Cok ağır bi ilaç değil ama doktorlar da mecburi olmayınca parol bile vermiyorlar pekte iyi değil bebek icindevam ederse gidicem doktora. Cunku kafama gore minoset almaya devam edemem
Uykuluyum ama uykum yok nasıl bişeyim anlamadimBende var. Hep uykuluyum. Grip olmuş gibiyim
Bendede yemek vardı ama biseyi surdan şuraya koymadım balla ben böyle değildim hiçben bugun sabah beri yaptim. Yemegim vardi allahtan. Evde de bir işim yoktu dinlendim bugün
Hic bilmiyorum canım doktora sor biBu şişkinliği nasıl önlicez acaba bide afedersiniz kabızlık oluyor bende hemoroid bile başlayabilir çok acıyoyardım edin kızlar ne yapmalıyım
Daha iyi anlar. Benim kizim da 16 aylik anladi biraz daha buyuk olsalar banti cikarmayi dusunurler cunkuBanttan falan anlar mı ki acaba daha 1 yaşında
Cok artmamis gibi yaEvet bugün verdim bugün aldım sonucu da
Merhaba canım.Ben iki defa tüp yaptırdım ama yumurta kalitem kötü olduğu için hiç transfer olamadım.15 temmuzda sen sonucu öğrenince senin adına çok mutlu olmuştum.16 temmuzda da ben bir mutluluk yaşadım normal yoldan hamile kaldım.inşallah ikimizde kalp atışını duyarız.Cok şükür kesemizi gördük ,rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin,
Kizlar hepimiz saglikli dogumlar yapalim insallah
Bu şekilde düşünmeyin lütfen, annelik ömür boyu süren bir süreç. Ben ilk hamileliğimde hiçbir sıkıntı yoktu, hamile ilken hep ya doğum yaparken ölürsem bebeğim annesiz kalırsa diye düşünüp ağlardım, bebeğim doğdu bu sefer ona bir şey olursa diye çok korkuyordum. Bu korkular tedirginlikler hiç bitmez. Oğlumdan sonra iki bebeğimin de kalbi 6-7 haftalıkken durdu düşük yaptım. Ben de korkuyorum ama Allah’a sığınmamız gerek. Sürekli olumsuz düşünüp hamileliği kendinize zehir etmeyin. Tedbirimizi alalım bol bol dua edelim.Bende ayni durumdayim bende her an korkulu endiseliyim herhalde kucagima alana kadar gecmicek bu bende yenemiyorum biri bize akil verse ne iyi olur. Ilk bebegimi sonlandirdim surekli ya saglikli degilse yine dusuncesi çıkmıyor aklimdan ilk bebeğim zaten aklımdan çıkmıyor hiç ona kıymış olmam hala vicdan azabı çekiyorum pişmanlığım geçmedi hala. Hiç sevinemiyorum sanki mutlu değilim ama mutluyum her an şükrediyorum dua ediyorum sağlıkla kucağıma alayım diye ama hayal kuramıyorum ilkinde hep hayal kuruyodum kesin bakıyordum artık 4 buçuk aylıkken sonlandı çünkü şimdi hiç bir şeye hevesim kalmadı hayalim kalmadı
ben kizimi gordum yuzunu de tam simdiki gibi gordum herkes karin sivriligime bakip erkek diyordu ben kizimi gordum sarisin renkli gozlu dedim aynisi da olduHic ruyasinda bebegini ve cinsiyetini goren oldumu
Dusuklerle bu bir degilki canım benimki en kötüsü gibi geliyor bana. Rabbime sigindim artik ne gelirse rabbimden napalim yasanacakmis yasanmis Allah affetsin artik. Bu bebeğim bana umut olacak insallahBu şekilde düşünmeyin lütfen, annelik ömür boyu süren bir süreç. Ben ilk hamileliğimde hiçbir sıkıntı yoktu, hamile ilken hep ya doğum yaparken ölürsem bebeğim annesiz kalırsa diye düşünüp ağlardım, bebeğim doğdu bu sefer ona bir şey olursa diye çok korkuyordum. Bu korkular tedirginlikler hiç bitmez. Oğlumdan sonra iki bebeğimin de kalbi 6-7 haftalıkken durdu düşük yaptım. Ben de korkuyorum ama Allah’a sığınmamız gerek. Sürekli olumsuz düşünüp hamileliği kendinize zehir etmeyin. Tedbirimizi alalım bol bol dua edelim.
Ne zaman adet oldunuz en son ? test yaptınız mı acaba
[/QUOT
Test yapmadım 3 gün olduğumda 26 haziranda oldum temmuz ayında da 21inde olmam gerekirken 19unda kahverengi akıntı geldi 20sinde bitti ilk defa geldi başıma Geçen sene dış gebelik geçirdim açıkçası test yaptırmak istemiyorum çünkü bebek istiyoruz olumsuz çıkar diye
30 Temmuz’a randevu verdi o zamana kalp atışı oluşuruz görürüz dedi arada bebek görmeye çağırmadı.Bebe ne zman gördünüz
Canım tatildeyim yazmıştım aslında ama fark edilmedi sanırım. Eğer müsait olan birisi yapabilirse yapıp beni etiketlesin, bende başa ekleyeyim. Nasıl olur?Honey_86 canim liste istiyoruz ama yapabilir misin acaba ?
Oyle galiba hayirlisi.Hayırlısı olsun canım zor günler bizi bekler
Ben iki yaşında bıraktırmıştım. Önce gece sonra gündüz kestim. Kesince uyumaya başladık ikimizde. Tam rahat ettim yine hamile kaldım. Allah akıl fikir versinTecrübeli annneler size bir sorum n olucaktı.. İlk bebeklerinizi ne zaman ve nasıl sütten kestiniz? Benim kızım şuan 1 yaşını dolduralı 10 gün oldu. Ama son zamanlarda memeyi bırakıp da uyumaz oldu. İlla ağzına memeyle uyuycak. Mahvediyo beni artık dayanamıyorum. Gece ayrı gündüz ayrı zorlanıyorum. Şimdi 2.ye hamileyim hiç kesmeyi düşünmüyordum aslında zevkle emziriyorum çünkü ama bu uyku konusu yüz ünden kesicem artık karar verdim. Hem o hem ben çok yıpranıyoruz
2 temmuz transfer oldum buyuk ihtimal 6 haftaKaç haftalıkken oldu senin canim☺
tşk ederim hepimiz için inş.sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.O zaman normaldir canım aralıkları araştırmadım henüz . Sağlıklı gebeliğin ve bebeğin olsun inşallah hepimiz için tabiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?