- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Canim peki ultrasondan sonra foto vermedi mi ? Ordan anlarsin kime gore solda ?Merhabalar doktor bana kese solda oluşmuş dedi. bana göre mi sol karşıdan bakınca mı sol aklıma gelmedi soramadım. böyle bidurumla karşılaşan var mı acaba
Cok sagol canimm insallah gorurumTebrikler canım yolk varsa bebek var demektir haftaya görürsün annesi
Hem de nasıl anlatılmaz yaşanır gerçekten o an ... hem korku hem heyecan karışık oluyor . Yolk görünüyor bakınca ortada yuvarlak olan . Vajinal baksaydı kesin görürdün bebisi . Neyse haftaya biraz daha heyecanCok sagol canimm insallah gorurumcok heyecanlaniyorum her doktora gidisimde
benim gittigim hicbir doktor ölçmüyor. Catlayacagim meraktan. Sadece kabataslak 6 hafta fka dedi o kadarAynen canim ama kesem cok tatli olmus teyzesi bakEki Görüntüle 2292051
Benimde ölçmedi küçük olduğu için 5+1 'di. 2 dk bakti kapadı. 2 hafta sonra gel dedi . Bekliyoruz ...benim gittigim hicbir doktor ölçmüyor. Catlayacagim meraktan. Sadece kabataslak 6 hafta fka dedi o kadarinşallah haftaya gittigimde ölçer artik bir zahmet
Bugün 5+4 olduk ama doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi henüz. geçen hafta perşembe keseyi görmüştüm yarına gün verdi ama bilemedim.Amin insallah canim. Ben sansimi denedim ama minik kelebeğim biraz daha bekletmek istemis napalim. Sen kactasin hafta olarak ?
neyse bana kalp atisini dinletti ya bir hafta idare eder artik o beniBenimde ölçmedi küçük olduğu için 5+1 'di. 2 dk bakti kapadı. 2 hafta sonra gel dedi . Bekliyoruz ...
kese büyümüş mü diye bakar canım. Bende ilk 4+6 da gittigimde kese var dendi. Sonraki hafta 5+6 da kese büyümüştü. Bu hafta bebişte göründü :) ilk zamanlar sık kontroller normal. Artik kalp atisi duyduktan sonra uzun surede cagircaklar. Tabi ne derece dayanabiliriz 1 ay bilemiyorumBugün 5+4 olduk ama doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi henüz. geçen hafta perşembe keseyi görmüştüm yarına gün verdi ama bilemedim.
Oyy masallahKızlar doktordan geliyorum şükür ki sıkıntı yok tam 5+6 günlük.2hafta sonra kalp atışı icin cagirdi..Kanın çok iyi dedi.Sadece folik asit aliyorum.
O gece ki şiddetli karin kasik ağrım masummuş yani
Buda kendileri
Gercekten dayanmak çok zor yine de iyi olsunlarda önemli olan o günler geçer elbet.☺kese büyümüş mü diye bakar canım. Bende ilk 4+6 da gittigimde kese var dendi. Sonraki hafta 5+6 da kese büyümüştü. Bu hafta bebişte göründü :) ilk zamanlar sık kontroller normal. Artik kalp atisi duyduktan sonra uzun surede cagircaklar. Tabi ne derece dayanabiliriz 1 ay bilemiyorum
Ben cuma günü misafir olduğum şehirde kalp atışını gördüm. Daha sesini duyamayiz. 2 hafta sonra geldiğinde dinleriz dedi. Tatile geldik. Kahverengi ve pembe akıntım olunca ilk bulduğum özel hastaneden bir doktora randevu aldım. Dün de benim korkumu görünce sesini hemen dinletti. Çok şükürKacta
Duydun canim peki sen?
Ben cevap verene kadar siz gitmissiniz bileCanım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallah
Merhaba bana da yolk var dediler ama siz görebiliyorsunuz.? Bir de benim kesem aşagıda mı acaba doktora sormayı unutmuşum cuma soracam.. acaba aşağıda da ondan mı bu lekelenmelerim?Tebrikler canım yolk varsa bebek var demektir haftaya görürsün annesi
Ayyy olsun heyecan da guzelmisHem de nasıl anlatılmaz yaşanır gerçekten o an ... hem korku hem heyecan karışık oluyor . Yolk görünüyor bakınca ortada yuvarlak olan . Vajinal baksaydı kesin görürdün bebisi . Neyse haftaya biraz daha heyecan
Lekeleriniz ne durumda acaba?Ben cuma günü misafir olduğum şehirde kalp atışını gördüm. Daha sesini duyamayiz. 2 hafta sonra geldiğinde dinleriz dedi. Tatile geldik. Kahverengi ve pembe akıntım olunca ilk bulduğum özel hastaneden bir doktora randevu aldım. Dün de benim korkumu görünce sesini hemen dinletti. Çok şükürBenim dongulerim çok uzun degil ama . 24 gün. Dolayisiyla ovulasyonum sizden önce olmuş olabilir, sizi heveslendirmek istemem ama dilerim hem kalp atışlarını duyar hem de görürsünüz minnoşu
yolk sac cok net belli oluyor. Bence asagida olsa doktor mutlaka soylerdi uyarirdi seni. Lekelenme icin ilac kullaniyomusunMerhaba bana da yolk var dediler ama siz görebiliyorsunuz.? Bir de benim kesem aşagıda mı acaba doktora sormayı unutmuşum cuma soracam.. acaba aşağıda da ondan mı bu lekelenmelerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?