2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim döngüm tam 30 gündü. Ovulasyon 16. Gunde oldu catladi yumurta. Herkeste ayni olmuyor canim ama insan merak ediyor iste

Evet hem progestan içiyorum hem 3güne Bi iiğne oluyorum
bende kizimda ilk 3 ay ayni bu sekilde devam ettim. Hep yattim, ev isi bile yapmadim. Ara ara sonraki aylarda da oldu. Cok sukur saglikla kavustuk. Kendini üzme, stres yapma. Bol bol dinlen ani hareketler yapma. Uzanma, agir kaldırma

Merhaba bana da yolk var dediler ama siz görebiliyorsunuz.? Bir de benim kesem aşagıda mı acaba doktora sormayı unutmuşum cuma soracam.. acaba aşağıda da ondan mı bu lekelenmelerim?
Bence yolk var kese normal duruyor . Kanama ilk başlarda birçok kadında oluyor . Yerleşme kanaması sonradan atıyor bazı kadınlarda. Ama doktoruna sor tabiki de maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alın bebeklerinizi

17 kg kızım 3.5 yaş bide oğlum var 1.5 yaş 12 kg ben onları habire taşıyorum öyle bişey taşımayla bişey olmaz rahat ol ananemin canı vişne çekermiş ağaca çıkarmış bide çocuk düşsün diye o vişne dallarından atlarmış teyzem 40 küsür yaşında yani demem o ki nasibi varsa gelir o kendine böyle şeyleri dert etme hiç bebeği etkileyecek bişey varsa oda strestir ondan uzak durmalıyız bence :)

Reactions: Eva
Lekeleriniz ne durumda acaba?
Pembe lekelenme o geceden sonra tekrarlamadı. Kahverengi lekelenme de günlük pedi kirletmiyor ama tuvalet kağıdı ile silerken afedersiniz ama süt kesiği parçası gibi minik bir iki kahverengi akıntı görüyorum. Deniz, havuz başında tam bir Çin işkencesi çekiyorum. Progestani günde 3 kere içiyorum. Cumartesi otel çıkışı için randevum var önceden planladigim. Böylece kontrol olur inşallah

Deniz ve havuza rahatlıkla girebiliyor musunuz ? Ve gittiğiniz yol kac saatlikti acaba ?

Deniz ve havuza rahatlıkla girebiliyor musunuz ? Ve gittiğiniz yol kac saatlikti acaba ?
Hayır giremiyorum. Gebelik teşhisi koyan doktor girmememi tavsiye etti. Belki çok kisa deniz olabilir dedi. Burda gittigim doktor ise 1 gün bekle, pembe akintin olmazsa yarim saati aşmayacak, ıslak kalmayacak şekilde yuzebilirsin dedi. Ben de bugün oğlumun ısrarıyla 15 dk girdim. Karnimda tuhaf bir ağrı olunca çıktım. Biz 1buçuk saatlik bir yolculuk yaptık. Uzun değil yani. Ama oglumda arka arkaya uzun yolculuklar yapmıştım 10 haftalik civarı

kızlar bu vajina ağrısı normal mi bende trombofili var bu yüzden 3 tane bebeğimi kaybettim şimdide çok endişe ediyorum sizdede oluyormu vajina ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…