- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Evet canım kesen var hemde buyukKese görünümü belli ama
EeeEvet canım kesen var hemde buyuk
Evet canım kesen var hemde buyukKese görünümü belli ama
Canım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallahhadi güzel haberle çık inşallahh
hadi gözün aydın canım.. vajinal baktırsaydın tam kaç hafta dedi?Canım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallah
Eee si o kadar baska bisey göremiym ki canım ml i ne kadar doktor demedi mi
Aynı benim gibi dün kese var yolksac var ama daha kalp atışı yok bakalım. Cuma gidecem ben deCanım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallah
7 haftalık oldum hiç belirtim yok bende korkuyorum ama doktor herkesin mide bulantısı kusması olacak diye bi şart yok dedi belirtim yok diye gidip muayene oldum sıkıntı yoktu Allah’a şükür ama her gün de gidemem ki şu an yine belirtim yok endişeliyim aslında ama Allah’a emanet artıkBirinci gebeligimde 6. Haftada kalbi durmustu.
2. Gebeligimde cok sükür saglikli oglum oldu.
Bu sefer yine hersey ilkinde oldugu gibi kalbi durur diye korkuyorum.
1 aydir ara ara mide bulantisi oluyordu, bugün hic olmayinca aklima hemen kötü seyler geliyor.
Bence artık duyma vakti gelmişKızlar sancıları bahane ederek doktora gidiyorum şuan eşimlebakalim belki kalp sesini duyabilirim kim bilir 6+2 deyim. Ne dersiniz duyulabilir mi?
benim minigimde pazartesi ayni boyleydi 6+6 da :)Mrb. Bizede yoruma yapabilirmisiniz 7 haftalık
Canım bu sekilde kuttulmana gerçekten çok sevindim Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah doktor ne dediyse daha iyi bilir.Merhabalar ,Pazartesi sabahı büyük korkularla kürtaja girdim. Çok şükür korkulan olmadı. Kanama bile olmadan kürtajım yapıldı. Ama doktor artık bebek denemesi yapmamı yasakladı. Olmamasının bir nedeni var dedi. İki çocuğum var şükürler olsun. Tedaviye gerek yok. Bebek defterini kapattım. Çok üzgünüm ama böyle kolay kurtulduğuma da seviniyorum. Rabbim olmayan herkesin kucağını doldursun inşallah. Sevgiler
6+2de canım aklıma gelmedi ki vajinal baktirmak.hadi gözün aydın canım.. vajinal baktırsaydın tam kaç hafta dedi?
Duymadim canim ama haftaya cumaya gun verdi doktor. Her sey yolunda dedi. Bakalim insallahBence artık duyma vakti gelmiş
güzel ilerlesinde kalp sesini de duyarsin inş cnm☺Canım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallah
doktor da bakıyım demedi o zaman neyse haftaya görürsün inşallaahh6+2de canım aklıma gelmedi ki vajinal baktirmak.
Demedi valladoktor da bakıyım demedi o zaman neyse haftaya görürsün inşallaahh
haftaya gittiginde net duyulur canim :) sabretmek zor ama hergun doktora gidemeyiz kiDemedi vallaben de akil edemedim neyse hayirlisi olsun ne diyim
Amin insallah canim. Ben sansimi denedim ama minik kelebeğim biraz daha bekletmek istemis napalim. Sen kactasin hafta olarak ?güzel ilerlesinde kalp sesini de duyarsin inş cnm☺
Bu arada benim kontrol yarın ama benim bebis daha küçük galiba, benimde görünmez öyleyse yarın gitmesem mi bilemedim.
Aynen canim ama kesem cok tatli olmus teyzesi bakhaftaya gittiginde net duyulur canim :) sabretmek zor ama hergun doktora gidemeyiz ki
Tebrikler canım yolk varsa bebek var demektir haftaya görürsün annesiCanım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?