2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benimde bir hafta eksik çıktı tam 7 bitti şuan ama salı günü gördük kalp atışını dınletmedi ama...

Hanimlar balık yaği oneriniz varmı? Kiminin içindeki miktar cok dusuk hic almayin diyorlar anlamiyorum ilk defa kullanacagim
Ben kizima hamileyken doktorum yeterince zeytin ve ceviz yiyiyorsan balik yagi kullanmana ya da balik yemene illa gerek yok demisti. Aklinda olsun. Hani miktar düsükse de zeytin yiyerek kapatabilirsin acigi

TŞK EDERİM BEN DOKTORA SORDUM BESLENME İLE İLGİLİ Mİ DİYE HAYIR DEDİ HİÇ İŞTAHIM YOK YİYEMİYORUMDA DOĞRU DÜRÜST

Ben 8 aylik kesmek zorunda kaldim cünkü doktorum kortizonlu ilac vermek zorunda kalmisti. Sütüm zaten azalmisti, kizimda da sinir yapiyordu cek cek gelen giden yok. ilk zamanlar biraz arandi, emzik de istemedi sonra parmak emmeye basladi, 3 yasinda hala parmagini emiyor uyurken

Ben kizima hamileyken doktorum yeterince zeytin ve ceviz yiyiyorsan balik yagi kullanmana ya da balik yemene illa gerek yok demisti. Aklinda olsun. Hani miktar düsükse de zeytin yiyerek kapatabilirsin acigi
Yeşil zeytin mi siyah zeytin mi acaba

Benimki 16 aylik cok emiyordu hamile oldugumu ogrenince 3e dusurdum gece yatarken gece uyaninca 1kez sonra sabah 1 kez emiyor. Gunduz siyah bant yapistiriyorum sut bitmis diyorum bakip inceleyip gidiyordu ilk zamanlar simdi banti gorunce bitti diyor gelmiyor yanima

Ben gunduz boyle yaptim 2 haftaya kadar geceyi biraktircam sende bi anda biraktirma bence azalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…