2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
7 haftalık oldum hiç belirtim yok bende korkuyorum ama doktor herkesin mide bulantısı kusması olacak diye bi şart yok dedi belirtim yok diye gidip muayene oldum sıkıntı yoktu Allah’a şükür ama her gün de gidemem ki şu an yine belirtim yok endişeliyim aslında ama Allah’a emanet artık

Canım bu sekilde kuttulmana gerçekten çok sevindim Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah doktor ne dediyse daha iyi bilir.

Canım ciktim simdi kesem buyumus yolksac olusmus ama bebegi goremezsin henuz cok kucuktur dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem kalp sesini duymaya insallah
güzel ilerlesinde kalp sesini de duyarsin inş cnm☺
Bu arada benim kontrol yarın ama benim bebis daha küçük galiba, benimde görünmez öyleyse yarın gitmesem mi bilemedim.

güzel ilerlesinde kalp sesini de duyarsin inş cnm☺
Bu arada benim kontrol yarın ama benim bebis daha küçük galiba, benimde görünmez öyleyse yarın gitmesem mi bilemedim.
Amin insallah canim. Ben sansimi denedim ama minik kelebeğim biraz daha bekletmek istemis napalim. Sen kactasin hafta olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…