düşük olmaması için içilen bi ilacın böyle bir etkisi olacağını sanmıyorum amaHayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcası
aynen benimdeBugun tam 7
tatlım onu doktora sordum parça parça benimde geliyordu geri. Normal bişey dedi doktorum. Kullanmaya devam ediyorum eskiden sabah akşamdı şu an sadece akşamdan akşama alıyorum. Bende gece tuvalete sık kalkıyorum ama hamilelikten hormonlardan o napalımGeri çıktı. Bide gece çok tuvalete kalkınca etkisi olmaz diye dusundum. Ama igne de canıma okudu yani.
Hadi inşallah inşaallahKizlar bana dua edin 13 yillik hasretim bugun son bulsun kesemizi gorelim insallah
Tam 7 haftalik gecen perşembe kalbini duyunca 6 haftalikti ultrasonda da yaziyo bugün 7 haftalikaynen benimdesana bişey sorucam dr haftasını söyledimi sana acaba?
Inşallah canim Rabbim melegini sana bağışlasınKizlar bana dua edin 13 yillik hasretim bugun son bulsun kesemizi gorelim insallah
verdi bakiyorum ama anlayamıyorumCanim peki ultrasondan sonra foto vermedi mi ? Ordan anlarsin kime gore solda ?
6+0da duydum canim karindan ben kesin duyarsin 7+5 deKizlar 7+5te kalp atisi icin gidicem duyabilirmiyim
Ben 6+2de dün duyamadim6+0da duydum canim karindan ben kesin duyarsin 7+5 de
Canım geçmiş olsun ilaç kullanılıyor mu hamilelikte yada minoset birşey yapmıyor muGunaydin. Gece 4te şiddetli baş agrisi ile uyandim. Bulantimda vardi. Belki istifra edersem gecer dedim. Ama yok geçmedi. 4.30 gibi bir minoset yuttum. Zaten çok geçmeden istifra ettim. Şimdi 10da kahvalti yapip bir tane daha yuttum. İnşallah bu sefer fayda saglar. Her gun gibi hafif oluyordu bas agrisi ama boyle gecenin bir vakti baslamasi şok etti beni
Cok mutlu oldum suan6+0da duydum canim karindan ben kesin duyarsin 7+5 de
Senide haftayami cagirdi cnm. Banada 7+5te gel garanti olsun demisti erkendir suanBen 6+2de dün duyamadimsadece kesem buyumus ve yolksac olusmus. Doktor her sey yolunda dedi. Ama vajinal baktirmak aklima gelmedi.
Ben Progestan günde 2 kez ağızdan alıyorum yan etkilerine katlanıyorum mecburen bi dahaki kontrolde belki günde 1 düşürebilirim demişti doktorHayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcası
6+3 te bende karından net duyamadım 3 gün sonra dayanamadım tekrar gittim net duyuldu şükürler olsunBen 6+2de dün duyamadimsadece kesem buyumus ve yolksac olusmus. Doktor her sey yolunda dedi. Ama vajinal baktirmak aklima gelmedi.
Evet canim haftaya cuma gunune cagirdi ama vakit gecmiyorSenide haftayami cagirdi cnm. Banada 7+5te gel garanti olsun demisti erkendir suan
Yokkbana hicbi sey dinletmedi doktorum her sey yolunda stres yapma dedi bana sadece. haftaya cuma gel dedi nasil gececek zaman bilmiyorum bakalim6+3 te bende karından net duyamadım 3 gün sonra dayanamadım tekrar gittim net duyuldu şükürler olsun
Alla alla özele mi.gitmistin?Ben 6+2de dün duyamadimsadece kesem buyumus ve yolksac olusmus. Doktor her sey yolunda dedi. Ama vajinal baktirmak aklima gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?