Herkes bu durumu döllenmeyle göre farklı yaşıyor ama benim sat 16 hazirandıArkadaşlar daha önce de sormuştum ama sanırım gormediniz. Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Sat 15 haziran 19 temmuz beta hcg 569 ve kese gozukmedi o gün bugün tekrar baktirdim betahcg 1157 yarındı randevum doktoruma msj attim ama gelince degerlendiririz dedi. Ama ilerleme olmamış hiç. Sebebi ne olabilir ki bunun diş gebelik kimyasal gebelik falan mı acaba? Eşim gidip başka yerde bi daha yaptıralım tahlil yanlıştır bu gece nasıl geçecek dedi ben istemedim. Sonuc değişse ne kadar farklı olabilir ki. Seneler sonra bu kadar umutlanmışken tekrar bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Bol su iç canım kayısı yeBu şişkinliği nasıl önlicez acaba bide afedersiniz kabızlık oluyor bende hemoroid bile başlayabilir çok acıyoyardım edin kızlar ne yapmalıyım
fazla su icmemeye bağladım. Aksamdan beri suyu icmeye basladim. Bakalim yarin fark olcak miGeçmiş olsun canim nedendir bende anlamadım :/ şimdi daha iyiyim
Gündüz zaten bi tek uyucağı zaman emiyor artık onu kendi azaltmıştı. Yani 2 kere falan. Esas sorun emmesi de değil zaten emmeden uyuyamaması. Benim isteğimle azaltçak bi bebek değil. Napçağımı şaşırdımOnce gunduzu biraktir 2 hafta falan geceleri emsin sabah uyaninca emsin o kisma gelince geceyi de dusunuruzben haber vericem sana geceyi biraktirirken 3-5gun zor olur ama sonra alisirlar. Bi anda biraktiranlar var ama psikolojik olarak olumsuz etkileniyorlarmis cocuklar. Onu gectik ben bile gunduzu birakirken kotu oldum yavas yavas hem bende alisiyorum
Banttan falan anlar mı ki acaba daha 1 yaşındaIste o hic mumkun olmuyor. Ben siyah bant yapistdim mesele artik o da alisti bugun hic acip bakmadi emmek icin
Hayırlısı olsun canım zor günler bizi beklerMerhaba bende ayni durumdayim. Oglum yasina girmek uzere ve ben hamileyim ve bugun ogrendim. Benim gibi birini gormek iyi oldu
doktora gitmeniz lazım muhtelen kan tahlili ister ve netleşirIyi günler ben geçen adetimde sadece 3 gün oldum o 3 günde de kahverengi akıntıyla az az kan geldi o da cok acik renkte ve bu ayda sadece 1 gün kahverengi akıntı geldi aranızda böyle durum yaşayan var mı ??
Canım senin üzmek istemem o yüzden ilk yazmadım ama degerin çok artmamis biz burda ne desek te doktorun muayeneden sonra anlayacak nasıl bir gebelik olduğunu.ve sana gereken bilgiyi verecektır. kendini üzme eğer sağlıklı bir gebelikse ve dünyada nasibi varsa sen istemezsen de gelecek.Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama sanırım gormediniz. Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Sat 15 haziran 19 temmuz beta hcg 569 ve kese gozukmedi o gün bugün tekrar baktirdim betahcg 1157 yarındı randevum doktoruma msj attim ama gelince degerlendiririz dedi. Ama ilerleme olmamış hiç. Sebebi ne olabilir ki bunun diş gebelik kimyasal gebelik falan mı acaba? Eşim gidip başka yerde bi daha yaptıralım tahlil yanlıştır bu gece nasıl geçecek dedi ben istemedim. Sonuc değişse ne kadar farklı olabilir ki. Seneler sonra bu kadar umutlanmışken tekrar bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
cok uzgunum. Hayirlisi olsum hakkinda. İnşallah dış gebelik degildir, kimyasal olunca kurtaja bile gerek kalmiyor deger sifirlaninca regl basliyorArkadaşlar daha önce de sormuştum ama sanırım gormediniz. Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Sat 15 haziran 19 temmuz beta hcg 569 ve kese gozukmedi o gün bugün tekrar baktirdim betahcg 1157 yarındı randevum doktoruma msj attim ama gelince degerlendiririz dedi. Ama ilerleme olmamış hiç. Sebebi ne olabilir ki bunun diş gebelik kimyasal gebelik falan mı acaba? Eşim gidip başka yerde bi daha yaptıralım tahlil yanlıştır bu gece nasıl geçecek dedi ben istemedim. Sonuc değişse ne kadar farklı olabilir ki. Seneler sonra bu kadar umutlanmışken tekrar bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah. Kötü düşünmeyin. Aslında artışta var bhcg de hiç olmasa düşse falan neyse ama. Yarın mı gideceksiniz doktora? Bize de haber verin son durumuArkadaşlar daha önce de sormuştum ama sanırım gormediniz. Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Sat 15 haziran 19 temmuz beta hcg 569 ve kese gozukmedi o gün bugün tekrar baktirdim betahcg 1157 yarındı randevum doktoruma msj attim ama gelince degerlendiririz dedi. Ama ilerleme olmamış hiç. Sebebi ne olabilir ki bunun diş gebelik kimyasal gebelik falan mı acaba? Eşim gidip başka yerde bi daha yaptıralım tahlil yanlıştır bu gece nasıl geçecek dedi ben istemedim. Sonuc değişse ne kadar farklı olabilir ki. Seneler sonra bu kadar umutlanmışken tekrar bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
arkadaşımizin degeri 6 gunde 2 katina cikmis. Normalde 2 gunde deger 2ye katlarHerkes bu durumu döllenmeyle göre farklı yaşıyor ama benim sat 16 hazirandı
13 haziranda 257
14 haziranda 455
16 haziranda 983
18 haziranda 2328
23 haziranda 10000 çıktı
Siz de duruma göre Bi kaçkeredaha baktırın zaten kese 5000lere gelince Karından 2000lere gelince vajinal görünürmüş.
