2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ay benim de kesenin olduğu yerde (sağ tarafımda çünkü doktor hep ordan bakıyor) bi ağırlık var sanki ara ara sızlıyor batıyor gibi. Korkuyorum ama pazartesiye kadar beklemem gerekkkkk nasıl dayanacağımmmm

Ne kadar iciyorsun canim? Bazi doktorlar 4tane izin veriyor. Ama benim doktorum ilk 3 ay asla dedi organlri olusuyor diye malesef bende cok zorlaniyorum

Bende tiksinemiyorum ya keske tiksinsek.

Kizlar bende sigarayi biraktim inanin hayatim cok degisti daha enerjik oldum nefes almalarim duzeldi kendimi saglikli hissediyorum ve artik kokudan rahatsiz oluyorum . genital tuberkuloz yani rahim veremi gecirdim ben. Elhamdulillah bitti. O ameliyattan ciktim narkozu atamadan ogrendim hastaligimi. Sok yasamistim ve iyilesme askiyla sigarayi hemen kestim
Oncesindede azaltmistim cnku tup bebek tedavisine baslamistim ve yumurtalarim gelismiyodu ilk gunler birakip muayeneye gittigimde 3 gun sonra doktor cok sasirmisti ne yaptnda bianda gelisti yumurtalar diye soyleyemedm tabi ama hayatimizi nekadar etkiledigini farkettim . inanin o cektiginz sey sadece bos bir duman degil sizi gunden gune hasta eden bisey ve daha minick organlari olusmaya baslayan yavruya bunu yapmayin ilerde cok pisman olursunuz. Benim tanidigm doguma kadsr icti bisey olmadi demeyin o bebekte ileride saglik sorunlaro cikar emin olun
. allah korusun. Ama once biz onlem alalim. Esim hala iciyor yalnz yanimda icmiyor. Insaallah hepiniz birakirsinz tamamen

Kızlar doktordan geliyorum şükür ki sıkıntı yok tam 5+6 günlük.2hafta sonra kalp atışı icin cagirdi..Kanın çok iyi dedi.Sadece folik asit aliyorum.
O gece ki şiddetli karin kasik ağrım masummuş yani
Buda kendileri

Eklentiler

• IMG_20190724_110724.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 83
Insallah birakiriz
Bende içiyordum öğrendiğim an bıraktım dün akşam eşimden zorla bir tane aldım ve içemedim çok kötü geldi canım da nasıl istiyordu. Zorlayın kendinizi bir süre içmeyince daha içmek istemiyor insan

Ne kadar iciyorsun canim? Bazi doktorlar 4tane izin veriyor. Ama benim doktorum ilk 3 ay asla dedi organlri olusuyor diye malesef bende cok zorlaniyorum
bende iciyodum. İlk hafta 3 gun hic içmedim. Sonra bir gun bir tane ictim. Esimden istedim vermedi ikidir paket aldim. Cok sinir yapiyo bende, kizima da bagriyorum bu sefer. Ama kararli olup paketten baska almicam icmicem artik. Çünkü kalp atisini dinledim sanki onu zehirliyormuşum gibi düşünüp yarida söndürüyorum

Kızlar ben de kullaniyordum sigarayi. Hamilelik dusunmeye basladigim an cok cok azaltmistim. Hatta yarim birakiyordum içemiyordum. 8 temmuzda idrarda pozitifi görünce bıçak gibi kesildi. Aklıma bile gelmiyor çok şükür hatta kokusundan tiksiniyorum. Siz de azaltmakla falan olmaz kestirip atın derim ben.

Söylemiyim taşlamasın arkadaşlar ama ben cok fazla içen bi insandım şuan azalttığımı düşünüyorum. Evet tabiki ilk 3 ay daha riskli doktorunuzun dediği gibi.

Ne guzel anlatmissin canim benim 3.gun simdilik iyi gidiyor sen ne kadar iciyordun peki

Insaah ya 1 haftayi gecirsem eminim sonra hic istemicek

maşallah canım ne güzel darısı cumaya benim başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…