ya bebekle ilgili net bişey söyleyemem dedi haftaya gelince daha netleşecek dedi ne iyi ne kötü geçen hafta 7.1 mm di bu hafta 10.7 mm olmuş dedi ben 12 13 mm bekliyordum açıkcası bu durumda takip edeceğiz dedi yerleşimi güzel dedi güzel yere yerleşmiş ama gelişip gelişmediği kalp atışını haftaya görceğiz7+2 demişti sanırım bir hafta geriden geliyordu demi. bunu ne zaman ölçtü bebekle ilgili bişiy demedi mi gs daha önceki ultrason görüntüsüdür belki..
başka biyere daha görünsen mi acaba?ya bebekle ilgili net bişey söyleyemem dedi haftaya gelince daha netleşecek dedi ne iyi ne kötü geçen hafta 7.1 mm di bu hafta 10.7 mm olmuş dedi ben 12 13 mm bekliyordum açıkcası bu durumda takip edeceğiz dedi yerleşimi güzel dedi güzel yere yerleşmiş ama gelişip gelişmediği kalp atışını haftaya görceğiz
evt bende başka hastaneye başka doktoro aldım ama bide devlette gittiğim doktor vardı o bana 30 temmuz dedi bi ona gitcem 30 temmuza rabdevu vermişti bakalım o ne dicek bide başka bir hastanenin özel doktoruna görüncem randevu aldım ama bir hafta sonraya haftaya bakalım ne söylücek bu doktorum gidince ona göre iki doktora daha görünecem aklım kaldı işte aslında her hafta büyüyerek gelişmiş ilk gittiğimde 2 hafta geriydi adet tarihime göre şimdi bir hafta sadecebaşka biyere daha görünsen mi acaba?
anladım geç döllenme diyosun ben de 7+2 deyince artık bebeğin görünmesi gerekir ya ondan dedim bi de vajinal baktı mı takibi hep karından mı yapıyorama benim adetlerim hep 1 hafta gecikirdi bazen 10 günüde bulurdu geç döllenmede olabilir her 3 haftadır gidiyorum gelişmese büyümezdi ilk gittiğimde 4+5 haftalıktı bir hafta sonra 5+5 dedi geçen hafta bu haftada 7+2 dedi normalde 8+2 olması gerekirdi gebelik sağlıklı olmasa her hafta büyüyerek gitmezdi kese küçük olduğundan her hafta takip ettik 3 haftadır takip ediyoruz
doğum tarihi 2si görünüyor ya ben ona aldandım o zamanevt bende başka hastaneye başka doktoro aldım ama bide devlette gittiğim doktor vardı o bana 30 temmuz dedi bi ona gitcem 30 temmuza rabdevu vermişti bakalım o ne dicek bide başka bir hastanenin özel doktoruna görüncem randevu aldım ama bir hafta sonraya haftaya bakalım ne söylücek bu doktorum gidince ona göre iki doktora daha görünecem aklım kaldı işte aslında her hafta büyüyerek gelişmiş ilk gittiğimde 2 hafta geriydi adet tarihime göre şimdi bir hafta sadece
herkeste değişir hamilelik belirtileri bazen bıçak saplanır gibi benimde kasıkta ağrı bir girip çıkıyor bide bel ağrısı varYa kızlar birşey soracağım .bn suan 6+3 haftalık hamileyim.ama aşırı bel agrısı ve adet sancısı gibi ağrı var bu normal mi.dünden beri misafirim var yoruldum da ondan mı acaba .korkuyorum bu normal mi
karından baktı hiç vajinadan bakmadı haftaya bakalım ne yapcak sanki baştan sağmamı yapıyor anlamadım özel bide tabi burası ilçe olduğundan kadın doğumcular hepsi dolu iki özel hastane var bide devlet hepsi dolu tıklım tıklımanladım geç döllenme diyosun ben de 7+2 deyince artık bebeğin görünmesi gerekir ya ondan dedim bi de vajinal baktı mı takibi hep karından mı yapıyor
en son sat 28 mayıstı benim ona göre 2 mart 8+2 olması gerekiyor ama bana 7+2 dedidoğum tarihi 2si görünüyor ya ben ona aldandım o zaman
Takma kafana erken bence de bizimde yarın 6+1 kalp atışı için randevu vermişti şimdi bende pek umutlanmiyorum erken ya sağlıklı bir kese ise herşey yolunda ise zamana bırakSlm kızlar umarım hepinizin durumu iyidir inşallah.
Bende bugun bebegimi gördüm kese buyumus dedi doktor ama kalp atislari için erken dedi 10 gun sonraya randevu verdi. İnşallah böyle devam eder.
TAMAM ondan o zaman haftaya sağlam görürsün merak etmekarından baktı hiç vajinadan bakmadı haftaya bakalım ne yapcak sanki baştan sağmamı yapıyor anlamadım özel bide tabi burası ilçe olduğundan kadın doğumcular hepsi dolu iki özel hastane var bide devlet hepsi dolu tıklım tıklım
Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum. Forumu okuyorum ilk hamileliğimde ben de böyleydim burda mm hesabı sorup iyi mi diye sorardım kafaya takardım. Ama 1 hafta ileri 1 hafta geri bunlar önemli şeyler değil. Düşük tehlikeniz yada başka bi sıkıntı yoksa hamileliğin tadını çıkarınkizlar bu sürecte en önemli sey gözü kapali güveneceginiz bi doktor bulmak, yoksa herseyi kafaya takmaya cok müsait oluyor insan. doktor saglikli diyorsa kücük büyük , haftasi ileri geri bunlara takilmak cok yersiz. sonucta hepimiz genetik olarak birbirimizden cok farkliyiz. bana kizima hamileyken detayli ultrasona gittigim prof anne baba da basketci degil, cocugun kac cm olmasini bekliyorsunuz ki demistiyani adam da hakli, bize verilen boy pos ölcüm hep bi ortalamaya göre belirleniyor. kimimizin ki daha ufak olacak kimi daha önde gidecek, dogumlarda da görecegiz bunu. kimi 47-48 cm dogacak kimi 52-55 ama bu sagliksiz anlamina gelmeyecek. Doktor gelisimi iyi diyorsa, alin elinize bi bardak rezenenizi oturup keyfini cikarin. hele ilk cocuga hamile olanlar, güzelce dinlenin, esinizle disari cikin, sinemaya gidin, bak sonra cok arayacaksiniz bu günleri. heryere 3 kisi olarak giden bi ana olarak diyorum, hamilelik sultanlikmis
ben bu son mesaja istinaden demedim canim yanlis anlama sakin, 2-3 gündür bu konuda endise eden cok arkadas var, o yüzden genel olarak yazmak istedim. karindan bakilinca zaten 1 hafta geriden görünüyor alttan bakmaya göre, bir de bebek gec döllenince bütün ölcümler karisiyor. o nedenle doktora güvenmek önemli.haftası ileri geriye takılmadık 8+2 de bebeği görememesine takıldık
☺ tamamdırben bu son mesaja istinaden demedim canim yanlis anlama sakin, 2-3 gündür bu konuda endise eden cok arkadas var, o yüzden genel olarak yazmak istedim. karindan bakilinca zaten 1 hafta geriden görünüyor alttan bakmaya göre, bir de bebek gec döllenince bütün ölcümler karisiyor. o nedenle doktora güvenmek önemli.
Bnde adet sancısı gibi karın ağrısı varherkeste değişir hamilelik belirtileri bazen bıçak saplanır gibi benimde kasıkta ağrı bir girip çıkıyor bide bel ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?