Hayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcası
tatlım onu doktora sordum parça parça benimde geliyordu geri. Normal bişey dedi doktorum. Kullanmaya devam ediyorum eskiden sabah akşamdı şu an sadece akşamdan akşama alıyorum. Bende gece tuvalete sık kalkıyorum ama hamilelikten hormonlardan o napalım
Gunaydin. Gece 4te şiddetli baş agrisi ile uyandim. Bulantimda vardi. Belki istifra edersem gecer dedim. Ama yok geçmedi. 4.30 gibi bir minoset yuttum. Zaten çok geçmeden istifra ettim. Şimdi 10da kahvalti yapip bir tane daha yuttum. İnşallah bu sefer fayda saglar. Her gun gibi hafif oluyordu bas agrisi ama boyle gecenin bir vakti baslamasi şok etti beni
Hayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcası
kızlar bende şimdi doktordan geliyorum sat göre 8+ 2 olması gerekiyor ama 7+2 çıktı ultraosyonda geçen hafta gittiğimde haftayada gel demişti bugün gittim kalp atışını duymak için ama istediğim büyüklüğe eriişmemiş dedi şimdi kalp atışını duyamayız dedi haftaya perşemb bi daha çağırdı moralim çok bozuldu geçen hafta 7.1 mm di bu hafta 10.7 mm olmuş benim gibi olan var mı kızlar