Slm kızlar umarım hepinizin durumu iyidir inşallah.
Bende bugun bebegimi gördüm kese buyumus dedi doktor ama kalp atislari için erken dedi 10 gun sonraya randevu verdi. İnşallah böyle devam eder.
kızlar bende şimdi doktordan geliyorum sat göre 8+ 2 olması gerekiyor ama 7+2 çıktı ultraosyonda geçen hafta gittiğimde haftayada gel demişti bugün gittim kalp atışını duymak için ama istediğim büyüklüğe eriişmemiş dedi şimdi kalp atışını duyamayız dedi haftaya perşemb bi daha çağırdı moralim çok bozuldu geçen hafta 7.1 mm di bu hafta 10.7 mm olmuş benim gibi olan var mı kızlar
Bende bugun bebegimi gördüm kese buyumus dedi doktor ama kalp atislari için erken dedi 10 gun sonraya randevu verdi. İnşallah böyle devam eder.
kızlar bende şimdi doktordan geliyorum sat göre 8+ 2 olması gerekiyor ama 7+2 çıktı ultraosyonda geçen hafta gittiğimde haftayada gel demişti bugün gittim kalp atışını duymak için ama istediğim büyüklüğe eriişmemiş dedi şimdi kalp atışını duyamayız dedi haftaya perşemb bi daha çağırdı moralim çok bozuldu geçen hafta 7.1 mm di bu hafta 10.7 mm olmuş benim gibi olan var mı kızlar
Canım benim ilk gebeliğimde bazen 1 hafta geri bazen 1 hafta ileri olurdu, canını sıkma inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Beslenmene dikkat et, her gün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ye, gün içinde meyve ye sağlıklı beslen.
Erken döllenmeyle alakası olabilir mi acaba? Ya da vajınal mı gördü? Ben yarın gidicem bakalım 5+2de yolk kesesi görülmüştü yarın 5+5 im bakalım bebişi görebilcez mi?
Tecrübeli annneler size bir sorum n olucaktı.. İlk bebeklerinizi ne zaman ve nasıl sütten kestiniz? Benim kızım şuan 1 yaşını dolduralı 10 gün oldu. Ama son zamanlarda memeyi bırakıp da uyumaz oldu. İlla ağzına memeyle uyuycak. Mahvediyo beni artık dayanamıyorum. Gece ayrı gündüz ayrı zorlanıyorum. Şimdi 2.ye hamileyim hiç kesmeyi düşünmüyordum aslında zevkle emziriyorum çünkü ama bu uyku konusu yüz ünden kesicem artık karar verdim. Hem o hem ben çok yıpranıyoruz