Güzel.dusunelim güzel olsun bu seferkibenim 3 tane bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu onlardada böyle ağrım oluyordu şimdi çok endişeleniyorum
Benimde uyku hali dışında belirtim yok. Oda erken kalktığım için normal.çok şükür mide bulantım kusmam falan yok. Herkeste olacak diye birşeyde yok kendinizi şartlandırıp kötü hislere kapılmayın pozitif olun :)7 haftalık oldum hiç belirtim yok bende korkuyorum ama doktor herkesin mide bulantısı kusması olacak diye bi şart yok dedi belirtim yok diye gidip muayene oldum sıkıntı yoktu Allah’a şükür ama her gün de gidemem ki şu an yine belirtim yok endişeliyim aslında ama Allah’a emanet artık
Maşallah yüzüstü mü yatıyor ne senin bebik :)) keseden ben pek anlamıyorum ama normal gözüküyor canım.Kuzular benim minnoşum da bukese şekli nasıl sizce
dogru diyorsun. Benim bir tanidigimda mutgak tezgahından atlamis bebek düşsün diye ama dusmemis17 kg kızım 3.5 yaş bide oğlum var 1.5 yaş 12 kg ben onları habire taşıyorum öyle bişey taşımayla bişey olmaz rahat ol ananemin canı vişne çekermiş ağaca çıkarmış bide çocuk düşsün diye o vişne dallarından atlarmış teyzem 40 küsür yaşındayani demem o ki nasibi varsa gelir o kendine böyle şeyleri dert etme hiç bebeği etkileyecek bişey varsa oda strestir ondan uzak durmalıyız bence :)
vajinal baksa gorunurdu bebekte kalp atisida. Karindan haftaya görünürKızlar siz yolksac ı gördükten ne kadar sonra bebeği görüp kalp sesini duydunuz?
Ara ara rahim ve kasık ağrısı bende de oluyor doktor normal olduğunu söyledi.kızlar bu vajina ağrısı normal mi bende trombofili var bu yüzden 3 tane bebeğimi kaybettim şimdide çok endişe ediyorum sizdede oluyormu vajina ağrısı
Ara ara vuruyor sürekli değil senin sürekli mı canim
GEÇEN HAFTA BAŞLADI EVET SÜREKLİ REGLİ OLURKEN YAŞADIĞIMIZ AĞRI VARYA ONUN GİBİ AYNI AMA SÜREKLİ DOLU DOLU HİSSEDİYORUM BİRDE
İğne vuruldun mu diğer gebeliklerinde canim
EN SON BEBEĞİMDE TEŞHİS EDİLDİ HASTALIĞIM HATTA 6. HAFTADAYDIM O ZAMAN BAŞLADIK AMA DOKTORUM GEÇ KALINDI BETA HCG YÜKSELMEYE BAŞLANDIĞI AN İĞNEYE BAŞLAMAMIZ LAZIM DEDİ BUNDA ÖYLE YAPTIK
İNŞAALLAH SAT 16 HAZİRAN 5+3 GÖZÜKÜYORUM DAHA KESE FALAN GÖRMEDİK NASİP OLURSA YARIN VEYA CUMA GÜNÜ GİDECEĞİM GÖZÜKÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUMCanım inşallah bu gebeliğin sağlıklı olur endişelenme yeni hamilelerde normal bu durum simdi kacinci haftandasin
Ah ya hiç aklima gelmedi desem. Saftrik gibi oluyorum ya oraya uzanincavajinal baksa gorunurdu bebekte kalp atisida. Karindan haftaya görünür
Bende öğrendiğimden beri çikolata cips vs yemiyordum. Bu hafta cozuttum cipste yedim çikolatadaO değil de baba.olmak ne güzel ya. Eşim önünde çatır çutur cips yiyor bense yediklerine hep dikkat etmek zorundayim
Yaaa ben sürekli açım karnım gurulduyor hepBende öğrendiğimden beri çikolata cips vs yemiyordum. Bu hafta cozuttum cipste yedim çikolatada
teşekkür Ederım canımMaşallah yüzüstü mü yatıyor ne senin bebik :)) keseden ben pek anlamıyorum ama normal gözüküyor canım.
