileligimde teste cift cizgiyi gorunce biramistim kizim 1 yasindayken tekrar basladim ama bu kez daha cok ictim sanirim daha cok zorlandim

Seninle de her seyimiz ayni bende cok sinirli oluyorum

Kızlar birşey soracağım sol kasık tarafım arada böyle pıt pıt atıyor neden acaba sizdede oluyor mu ?

Eski alışkanlıklari bicak gibi kesmek cok zor. Sigara konusunda sinav veren arkadaslara allah kolaylik versin, insallah bu vesileyle azaltarak kurtulursunuz.
Benim için de kahve ayni, kahve icmezsem basima agrilar giriyor, vucut o kafeine alismis bi kere. Kizima hamileyken kahveden tiksinmistim, cay içmiştim. Ama su an kokusunu duyunca atıyorum kendimi mutfaga. Bir de calisan insan caysiz kahvesiz olmuyor, arkadaslar geliyor hadi kalk bi kahve alalım diye

Telefon düşmüyor ki internetten de alınmıyor site bakım aşamasında deyip
Sabah 8de aramaya baslamak lazimmis. Imt akinmiyor sanirim bide ilk randevu jinekolojidenn alcakmisiz. Bem bugumde alamadim yaa :))). Cuma gunu etlige gidecegim bide oraya bakayim :)

Cok sukur canim birsey olmasında kalp atislarini da duyarsin insallah❤

Kızlar şu igg igm değerlerini net bilen yok mu?
Değerlerin normal. Iggler daha önce geçirmiş olup bağışıklık kazandıkların igmler şuan vücudunda olup olmadığı. İgmlerin pozitif çıksaydı doktorlar ekstra testler istiyorlardı bebek için riskliymiş. Sende bir sıkıntı gözükmğyor canım içini ferah tut.

Seninle de her seyimiz ayni bende cok sinirli oluyorum
kizima hamile kalmadan once bu kadar bağımlı degildim. Kizim 3 ay emdi. Sonra birakti. O donem cok uzuldum, gül hastalığı gecirdim ve tekrar başladim. Giderek artti. Paket almaya basladim. Asla bagimli olacagimi dusunmezdim. Ama artik birakmak zorundayim. Birde bunun plansiz gebelik oluşu cok etkiledi. Yani aniden birakmak çok Zor geldi

Cok zor gercekten insallah birakcaz bisey olursa sigara yuzunden olurmus gibi geliyor bu yuzden cok korkuyorum

Benim sorunum da iştahım cok acildi . Yemek yiyorum cok gecmeden yine açım. Gidişat iyi değil
Ben Çok yemiyorum hatta makarna ve pilav yiyemiyorum buna rağmen öğrendiğimden beri 2 kilo aldim Allahtan zayıf başladım 2. Sinde çok kilo almıştım hele emzirme döneminde sonra hepsini vermistim sağlıklı doğsunlar da kiloları veririz

Söylemiyim taşlamasın arkadaşlar ama ben cok fazla içen bi insandım şuan azalttığımı düşünüyorum. Evet tabiki ilk 3 ay daha riskli doktorunuzun dediği gibi.
Bende içiyorum bırakamıyorum. Midemin bulanmasına rağmen hala bırakamıyorum. Sürekli dua ediyorum ama olmuyor. Ne yapıcam bilmiyorum

kendi kokumdan bile rahatsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…