Bekleyin telaş etmeyin
Ben de aynı senin durumundaydım canım. Hiç bir sorun bulamadılar ne ben de ne eşimde. Olmadı yıllarca. Sonra tüp bebek denedik 2. De tuttu şükürler olsun bi kızım var. Şuanda da 2.ye hamileyim kendiliğinden oldu bu sefer.. Herşey allahtan. Şuan nasıl kafana taktığını çok iyi biliyorum. Takmaman stresli olmamanız lazım onu da biliyosun ama insanın elinden gelmiyor. Vakti var demek canım allah en doğru zamanda nasip edicek inşallahValla bende arastirilmayan bişey kalmadı kromozom testi bile yapıldı bana. Tüp bebek denedim 2 kez ve.sağlıklı 1. Kalite embriyo oluşmasına rağmen tutmadı. Herşeye bakıldı bugüne kadar ama olmayınca olmuyor hayırlısı demekten başka bişey diyemiyorum. Eşim benden daha kötü durumda maalesef. Ben duygularımı içimde yaşıyorum sanırım. Ona bakınca korkuyorum valla nefes alması bile değişti stresten bu gece çok zor geçecek onun için. Inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum arkadaşlar
Aslında olabilir bende pek tuketmiyorum .fazla su icmemeye bağladım. Aksamdan beri suyu icmeye basladim. Bakalim yarin fark olcak mi
yarin bol su icelim. Ben bugun erik kaynattim. Kizimla ictik. Kizim kabizdi. Ona cok iyi geldi ama bende tık yokAslında olabilir bende pek tuketmiyorum .
Bide çok kotu gaz ağrısı çekiyorum kabizlik sanırım oda şu tüketiminin az olduğundan kaynaklaniyor
Senin daha çok icMen lazım demek kiyarin bol su icelim. Ben bugun erik kaynattim. Kizimla ictik. Kizim kabizdi. Ona cok iyi geldi ama bende tık yok:/
ben baş ağrisi surekli devam edecek mi korkmaya basladim biraz. Çünkü gercekten cok zorladi beni. Bugun mal gibiydimSenin daha çok icMen lazım demek kiyarın çok su içim de ondanmiymis anlayayim. Bi hal çaresi olmalı bu durumun , valla birgün kk da gaz ve kabizliktan bahsedeceğim hiç aklıma gelemzdi
Cok zorlanirsan doktoruna soyle devam etmez umarım. Bide ben bugun hastanede çok kaldım . arabada falanda rahatsız olunca baya bi baş ağrısı tuttu.dün de sürekli evde olmama rağmen yine çok agriyordu. Umarım bizi zorlamazben baş ağrisi surekli devam edecek mi korkmaya basladim biraz. Çünkü gercekten cok zorladi beni. Bugun mal gibiydim
devam ederse gidicem doktora. Cunku kafama gore minoset almaya devam edememCok zorlanirsan doktoruna soyle devam etmez umarım. Bide ben bugun hastanede çok kaldım . arabada falanda rahatsız olunca baya bi baş ağrısı tuttu.dün de sürekli evde olmama rağmen yine çok agriyordu. Umarım bizi zorlamaz
İnşallah canım ❤Cok şükür kesemizi gördük ,rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin,
Kizlar hepimiz saglikli dogumlar yapalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?