Bende hep açım ne olacak bu halimYaaa ben sürekli açım karnım gurulduyor hep
Bu açlık durumu bende de var resmen saat başı açımBende hep açım ne olacak bu halim
bende senin gibi rahat rahat test yaptim sonra bir şokkk :) hayirlisiyla kavuşalim :)Merhaba arkadaşlar sat 14 haziran 17 temmuzda 5 günüm geçtiğini ve hala nedense hiç panik yapmadigimi fark ettim eşimden kaset olan testlerden istedim 18 temmuz sabahi evde kaset test yaptım ve pozitif gördüm hastaneye kan testi ile dogrulamaya gittik ve kan degrrim 4021.05 çıktı tabi hemen dr.a çıktık keseyi gördük cuma günü kalp atışı varmı diye bakmaya gideceğiz inşallah bende mart annesi olu cam 2. Gebelik oğlum 6 yaşında rabbim herkese sağ selim yavrusuna kavuşmayı nasip etsin folikasit yazdı dr ama kullanmak istemiyorum oglu ma hamileyken bana fazla gelmisti ve dr. Bunu fark edene kadar ben 4 ay boyunca sürekli afedersiniz kusma ve bayginlikla geçirdim şimdi korkuyorum gelelim testlerle bazı testler istedi dr aile hekiminde yapılanları yaptırdım özelde yapılması gereken 2 test vardı onu da yaptırmadım bir elim ayağım gitmiyor hala soktayim. Dr. Doğum 18 mart dedi tanistigimiza memnun oldum uzun oldu kusura bakmayın
Bisey mi olur ki valla ben her gun kocaman paketi bitiriyorumO değil de baba.olmak ne güzel ya. Eşim önünde çatır çutur cips yiyor bense yediklerine hep dikkat etmek zorundayim
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın.Merhaba arkadaşlar sat 14 haziran 17 temmuzda 5 günüm geçtiğini ve hala nedense hiç panik yapmadigimi fark ettim eşimden kaset olan testlerden istedim 18 temmuz sabahi evde kaset test yaptım ve pozitif gördüm hastaneye kan testi ile dogrulamaya gittik ve kan degrrim 4021.05 çıktı tabi hemen dr.a çıktık keseyi gördük cuma günü kalp atışı varmı diye bakmaya gideceğiz inşallah bende mart annesi olu cam 2. Gebelik oğlum 6 yaşında rabbim herkese sağ selim yavrusuna kavuşmayı nasip etsin folikasit yazdı dr ama kullanmak istemiyorum oglu ma hamileyken bana fazla gelmisti ve dr. Bunu fark edene kadar ben 4 ay boyunca sürekli afedersiniz kusma ve bayginlikla geçirdim şimdi korkuyorum gelelim testlerle bazı testler istedi dr aile hekiminde yapılanları yaptırdım özelde yapılması gereken 2 test vardı onu da yaptırmadım bir elim ayağım gitmiyor hala soktayim. Dr. Doğum 18 mart dedi tanistigimiza memnun oldum uzun oldu kusura bakmayın
Biz yaklaşık 2 yılı aşkın süredir deniyordu dr.a gittik ikimizdede bir problem yok zamana bırakın dedi bizde baya baya bıraktık artık nasılsa olmuyor moduna girip hiç test yapmıyoruz gecikmelerde falan ama nasip ve hala soktayim değer çok yüksek çıktı sabah test silik falan değil bariz iki kırmızı çizgi öğlen a evet gebelik görünüyor ama haftaya gel demesini beklerken doktorun keseyi de görünce bir günde şok üstü ne şok oldu ve sanırım doktorun söylediği değer yüksek kese tek ama bolunebilir yani ikiz olabilir haftaya gel ya kalp atışı duyacağız ayda iki kese dedi içimde bir bulantı korku ikize hazır değilim yani şok üstüne şok olacak olursa doğuma kadar mal gibi gezerimbende senin gibi rahat rahat test yaptim sonra bir şokkk :) hayirlisiyla kavuşalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?