Ne kadar iciyorsun canim? Bazi doktorlar 4tane izin veriyor. Ama benim doktorum ilk 3 ay asla dedi organlri olusuyor diyesormayın kızlar..... yasak ya insanı daha cok çekiyor içine . Bende içiyorum maalesef . Etrafımdaki herkes içiyor ama abartısız. Kandıramıyorum kendimi hiç bişeyle.eşimde arada kızıyor bişey olursa sorarım sana diyor ama yok yani bırakamıyorum
Insallah birakirizBeeen içiyoruuuummmm.
Gebe kalmadan önce 10 15 taneydi
Kaldıktan sonra en fazla 4e düşürdüm.
Kalp atışını da henüz duyamadım ne yazık ki
Maşallah keseyi görebildinmi canım ne güzelKızlar merhaba.bugun 4+6 doktordan geldim şimdi minnak bir kese gördük çoookk mutluyum..rabbim tüm isteyenlere güzel haber versin inşallah..Allah hepimizin sağlıcakla kucağımıza almamızı nasıp etsin..
Cok zor gercekten 2 gundur icmiyorum insallah bugun de icmemUfff ben ben normalde eskiden günde 1 buçuk paket şimdi içmiyorum gibi yani 2- 3 fırt anca sonra atıyorum keşke tiksinsem zor
Bende tiksinemiyorum ya keske tiksinsek.Şimdi içmeyenler kızacak bize ki hele ben o kadar uğraş sonrası hamile kal. Üzerine sigara iç yani eşimde 2 nefes çekiyorum. Eşime yanımda icirmiyorum ama yanına gidiyorum içerken kızıyor oda. Ya direniyorum sürekli biseyler yiyorum sakız çiğniyorum. Dün dedim hatta mide bulantısı olsada tiksinsem diye.
canım ben günde 1 bardak içersem içiyorum oda çook açık olacak şekilde..Evde de çay yapmıyoruzBayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Cok sevindim canim benimde yarin konturolumKızlar merhaba.bugun 4+6 doktordan geldim şimdi minnak bir kese gördük çoookk mutluyum..rabbim tüm isteyenlere güzel haber versin inşallah..Allah hepimizin sağlıcakla kucağımıza almamızı nasıp etsin..
Bende içiyordum öğrendiğim an bıraktım dün akşam eşimden zorla bir tane aldım ve içemedim çok kötü geldi canım da nasıl istiyordu. Zorlayın kendinizi bir süre içmeyince daha içmek istemiyor insanInsallah birakiriz
bende iciyodum. İlk hafta 3 gun hic içmedim. Sonra bir gun bir tane ictim. Esimden istedim vermedi ikidir paket aldim. Cok sinir yapiyo bende, kizima da bagriyorum bu sefer. Ama kararli olup paketten baska almicam icmicem artik. Çünkü kalp atisini dinledim sanki onu zehirliyormuşum gibi düşünüp yarida söndürüyorumNe kadar iciyorsun canim? Bazi doktorlar 4tane izin veriyor. Ama benim doktorum ilk 3 ay asla dedi organlri olusuyor diyemalesef bende cok zorlaniyorum
Söylemiyim taşlamasın arkadaşlarNe kadar iciyorsun canim? Bazi doktorlar 4tane izin veriyor. Ama benim doktorum ilk 3 ay asla dedi organlri olusuyor diyemalesef bende cok zorlaniyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canmCok sevindim canim benimde yarin konturolum
Ne guzel anlatmissin canim benim 3.gun simdilik iyi gidiyorKizlar bende sigarayi biraktim inanin hayatim cok degisti daha enerjik oldum nefes almalarim duzeldi kendimi saglikli hissediyorum ve artik kokudan rahatsiz oluyorum . genital tuberkuloz yani rahim veremi gecirdim ben. Elhamdulillah bitti. O ameliyattan ciktim narkozu atamadan ogrendim hastaligimi. Sok yasamistim ve iyilesme askiyla sigarayi hemen kestim
Oncesindede azaltmistim cnku tup bebek tedavisine baslamistim ve yumurtalarim gelismiyodu ilk gunler birakip muayeneye gittigimde 3 gun sonra doktor cok sasirmisti ne yaptnda bianda gelisti yumurtalar diye soyleyemedm tabi ama hayatimizi nekadar etkiledigini farkettim . inanin o cektiginz sey sadece bos bir duman degil sizi gunden gune hasta eden bisey ve daha minick organlari olusmaya baslayan yavruya bunu yapmayin ilerde cok pisman olursunuz. Benim tanidigm doguma kadsr icti bisey olmadi demeyin o bebekte ileride saglik sorunlaro cikar emin olun
. allah korusun. Ama once biz onlem alalim. Esim hala iciyor yalnz yanimda icmiyor. Insaallah hepiniz birakirsinz tamamen
Insaah ya 1 haftayi gecirsem eminim sonra hic istemicekBende içiyordum öğrendiğim an bıraktım dün akşam eşimden zorla bir tane aldım ve içemedim çok kötü geldi canım da nasıl istiyordu. Zorlayın kendinizi bir süre içmeyince daha içmek istemiyor insan
maşallah canım ne güzel darısı cumaya benim başıma inşallahKızlar doktordan geliyorum şükür ki sıkıntı yok tam 5+6 günlük.2hafta sonra kalp atışı icin cagirdi..Kanın çok iyi dedi.Sadece folik asit aliyorum.
O gece ki şiddetli karin kasik ağrım masummuş yani☺
Buda kendileri ❣
Cok degil genelde gunde 4 tane ama bazen kacirdigim oluyodu 7-8 tane gibi ona ragmen nasil etkiledi birakir birakmaz doktor farkedip ne yaptigimi soruyodu . :)Ne guzel anlatmissin canim benim 3.gun simdilik iyi gidiyorsen ne kadar iciyordun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?