2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vajinalmi baktı canım. Kafaya takma. Üzülme. Benim 7 haftalık hala karından görünmüyor. Ama vajinal çok net görünüyor.

Canım benim ilk gebeliğimde bazen 1 hafta geri bazen 1 hafta ileri olurdu, canını sıkma inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Beslenmene dikkat et, her gün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ye, gün içinde meyve ye sağlıklı beslen.

Hanimlar balık yaği oneriniz varmı? Kiminin içindeki miktar cok dusuk hic almayin diyorlar anlamiyorum ilk defa kullanacagim

Tecrübeli annneler size bir sorum n olucaktı.. İlk bebeklerinizi ne zaman ve nasıl sütten kestiniz? Benim kızım şuan 1 yaşını dolduralı 10 gün oldu. Ama son zamanlarda memeyi bırakıp da uyumaz oldu. İlla ağzına memeyle uyuycak. Mahvediyo beni artık dayanamıyorum. Gece ayrı gündüz ayrı zorlanıyorum. Şimdi 2.ye hamileyim hiç kesmeyi düşünmüyordum aslında zevkle emziriyorum çünkü ama bu uyku konusu yüz ünden kesicem artık karar verdim. Hem o hem ben çok yıpranıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…