2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok tatlı kese maşallah :)) bizim aynı görünüyor doğum tarihleri allah sağllıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin inşallah

Elbette her türlüsü mümkün. Ben bebeğime 7 yıl sonra kavuşmuş biri olarak her türlü fedakarlığa razıydım öyle de yaptım. Bir an bile düşünmedim. Zor geldi evet ama irade değil kararlılık meselesi bence. Allah yardımcınız olsun inşallah bırakabilirsiniz

Evet canım kullanabilirsin. Nkrmalde planlı gebeliklerde 2-3 ay evvel kullanılmaya başlanıyor zaten. Gönül rahatlığıyla al iç :) inşallah keseyi görürsün

Evet canım kullanabilirsin. Nkrmalde planlı gebeliklerde 2-3 ay evvel kullanılmaya başlanıyor zaten. Gönül rahatlığıyla al iç :) inşallah keseyi görürsün
amin inşallah sizce pazartesi kese görünür mü kalp atışı duyulur mu? birde folik asit siz ne kullanıyorsunuz her hangi birşey alsam olur mu acaba?

Kızlar aranızda kan sulandırıcı ve progestan i igne olarak kullananlar var mi ? Ben her ikisini de igne olarak ve sadece gobekten vuruyorum doktor özellikle göbekten dediği için. Neredeyse sabah akşam 40 a yakın igne oldum . artık yer bulamıyorum ve çok canim acimaya basladi. Birde artık vurdugum yerlerde morarmalar basladi.. Farkli önerisi olan var mi ...

Ben progestanı kalçadan oksaparı göbekten vurduruyorum.morarma işi de iğneyi vurmalarına göre değişiyo birkere çok kötü morardı ondan snra küçük morluklar oldu.göbekten oksaparda çok yakıyor.ama sağlıkla gelsinler yeterki

Merhabalar ,Pazartesi sabahı büyük korkularla kürtaja girdim. Çok şükür korkulan olmadı. Kanama bile olmadan kürtajım yapıldı. Ama doktor artık bebek denemesi yapmamı yasakladı. Olmamasının bir nedeni var dedi. İki çocuğum var şükürler olsun. Tedaviye gerek yok. Bebek defterini kapattım. Çok üzgünüm ama böyle kolay kurtulduğuma da seviniyorum. Rabbim olmayan herkesin kucağını doldursun inşallah. Sevgiler

Nasıl Bi durum oldu ne yaşadınız acaba?

Tamam hatırladım rahim ağzımdayadı sanırım geçmiş olsun

Tamam hatırladım rahim ağzımdayadı sanırım geçmiş olsun
Evet. Teşekkür ederim. Rahim ağzında rahmi besleyen damarların çok yakınında ve eski sezeryan dikişimin hemen altındaydı. Çok zor yerdeydi. Çok şükür doktorum çok iyiydi ve sorunsuz kürtajla kurtuldum. Hatta yarın işbaşı yapıyorum.

Ben oluyorum ama dusuk tehlikesi yasadigm icn kan sulandirici 3 gundur biraktim bacaktan koldanda vurabilirsin benimde heryerim mosmor . bsag bacak sag kol gobegn sagi sonra sol taraflar oyle oyle geziyodm hergun biryere vuruyodum. Insaallah sende hemen birakirsn eziyet gibi

Çok geçmiş olsun,ALlah iki çocuğunuza ve sizlere sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat nasip etsin..

Gecmis olsun canim hakkinda hayirlsi olsun 2 evladin varmis rabbim onlari sana bagislasn insaallah

Nasıl Bi durum oldu ne yaşadınız acaba?
Bundan önceki dış gebelik oldu. Tüpte kaldı. Açık ameliyat oldum. Fakat tüplerim sağlamdı. 2018 ekimdeydi o. Şimdi 5,5 haftalık hamileydim. Beta Değerleri iyiydi. Kese görmeye gittiğimde bu seferde rahime değil rahim ağzına yerleştiğini öğrendim. Rahmi besleyen ana damarların çok yakını ve eski sezeryan dikişlerimin hemen altındaydı. Servikal skar gebeliği deniyormuş. Ve maalesef büyümesi mümkün değilmiş orada. Çok az rastlanan bir dış gebelik türü yani. Çok riskli yerdeydi. Kürtaj esnasında kanama başlayabilir açık ameliyata dönüp rahmimi almaları gerekebilirdi. Çok ağladım çok dua ettim. Çok şükür kürtajla kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…