2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Meraba bende hamileyim ve bir türlü doktor bulamıyorum istanbulda güvenilir bi hastane ve. Doktor tavsiye edebilirmisimiz

Cok şükür kesemizi gördük ,rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin,
Kizlar hepimiz saglikli dogumlar yapalim insallah
Merhaba canım.Ben iki defa tüp yaptırdım ama yumurta kalitem kötü olduğu için hiç transfer olamadım.15 temmuzda sen sonucu öğrenince senin adına çok mutlu olmuştum.16 temmuzda da ben bir mutluluk yaşadım normal yoldan hamile kaldım.inşallah ikimizde kalp atışını duyarız.

Bu şekilde düşünmeyin lütfen, annelik ömür boyu süren bir süreç. Ben ilk hamileliğimde hiçbir sıkıntı yoktu, hamile ilken hep ya doğum yaparken ölürsem bebeğim annesiz kalırsa diye düşünüp ağlardım, bebeğim doğdu bu sefer ona bir şey olursa diye çok korkuyordum. Bu korkular tedirginlikler hiç bitmez. Oğlumdan sonra iki bebeğimin de kalbi 6-7 haftalıkken durdu düşük yaptım. Ben de korkuyorum ama Allah’a sığınmamız gerek. Sürekli olumsuz düşünüp hamileliği kendinize zehir etmeyin. Tedbirimizi alalım bol bol dua edelim.

Dusuklerle bu bir degilki canım benimki en kötüsü gibi geliyor bana. Rabbime sigindim artik ne gelirse rabbimden napalim yasanacakmis yasanmis Allah affetsin artik. Bu bebeğim bana umut olacak insallah

Ben iki yaşında bıraktırmıştım. Önce gece sonra gündüz kestim. Kesince uyumaya başladık ikimizde. Tam rahat ettim yine hamile kaldım. Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…