benimde bir hafta eksik çıktı tam 7 bitti şuan ama salı günü gördük kalp atışını dınletmedi ama...kızlar bende şimdi doktordan geliyorum sat göre 8+ 2 olması gerekiyor ama 7+2 çıktı ultraosyonda geçen hafta gittiğimde haftayada gel demişti bugün gittim kalp atışını duymak için ama istediğim büyüklüğe eriişmemiş dedi şimdi kalp atışını duyamayız dedi haftaya perşemb bi daha çağırdı moralim çok bozuldu geçen hafta 7.1 mm di bu hafta 10.7 mm olmuş benim gibi olan var mı kızlar
Ben kizima hamileyken doktorum yeterince zeytin ve ceviz yiyiyorsan balik yagi kullanmana ya da balik yemene illa gerek yok demisti. Aklinda olsun. Hani miktar düsükse de zeytin yiyerek kapatabilirsin acigiHanimlar balık yaği oneriniz varmı? Kiminin içindeki miktar cok dusuk hic almayin diyorlar anlamiyorum ilk defa kullanacagim
Mesaj yazdığımız yerde resim çerçevesi gibi birşey var oraya tıklayıp atabilirsin canimNASIL ATCAM FOTOYU
TŞK EDERİM BEN DOKTORA SORDUM BESLENME İLE İLGİLİ Mİ DİYE HAYIR DEDİ HİÇ İŞTAHIM YOK YİYEMİYORUMDA DOĞRU DÜRÜSTCanım benim ilk gebeliğimde bazen 1 hafta geri bazen 1 hafta ileri olurdu, canını sıkma inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Beslenmene dikkat et, her gün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ye, gün içinde meyve ye sağlıklı beslen.
Ben 8 aylik kesmek zorunda kaldim cünkü doktorum kortizonlu ilac vermek zorunda kalmisti. Sütüm zaten azalmisti, kizimda da sinir yapiyordu cek cek gelen giden yok. ilk zamanlar biraz arandi, emzik de istemedi sonra parmak emmeye basladi, 3 yasinda hala parmagini emiyor uyurkenTecrübeli annneler size bir sorum n olucaktı.. İlk bebeklerinizi ne zaman ve nasıl sütten kestiniz? Benim kızım şuan 1 yaşını dolduralı 10 gün oldu. Ama son zamanlarda memeyi bırakıp da uyumaz oldu. İlla ağzına memeyle uyuycak. Mahvediyo beni artık dayanamıyorum. Gece ayrı gündüz ayrı zorlanıyorum. Şimdi 2.ye hamileyim hiç kesmeyi düşünmüyordum aslında zevkle emziriyorum çünkü ama bu uyku konusu yüz ünden kesicem artık karar verdim. Hem o hem ben çok yıpranıyoruz
Yeşil zeytin mi siyah zeytin mi acabaBen kizima hamileyken doktorum yeterince zeytin ve ceviz yiyiyorsan balik yagi kullanmana ya da balik yemene illa gerek yok demisti. Aklinda olsun. Hani miktar düsükse de zeytin yiyerek kapatabilirsin acigi
Doktor her sey yolunda dedi. Yolksac ımız oluşmuş bu güzel haber dedi. Haftaya cuma gel kalp sesini dinle dedi.özel hastanede mi görünmedi canım? Bebeğim net değildi zaten kese buyumus ve bebek canlı dedi o kadar cnm
Vajinal mı bakıldı Karından mı cnm?özel hastanede mi görünmedi canım? Bebeğim net değildi zaten kese buyumus ve bebek canlı dedi o kadar cnm
cok farkedecegini sanmam, ben yesil zeytin müptelasi oldugum icin onu yemistim. cin gibi bizimki de masallah, yerinde durmayan bi cocukYeşil zeytin mi siyah zeytin mi acaba
bence hiç stres yapma canım duyucaz o güzel sesi❤Doktor her sey yolunda dedi. Yolksac ımız oluşmuş bu güzel haber dedi. Haftaya cuma gel kalp sesini dinle dedi.
karından baktı cnm.Vajinal mı bakıldı Karından mı cnm?
attığın foto GS yani kese, bebek ölçümü CRL oluyor canımfotoyu attım şimdi ölçülen bebek mi kese mi
kese heralde çok mu küçük
ama bende crl yokattığın foto GS yani kese, bebek ölçümü CRL oluyor canım
7+2 demişti sanırım bir hafta geriden geliyordu demi. bunu ne zaman ölçtü bebekle ilgili bişiy demedi mi gs daha önceki ultrason görüntüsüdür belki..ama bende crl yok
Benimki 16 aylik cok emiyordu hamile oldugumu ogrenince 3e dusurdum gece yatarken gece uyaninca 1kez sonra sabah 1 kez emiyor. Gunduz siyah bant yapistiriyorum sut bitmis diyorum bakip inceleyip gidiyordu ilk zamanlar simdi banti gorunce bitti diyor gelmiyor yanimaTecrübeli annneler size bir sorum n olucaktı.. İlk bebeklerinizi ne zaman ve nasıl sütten kestiniz? Benim kızım şuan 1 yaşını dolduralı 10 gün oldu. Ama son zamanlarda memeyi bırakıp da uyumaz oldu. İlla ağzına memeyle uyuycak. Mahvediyo beni artık dayanamıyorum. Gece ayrı gündüz ayrı zorlanıyorum. Şimdi 2.ye hamileyim hiç kesmeyi düşünmüyordum aslında zevkle emziriyorum çünkü ama bu uyku konusu yüz ünden kesicem artık karar verdim. Hem o hem ben çok yıpranıyoruz
o boş ölçüm yapmamışama bende crl yok
Ben gunduz boyle yaptim 2 haftaya kadar geceyi biraktircam sende bi anda biraktirma bence azaltTecrübeli annneler size bir sorum n olucaktı.. İlk bebeklerinizi ne zaman ve nasıl sütten kestiniz? Benim kızım şuan 1 yaşını dolduralı 10 gün oldu. Ama son zamanlarda memeyi bırakıp da uyumaz oldu. İlla ağzına memeyle uyuycak. Mahvediyo beni artık dayanamıyorum. Gece ayrı gündüz ayrı zorlanıyorum. Şimdi 2.ye hamileyim hiç kesmeyi düşünmüyordum aslında zevkle emziriyorum çünkü ama bu uyku konusu yüz ünden kesicem artık karar verdim. Hem o hem ben çok yıpranıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?