2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah canım sağol. Sen gittin mi doktora?
Geçen hafta gitmiştim 7+0 da. Kalp atışları vardı çok şükür. Bir dahaki randevu 20 ağustosta. Bu arada tarama testi için de randevu alıcam. Ben yurt dışında yaşıyorum bu arada. Combined test deniyor tarama testine

Bende öğrendiğimden beri çikolata cips vs yemiyordum. Bu hafta cozuttum cipste yedim çikolatada
Paketli gidalar tüketmek her zaman sıkıntılı ama bizim asıl beslenmeye dikkat etmemiz gereken zamanlar gelecek. Ben açıkçası şimdilik çok rahat davranıyorum. Tek problemim bulantim olmasina ragmen kilo alıyor oluşum. Oğlumu 14 kilo ile doğurdum. Doktorum her baskule çıkışta canıma okuyordu. Bunda da benzer bir durum olmasindan korkuyorum. Yoksa cipsi oğün gibi kullanmadikca, cikolatayi tek tatlimiz yapmadıkça bir sorun olmaz kanaatindeyim. İlk hamileligimde acı bir şekilde öğrendiğim en büyük kural: rahat ol, asla stres yapma, detayci olma

Hayirli olsun canım gebeligin benimde sat 14 haziran ama doktorum daha muhtemel dogum tarihini söylemedi.Bizde keseyi gördük geçen perşembe yarında inşallah bebeği görürüz ☺sanırım aynı ilerliyoruz.

bende senin gibi rahat rahat test yaptim sonra bir şokkk :) hayirlisiyla kavuşalim :)
Ben test yapınca pek umudum yoktu günümde gecmemisti çift çizgiyi görünce beni bi ağlama tuttu evde de kimse yok sevincimi paylaşayım Allahım sen bebegimi koru diye ağladım şok oluyo insan

Hayirli olsun canım gebeligin benimde sat 14 haziran ama doktorum daha muhtemel dogum tarihini söylemedi.Bizde keseyi gördük geçen perşembe yarında inşallah bebeği görürüz ☺sanırım aynı ilerliyoruz.
Evet aynı hayırlısı olsun ınşaallah

Benim adetim de 1 hafta geçmişti 7383 çıktı beta hcg tek kese göründü hayırlı olsun bu arada benimde ikinci çocuğum olacak

Kizlar özelde doktorun verdigi tahlilleri yaptirmadim yarin devlette randevum var.Siz nasil yaptiniz ne dediniz?
Doktora direk özeldeki doktorun verdigi tahlil listesini verip bunlari yaptirabilirmir miyim demek garip olur herhalde :)
Yada hiç özeli karistirmasam orda da muayneden sonra ayni tahlilleri yazar mi bilemiyorumda.

Çekinmenize hiç gerek yok ben de bugün devlete gittim tahlil listesini verdim doktora sorun olmadı

Çekinecek bişey yok. Ben sağlık ocağına gidip hem gebeliği bildirdim hem bu tahlilleri istedi doktorum dedim. Aile hekimimden de bilgiler, tavsiyeler aldım hatta hamilelikle, yapılacak aşılarla ilgili.

Kizlar, ic camasirim surekli islak. Surekli degistiriyorum. Allahtan ic camasiri merakim vardi da, yaklasik 50 tane var cekmecede
Aranizda ben gibi olan var mi acaba ??
Banada sürekli değiştir dedi doktorum. Islaklık olmasada değiştiriyorum. Yada günlük ped kullanıyorum enfeksiyon olmasın diye

Valla benimki listeye de yüzüme de bakmadı gerek yok, gerekli olanları istedim ben dedi çıktı. Ama vitaminlere bakmamış onları da aile hekiminde halledeyim bari.

Selam kızlar uzun zamandır yokum.
Kısa bir tatile gittik yemek düzenim bozuldu 9aylik gibi oldu karnım tuvalete çıkmak 3 gün de bir olunca.
Dönüş yolunda çok kötü oldum kusma vs derken
Hamilelik de mümkün olduğunca sakinlik tercih edeceğim.
Birde sıcak zaten hamilelik etkisiyle çok bunaldım arabada klima açık ama hala nefes alamıyor daralıyor gibi oldum .
Pazartesi tekrar Dr muayenemiz var bakalım gelişmeler nasıl olur

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…