Evet hem progestan içiyorum hem 3güne Bi iiğne oluyorumyolk sac cok net belli oluyor. Bence asagida olsa doktor mutlaka soylerdi uyarirdi seni. Lekelenme icin ilac kullaniyomusun
Benim döngüm tam 30 gündü. Ovulasyon 16. Gunde oldu catladi yumurta. Herkeste ayni olmuyor canim ama insan merak ediyor isteBen cuma günü misafir olduğum şehirde kalp atışını gördüm. Daha sesini duyamayiz. 2 hafta sonra geldiğinde dinleriz dedi. Tatile geldik. Kahverengi ve pembe akıntım olunca ilk bulduğum özel hastaneden bir doktora randevu aldım. Dün de benim korkumu görünce sesini hemen dinletti. Çok şükürBenim dongulerim çok uzun degil ama . 24 gün. Dolayisiyla ovulasyonum sizden önce olmuş olabilir, sizi heveslendirmek istemem ama dilerim hem kalp atışlarını duyar hem de görürsünüz minnoşu
bende kizimda ilk 3 ay ayni bu sekilde devam ettim. Hep yattim, ev isi bile yapmadim. Ara ara sonraki aylarda da oldu. Cok sukur saglikla kavustuk. Kendini üzme, stres yapma. Bol bol dinlen ani hareketler yapma. Uzanma, agir kaldırmaEvet hem progestan içiyorum hem 3güne Bi iiğne oluyorum
Bence yolk var kese normal duruyor . Kanama ilk başlarda birçok kadında oluyor . Yerleşme kanaması sonradan atıyor bazı kadınlarda. Ama doktoruna sor tabiki de maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alın bebekleriniziMerhaba bana da yolk var dediler ama siz görebiliyorsunuz.? Bir de benim kesem aşagıda mı acaba doktora sormayı unutmuşum cuma soracam.. acaba aşağıda da ondan mı bu lekelenmelerim?
17 kg kızım 3.5 yaş bide oğlum var 1.5 yaş 12 kg ben onları habire taşıyorum öyle bişey taşımayla bişey olmaz rahat ol ananemin canı vişne çekermiş ağaca çıkarmış bide çocuk düşsün diye o vişne dallarından atlarmış teyzem 40 küsür yaşındaBen artik her gidisimde kalbim agzimda giderim. O doktorun kalp atisi yok deyişini unutamiyorum. Hissedene kadar rahat yok. Birde kizim hic durmuyor surekli kucak istiyor 2 yasinda 11 kg. Eskileri dusunuyorum kac kg seyler tasiyomus kadınlar. Tarlada capa yaparken dogum yapanlar.. yine de tedbirli davranmaya çalışıyorum
Pembe lekelenme o geceden sonra tekrarlamadı. Kahverengi lekelenme de günlük pedi kirletmiyor ama tuvalet kağıdı ile silerken afedersiniz ama süt kesiği parçası gibi minik bir iki kahverengi akıntı görüyorum. Deniz, havuz başında tam bir Çin işkencesi çekiyorum. Progestani günde 3 kere içiyorum. Cumartesi otel çıkışı için randevum var önceden planladigim. Böylece kontrol olur inşallahLekeleriniz ne durumda acaba?
Deniz ve havuza rahatlıkla girebiliyor musunuz ? Ve gittiğiniz yol kac saatlikti acaba ?Pembe lekelenme o geceden sonra tekrarlamadı. Kahverengi lekelenme de günlük pedi kirletmiyor ama tuvalet kağıdı ile silerken afedersiniz ama süt kesiği parçası gibi minik bir iki kahverengi akıntı görüyorum. Deniz, havuz başında tam bir Çin işkencesi çekiyorum. Progestani günde 3 kere içiyorum. Cumartesi otel çıkışı için randevum var önceden planladigim. Böylece kontrol olur inşallah
Hayır giremiyorum. Gebelik teşhisi koyan doktor girmememi tavsiye etti. Belki çok kisa deniz olabilir dedi. Burda gittigim doktor ise 1 gün bekle, pembe akintin olmazsa yarim saati aşmayacak, ıslak kalmayacak şekilde yuzebilirsin dedi. Ben de bugün oğlumun ısrarıyla 15 dk girdim. Karnimda tuhaf bir ağrı olunca çıktım. Biz 1buçuk saatlik bir yolculuk yaptık. Uzun değil yani. Ama oglumda arka arkaya uzun yolculuklar yapmıştım 10 haftalik civarıDeniz ve havuza rahatlıkla girebiliyor musunuz ? Ve gittiğiniz yol kac saatlikti acaba ?
Gayet iyi artışınız. Tebrikler. Böyle devam etsin inşallahKizlar bende yaklaşık 5 haftalık hamileyim 22 temmuzda beta 161 di bugün 24 temmuzda 576 oldu artış güzel mi sizce? yarın doktorla görüşeceğim sizin tecrübelerinizi duymak istiyorum
Inşallah çok heyecanlıyımGayet iyi artışınız. Tebrikler. Böyle devam etsin inşallah
Tesekkur ederim canim benimOyy masallahgozun aydn canim
Sağol canim inşallah sabirsizliklaCok sukur canim birsey olmasında kalp atislarini da duyarsin insallah❤
Teşekkürler canim hadi bakalim bizi haberdar etmaşallah canım ne güzel darısı cumaya benim başıma inşallah
Normal canım bendede var bazende kasigima iğne batiyor gibi oluyorkızlar bu vajina ağrısı normal mi bende trombofili var bu yüzden 3 tane bebeğimi kaybettim şimdide çok endişe ediyorum sizdede oluyormu vajina ağrısı
benim 3 tane bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu onlardada böyle ağrım oluyordu şimdi çok endişeleniyorumNormal canım bendede var bazende kasigima iğne batiyor gibi oluyor
Ara ara vuruyor sürekli değil senin sürekli mı canimbenim 3 tane bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu onlardada böyle ağrım oluyordu şimdi çok endişeleniyorum
İğne vuruldun mu diğer gebeliklerinde canimkızlar bu vajina ağrısı normal mi bende trombofili var bu yüzden 3 tane bebeğimi kaybettim şimdide çok endişe ediyorum sizdede oluyormu vajina ağrısı
Canım inşallah bu gebeliğin sağlıklı olur endişelenme yeni hamilelerde normal bu durum simdi kacinci haftandasinbenim 3 tane bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu onlardada böyle ağrım oluyordu şimdi çok endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?