- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
Geçen hafta gitmiştim 7+0 da. Kalp atışları vardı çok şükür. Bir dahaki randevu 20 ağustosta. Bu arada tarama testi için de randevu alıcam. Ben yurt dışında yaşıyorum bu arada. Combined test deniyor tarama testineİnşallah canım sağol. Sen gittin mi doktora?
Paketli gidalar tüketmek her zaman sıkıntılı ama bizim asıl beslenmeye dikkat etmemiz gereken zamanlar gelecek. Ben açıkçası şimdilik çok rahat davranıyorum. Tek problemim bulantim olmasina ragmen kilo alıyor oluşum. Oğlumu 14 kilo ile doğurdum. Doktorum her baskule çıkışta canıma okuyordu. Bunda da benzer bir durum olmasindan korkuyorum. Yoksa cipsi oğün gibi kullanmadikca, cikolatayi tek tatlimiz yapmadıkça bir sorun olmaz kanaatindeyim. İlk hamileligimde acı bir şekilde öğrendiğim en büyük kural: rahat ol, asla stres yapma, detayci olmaBende öğrendiğimden beri çikolata cips vs yemiyordum. Bu hafta cozuttum cipste yedim çikolatada
Hayirli olsun canım gebeligin benimde sat 14 haziran ama doktorum daha muhtemel dogum tarihini söylemedi.Bizde keseyi gördük geçen perşembe yarında inşallah bebeği görürüz ☺sanırım aynı ilerliyoruz.Merhaba arkadaşlar sat 14 haziran 17 temmuzda 5 günüm geçtiğini ve hala nedense hiç panik yapmadigimi fark ettim eşimden kaset olan testlerden istedim 18 temmuz sabahi evde kaset test yaptım ve pozitif gördüm hastaneye kan testi ile dogrulamaya gittik ve kan degrrim 4021.05 çıktı tabi hemen dr.a çıktık keseyi gördük cuma günü kalp atışı varmı diye bakmaya gideceğiz inşallah bende mart annesi olu cam 2. Gebelik oğlum 6 yaşında rabbim herkese sağ selim yavrusuna kavuşmayı nasip etsin folikasit yazdı dr ama kullanmak istemiyorum oglu ma hamileyken bana fazla gelmisti ve dr. Bunu fark edene kadar ben 4 ay boyunca sürekli afedersiniz kusma ve bayginlikla geçirdim şimdi korkuyorum gelelim testlerle bazı testler istedi dr aile hekiminde yapılanları yaptırdım özelde yapılması gereken 2 test vardı onu da yaptırmadım bir elim ayağım gitmiyor hala soktayim. Dr. Doğum 18 mart dedi tanistigimiza memnun oldum uzun oldu kusura bakmayın
Ben test yapınca pek umudum yoktu günümde gecmemisti çift çizgiyi görünce beni bi ağlama tuttubende senin gibi rahat rahat test yaptim sonra bir şokkk :) hayirlisiyla kavuşalim :)
Evet aynı hayırlısı olsun ınşaallahHayirli olsun canım gebeligin benimde sat 14 haziran ama doktorum daha muhtemel dogum tarihini söylemedi.Bizde keseyi gördük geçen perşembe yarında inşallah bebeği görürüz ☺sanırım aynı ilerliyoruz.
Sen emzirirken gobek gidecek ama o cipsler baba gobegi olarak baki kalacakO değil de baba.olmak ne güzel ya. Eşim önünde çatır çutur cips yiyor bense yediklerine hep dikkat etmek zorundayim
Benim adetim de 1 hafta geçmişti 7383 çıktı beta hcg tek kese göründü hayırlı olsun bu arada benimde ikinci çocuğum olacakBiz yaklaşık 2 yılı aşkın süredir deniyordu dr.a gittik ikimizdede bir problem yok zamana bırakın dedi bizde baya baya bıraktık artık nasılsa olmuyor moduna girip hiç test yapmıyoruz gecikmelerde falan ama nasip ve hala soktayim değer çok yüksek çıktı sabah test silik falan değil bariz iki kırmızı çizgi öğlen a evet gebelik görünüyor ama haftaya gel demesini beklerken doktorun keseyi de görünce bir günde şok üstü ne şok oldu ve sanırım doktorun söylediği değer yüksek kese tek ama bolunebilir yani ikiz olabilir haftaya gel ya kalp atışı duyacağız ayda iki kese dedi içimde bir bulantı korku ikize hazır değilim yani şok üstüne şok olacak olursa doğuma kadar mal gibi gezerim
Ayyy evet inşallahSen emzirirken gobek gidecek ama o cipsler baba gobegi olarak baki kalacak
Çekinmenize hiç gerek yok ben de bugün devlete gittim tahlil listesini verdim doktora sorun olmadıKizlar özelde doktorun verdigi tahlilleri yaptirmadim yarin devlette randevum var.Siz nasil yaptiniz ne dediniz?
Doktora direk özeldeki doktorun verdigi tahlil listesini verip bunlari yaptirabilirmir miyim demek garip olur herhalde :)
Yada hiç özeli karistirmasam orda da muayneden sonra ayni tahlilleri yazar mi bilemiyorumda.
Çekinecek bişey yok. Ben sağlık ocağına gidip hem gebeliği bildirdim hem bu tahlilleri istedi doktorum dedim. Aile hekimimden de bilgiler, tavsiyeler aldım hatta hamilelikle, yapılacak aşılarla ilgili.Kizlar özelde doktorun verdigi tahlilleri yaptirmadim yarin devlette randevum var.Siz nasil yaptiniz ne dediniz?
Doktora direk özeldeki doktorun verdigi tahlil listesini verip bunlari yaptirabilirmir miyim demek garip olur herhalde :)
Yada hiç özeli karistirmasam orda da muayneden sonra ayni tahlilleri yazar mi bilemiyorumda.
Banada sürekli değiştir dedi doktorum. Islaklık olmasada değiştiriyorum. Yada günlük ped kullanıyorum enfeksiyon olmasın diyeKizlar, ic camasirim surekli islak. Surekli degistiriyorum. Allahtan ic camasiri merakim vardi da, yaklasik 50 tane var cekmecede
Aranizda ben gibi olan var mi acaba ??
Bende o sebepten degistiriyorum sik sik artik. Ilk hamileligimde boyle degildi hic.Banada sürekli değiştir dedi doktorum. Islaklık olmasada değiştiriyorum. Yada günlük ped kullanıyorum enfeksiyon olmasın diye
Benim yan tarafta kasığımın içinde cıktı gecti ama sonraKızlar hamilelikten sonra özel bolgesinde sivilce çıkan var mı? Bu da mi hamilelikten
Bende arada oluyor . Olumca canim sikliyo . Uzaniyorum gecene kdarkızlar bu vajina ağrısı normal mi bende trombofili var bu yüzden 3 tane bebeğimi kaybettim şimdide çok endişe ediyorum sizdede oluyormu vajina ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?