2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok sagol canimm insallah gorurum cok heyecanlaniyorum her doktora gidisimde
Hem de nasıl anlatılmaz yaşanır gerçekten o an ... hem korku hem heyecan karışık oluyor . Yolk görünüyor bakınca ortada yuvarlak olan . Vajinal baksaydı kesin görürdün bebisi . Neyse haftaya biraz daha heyecan

benim gittigim hicbir doktor ölçmüyor. Catlayacagim meraktan. Sadece kabataslak 6 hafta fka dedi o kadar inşallah haftaya gittigimde ölçer artik bir zahmet
Benimde ölçmedi küçük olduğu için 5+1 'di. 2 dk bakti kapadı. 2 hafta sonra gel dedi . Bekliyoruz ...

Ben artik her gidisimde kalbim agzimda giderim. O doktorun kalp atisi yok deyişini unutamiyorum. Hissedene kadar rahat yok. Birde kizim hic durmuyor surekli kucak istiyor 2 yasinda 11 kg. Eskileri dusunuyorum kac kg seyler tasiyomus kadınlar. Tarlada capa yaparken dogum yapanlar.. yine de tedbirli davranmaya çalışıyorum

Amin insallah canim. Ben sansimi denedim ama minik kelebeğim biraz daha bekletmek istemis napalim. Sen kactasin hafta olarak ?
Bugün 5+4 olduk ama doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi henüz. geçen hafta perşembe keseyi görmüştüm yarına gün verdi ama bilemedim.

Bugün 5+4 olduk ama doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi henüz. geçen hafta perşembe keseyi görmüştüm yarına gün verdi ama bilemedim.
kese büyümüş mü diye bakar canım. Bende ilk 4+6 da gittigimde kese var dendi. Sonraki hafta 5+6 da kese büyümüştü. Bu hafta bebişte göründü :) ilk zamanlar sık kontroller normal. Artik kalp atisi duyduktan sonra uzun surede cagircaklar. Tabi ne derece dayanabiliriz 1 ay bilemiyorum

Gercekten dayanmak çok zor yine de iyi olsunlarda önemli olan o günler geçer elbet.☺

Slm bayanlar sabahtan beri giremedim maalesef şimdi hepsini okudum. Kese görenler kalp atışı duyanlar hayırlı olsun darısı başımıza. Zorunlu kürtaj olmak zorunda kalanlara allah sağlık versin geçmiş olsun.

Kacta

Duydun canim peki sen?
Ben cuma günü misafir olduğum şehirde kalp atışını gördüm. Daha sesini duyamayiz. 2 hafta sonra geldiğinde dinleriz dedi. Tatile geldik. Kahverengi ve pembe akıntım olunca ilk bulduğum özel hastaneden bir doktora randevu aldım. Dün de benim korkumu görünce sesini hemen dinletti. Çok şükürBenim dongulerim çok uzun degil ama . 24 gün. Dolayisiyla ovulasyonum sizden önce olmuş olabilir, sizi heveslendirmek istemem ama dilerim hem kalp atışlarını duyar hem de görürsünüz minnoşu

Kan sulandırıcı göbekten yapıyorum bende ama progestan iğne daha önce tüp bebekte kullanmıştım kalçadandi ve yağlı olduğu için çok ağrı oluyordu. Onu neden göbekten yapıyorsunuz anlayamadım. Farklı turleri mi var acaba?

Canım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallah
Ben cevap verene kadar siz gitmissiniz bile Gözünüz aydın. Bebek küçüktü ama gösterdi bana. Ölçtü bile hatta. Doktordan doktora da tutum değişiyor. Bunu fazlaca kadin dogumcuyla haşır neşir olmak zorunda kaldığım için iyice gözlemledim. Daha nice güzel haberlerinizi alalım inşallah

Tebrikler canım yolk varsa bebek var demektir haftaya görürsün annesi
Merhaba bana da yolk var dediler ama siz görebiliyorsunuz.? Bir de benim kesem aşagıda mı acaba doktora sormayı unutmuşum cuma soracam.. acaba aşağıda da ondan mı bu lekelenmelerim?

Eklentiler

• IMG_20190723_220043.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 71
Lekeleriniz ne durumda acaba?

Merhaba bana da yolk var dediler ama siz görebiliyorsunuz.? Bir de benim kesem aşagıda mı acaba doktora sormayı unutmuşum cuma soracam.. acaba aşağıda da ondan mı bu lekelenmelerim?
yolk sac cok net belli oluyor. Bence asagida olsa doktor mutlaka soylerdi uyarirdi seni. Lekelenme icin ilac kullaniyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…