2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde uyku hali dışında belirtim yok. Oda erken kalktığım için normal.çok şükür mide bulantım kusmam falan yok. Herkeste olacak diye birşeyde yok kendinizi şartlandırıp kötü hislere kapılmayın pozitif olun :)

dogru diyorsun. Benim bir tanidigimda mutgak tezgahından atlamis bebek düşsün diye ama dusmemis

Ara ara vuruyor sürekli değil senin sürekli mı canim
GEÇEN HAFTA BAŞLADI EVET SÜREKLİ REGLİ OLURKEN YAŞADIĞIMIZ AĞRI VARYA ONUN GİBİ AYNI AMA SÜREKLİ DOLU DOLU HİSSEDİYORUM BİRDE
Canım inşallah bu gebeliğin sağlıklı olur endişelenme yeni hamilelerde normal bu durum simdi kacinci haftandasin
İNŞAALLAH SAT 16 HAZİRAN 5+3 GÖZÜKÜYORUM DAHA KESE FALAN GÖRMEDİK NASİP OLURSA YARIN VEYA CUMA GÜNÜ GİDECEĞİM GÖZÜKÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Merhaba arkadaşlar sat 14 haziran 17 temmuzda 5 günüm geçtiğini ve hala nedense hiç panik yapmadigimi fark ettim eşimden kaset olan testlerden istedim 18 temmuz sabahi evde kaset test yaptım ve pozitif gördüm hastaneye kan testi ile dogrulamaya gittik ve kan degrrim 4021.05 çıktı tabi hemen dr.a çıktık keseyi gördük cuma günü kalp atışı varmı diye bakmaya gideceğiz inşallah bende mart annesi olu cam 2. Gebelik oğlum 6 yaşında rabbim herkese sağ selim yavrusuna kavuşmayı nasip etsin folikasit yazdı dr ama kullanmak istemiyorum oglu ma hamileyken bana fazla gelmisti ve dr. Bunu fark edene kadar ben 4 ay boyunca sürekli afedersiniz kusma ve bayginlikla geçirdim şimdi korkuyorum gelelim testlerle bazı testler istedi dr aile hekiminde yapılanları yaptırdım özelde yapılması gereken 2 test vardı onu da yaptırmadım bir elim ayağım gitmiyor hala soktayim. Dr. Doğum 18 mart dedi tanistigimiza memnun oldum uzun oldu kusura bakmayın

bende senin gibi rahat rahat test yaptim sonra bir şokkk :) hayirlisiyla kavuşalim :)

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın.
Folik asit kullanimi hamileliğini ilk dönemlerinde çok önemli. Bebeklerin zihinsel gelişimi için elzem. Doktorlar mutlaka takviye yaparlar. İhmal etmeyin derim ben. Belki farklı zamanlarda almayı deneyebilirsiniz. Ben sabah uyanır uyanmaz alıyorum. Midem zaten bir haftadır felaket ama çok uzun vadeli kullanılmıyor zaten. Multivitamine geçiyorlar bir süre sonra. Sabredecegiz artik

bende senin gibi rahat rahat test yaptim sonra bir şokkk :) hayirlisiyla kavuşalim :)
Biz yaklaşık 2 yılı aşkın süredir deniyordu dr.a gittik ikimizdede bir problem yok zamana bırakın dedi bizde baya baya bıraktık artık nasılsa olmuyor moduna girip hiç test yapmıyoruz gecikmelerde falan ama nasip ve hala soktayim değer çok yüksek çıktı sabah test silik falan değil bariz iki kırmızı çizgi öğlen a evet gebelik görünüyor ama haftaya gel demesini beklerken doktorun keseyi de görünce bir günde şok üstü ne şok oldu ve sanırım doktorun söylediği değer yüksek kese tek ama bolunebilir yani ikiz olabilir haftaya gel ya kalp atışı duyacağız ayda iki kese dedi içimde bir bulantı korku ikize hazır değilim yani şok üstüne şok olacak olursa doğuma kadar mal gibi gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…