2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
düşük olmaması için içilen bi ilacın böyle bir etkisi olacağını sanmıyorum ama

Geri çıktı. Bide gece çok tuvalete kalkınca etkisi olmaz diye dusundum. Ama igne de canıma okudu yani.
tatlım onu doktora sordum parça parça benimde geliyordu geri. Normal bişey dedi doktorum. Kullanmaya devam ediyorum eskiden sabah akşamdı şu an sadece akşamdan akşama alıyorum. Bende gece tuvalete sık kalkıyorum ama hamilelikten hormonlardan o napalım

Canım geçmiş olsun ilaç kullanılıyor mu hamilelikte yada minoset birşey yapmıyor mu

Ben Progestan günde 2 kez ağızdan alıyorum yan etkilerine katlanıyorum mecburen bi dahaki kontrolde belki günde 1 düşürebilirim demişti doktor

kızlar bende şimdi doktordan geliyorum sat göre 8+ 2 olması gerekiyor ama 7+2 çıktı ultraosyonda geçen hafta gittiğimde haftayada gel demişti bugün gittim kalp atışını duymak için ama istediğim büyüklüğe eriişmemiş dedi şimdi kalp atışını duyamayız dedi haftaya perşemb bi daha çağırdı moralim çok bozuldu geçen hafta 7.1 mm di bu hafta 10.7 mm olmuş benim gibi olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…