gorebildiniz mi canimGunaydin kizlar, doktora geldim bekliyorum, bugün görüş gunubakalim bebegi gorebilecek miyiz, 6+2deyim
Aa doğru canim aklımızdan çıkmış soralim.bakalim var miCanım tatildeyim yazmıştım aslında ama fark edilmedi sanırım. Eğer müsait olan birisi yapabilirse yapıp beni etiketlesin, bende başa ekleyeyim. Nasıl olur?
Inşallah görürsün canimGunaydin kizlar, doktora geldim bekliyorum, bugün görüş gunubakalim bebegi gorebilecek miyiz, 6+2deyim
Ne güzel canım sağlıkla ilerlesin insallah ❤Kızlar doktordan geldim şimdi 1.19 cm olmuş kalbini de tekrar dinledik çok şükür hersey yolunda dedi 7+4 dedi doktor çok şükür
cevapladılarmı bilmiyorum ama 1157 zaten kese görünmesi için düşük bir değerArkadaşlar daha önce de sormuştum ama sanırım gormediniz. Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Sat 15 haziran 19 temmuz beta hcg 569 ve kese gozukmedi o gün bugün tekrar baktirdim betahcg 1157 yarındı randevum doktoruma msj attim ama gelince degerlendiririz dedi. Ama ilerleme olmamış hiç. Sebebi ne olabilir ki bunun diş gebelik kimyasal gebelik falan mı acaba? Eşim gidip başka yerde bi daha yaptıralım tahlil yanlıştır bu gece nasıl geçecek dedi ben istemedim. Sonuc değişse ne kadar farklı olabilir ki. Seneler sonra bu kadar umutlanmışken tekrar bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Yolksac i gorduk, kese buyumus ama henuz bebis gorunurde yok. Doktor hersey yolunda, haftaya gel kalp atisini gorelim dedi.gorebildiniz mi canim
Herşey yolundaysa çok güzel canım. kaç haftalık demedi mi cnm?Yolksac i gorduk, kese buyumus ama henuz bebis gorunurde yok. Doktor hersey yolunda, haftaya gel kalp atisini gorelim dedi.
Benim gibisin ayni canim. Ben de 6+2de gittim gecen carsamba yolksaci gorduk ve kese buyumustu.Yolksac i gorduk, kese buyumus ama henuz bebis gorunurde yok. Doktor hersey yolunda, haftaya gel kalp atisini gorelim dedi.
hepimizin inşallah canımNe güzel canım sağlıkla ilerlesin insallah ❤
Haftasiyla ilgili yorum yapmadi, kalp atisini gorene kadar pek bi detay verecegini sanmam.Herşey yolundaysa çok güzel canım. kaç haftalık demedi mi cnm?
ÜYENİN ADI | YAŞI | SAT | TDT | CİNSİYET | K.BEBEK | BEBEĞİN ADI | B.K |
| |||||||
@Aomine Daiki | 27 | 18/06/2019 | 24/03/2020 | ? | 1 | ? | 58 |
@calliope | | | 18/03/2019 | ? | | ? | |
@Sermec | | | | | | | |
@naturelanne | | | 14/03/2020 | | | | |
@thichquang | | | | | | | |
@Dilek9282 | | | 14/03/2020 | | | | |
@Mucizem26619 | | | | | | | |
@1917pinkterest | | | | | | | |
@Bilgesibel | | | | | | | |
@Kelsy | | | | | | | |
@Smyy21 | | | | | | | |
@ASYA3345 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| 20/03/2020 | ||||||
B Babyiscoming | 17/03/2020 | ||||||
M mltmalbyrk | 12/03/2020 | ||||||
@m b r | |||||||
| 25/03/2020 | ||||||
M Momoftwo | 10/03/2020 | ||||||
| 10/03/2020 | ||||||
| 04/03/2020 | ||||||
| 11/03/2020 | ||||||
| 23/03/2020 | ||||||
B Bilgesibel | 12/03/2020 | ||||||
| 22/03/2020 | ||||||
R Renklirenkli | 16/03/2020 | ||||||
C chocolatestar | |||||||
D Deryaderyaderya536 | 28/03/2020 | ||||||
| 18/03/2020 | ||||||
| 18/03/2020 | | |||||
| |||||||
@Lostinparadise | 04/03/2020 | ||||||
Büyük ihtimalle kese gorunur canım ☺merhaba kızlar bende bu akşam gideceğim inşaallah kesemizi görürüz kalbini duyamayız muhtemelen zaten 7 ağustos randevu almıştım genel kontrol için doktora şimdi gidince bebişimi ve kalbini duyarım o zaman bakalım bu akşam keseyi görecekmiyiz sat 16 haziran
Bence de çok güzel olur . Canım zatenarkadaşlar diğer hamile ay gruplaerında gördüm böyle listeler hazırlıyorlar.bizde yapalım diye düşündüm.. geriye dönük çok kişi var o yüzden herkesi ekleyemedim.. grup yöneticisiHoney_86 sensen canım böyle bir liste hazırlayıp ilk sayfaya yerleştirsek çok güzel olur.. Tabi siz ne dersiniz???
Bende gecen ay tam 24 aylk doldurdu kestim hemen hamile kaldim.ama isteyerek annemgil cok kiziyorBen iki yaşında bıraktırmıştım. Önce gece sonra gündüz kestim. Kesince uyumaya başladık ikimizde. Tam rahat ettim yine hamile kaldım. Allah akıl fikir versin
ozaman herkez gerekli bilgilerini tablonun mesajına etiketleyip paylaşsın yazmadığım arkadaşlarıda gördükçe eklerim artıkBence de çok güzel olur . Canım zatenHoney_86 grup yöneticisi de musait olan biri yapsın ben ilk mesaja eklerim demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?