2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkes bu durumu döllenmeyle göre farklı yaşıyor ama benim sat 16 hazirandı
13 haziranda 257
14 haziranda 455
16 haziranda 983
18 haziranda 2328
23 haziranda 10000 çıktı
Siz de duruma göre Bi kaçkeredaha baktırın zaten kese 5000lere gelince Karından 2000lere gelince vajinal görünürmüş.
Bekleyin telaş etmeyin

Gündüz zaten bi tek uyucağı zaman emiyor artık onu kendi azaltmıştı. Yani 2 kere falan. Esas sorun emmesi de değil zaten emmeden uyuyamaması. Benim isteğimle azaltçak bi bebek değil. Napçağımı şaşırdım

Canım senin üzmek istemem o yüzden ilk yazmadım ama degerin çok artmamis biz burda ne desek te doktorun muayeneden sonra anlayacak nasıl bir gebelik olduğunu.ve sana gereken bilgiyi verecektır. kendini üzme eğer sağlıklı bir gebelikse ve dünyada nasibi varsa sen istemezsen de gelecek.

cok uzgunum. Hayirlisi olsum hakkinda. İnşallah dış gebelik degildir, kimyasal olunca kurtaja bile gerek kalmiyor deger sifirlaninca regl basliyor

Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah. Kötü düşünmeyin. Aslında artışta var bhcg de hiç olmasa düşse falan neyse ama. Yarın mı gideceksiniz doktora? Bize de haber verin son durumu

arkadaşımizin degeri 6 gunde 2 katina cikmis. Normalde 2 gunde deger 2ye katlar

Ben de aynı senin durumundaydım canım. Hiç bir sorun bulamadılar ne ben de ne eşimde. Olmadı yıllarca. Sonra tüp bebek denedik 2. De tuttu şükürler olsun bi kızım var. Şuanda da 2.ye hamileyim kendiliğinden oldu bu sefer.. Herşey allahtan. Şuan nasıl kafana taktığını çok iyi biliyorum. Takmaman stresli olmamanız lazım onu da biliyosun ama insanın elinden gelmiyor. Vakti var demek canım allah en doğru zamanda nasip edicek inşallah

yarin bol su icelim. Ben bugun erik kaynattim. Kizimla ictik. Kizim kabizdi. Ona cok iyi geldi ama bende tık yok :/
Senin daha çok icMen lazım demek ki yarın çok su içim de ondanmiymis anlayayim. Bi hal çaresi olmalı bu durumun , valla birgün kk da gaz ve kabizliktan bahsedeceğim hiç aklıma gelemzdi

Senin daha çok icMen lazım demek ki yarın çok su içim de ondanmiymis anlayayim. Bi hal çaresi olmalı bu durumun , valla birgün kk da gaz ve kabizliktan bahsedeceğim hiç aklıma gelemzdi
ben baş ağrisi surekli devam edecek mi korkmaya basladim biraz. Çünkü gercekten cok zorladi beni. Bugun mal gibiydim

Reactions: Eva
ben baş ağrisi surekli devam edecek mi korkmaya basladim biraz. Çünkü gercekten cok zorladi beni. Bugun mal gibiydim
Cok zorlanirsan doktoruna soyle devam etmez umarım. Bide ben bugun hastanede çok kaldım . arabada falanda rahatsız olunca baya bi baş ağrısı tuttu.dün de sürekli evde olmama rağmen yine çok agriyordu. Umarım bizi zorlamaz

devam ederse gidicem doktora. Cunku kafama gore minoset almaya devam edemem

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…