2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kalp atışı olmaması normal daha erken canım ikiz gebelik sağlıklı gecerse çok güzel iki tane can. inşallah bir sıkıntı yaşamazsın.
Aslında alttan da baktı cnm yolk kesesi falan da bahsetmedi bu özel oysaki..
2 gün önce devlette tek kese ve yolk salk görünmüştü kime inanacagımı şaşırdım her hafta takip edecez 12 haftaya kadar dedi bazen kesenin biri kaybolabiliyor dedi haftaya netleşecek bakalım

Yaa cok guzel bir haber bu

Ben iki yaşında bıraktırmıştım. Önce gece sonra gündüz kestim. Kesince uyumaya başladık ikimizde. Tam rahat ettim yine hamile kaldım. Allah akıl fikir versin
2 yaşında biraz daha kokay olurdu galiba. Şuan çok muhtaç çok seviyor biliyorum ama hep memede de uyunmaz ki.. 1 aylık bebek gibi çok tuhaf.. Uyurken emmese ona da razıyım. Bıraktı mı kendi de rahat etçek aslında uykusu düzene gircek. Napçam bilmiyorum hiç kafam çok karışık..

Bana da uçağa binebilirsin bi sorun olmaz dediler. 2 kere bindim herhangi bir sorun olmadı çok şükür

Benim ikiz gebeligim 6 haftalıkken belli olmuştu 12. hafta ya kadar surmez bir hafta sonra da kese tam belli olur kaç tane oldugu.
beta hcg kaç çıkmıştı.

Bana da uçağa binebilirsin bi sorun olmaz dediler. 2 kere bindim herhangi bir sorun olmadı çok şükür
Ben is seyahatindeyken ögrendim adetim gecince. dolayisiyla o 12 saat yolu gitmis bulundum. dönüste biraz endiseliydim ama cok sukur simdiye kadar bi sikintim yok. yine de cok önermiyoruz ucak yolculugu ilk zamanlarda diyor.

Ben is seyahatindeyken ögrendim adetim gecince. dolayisiyla o 12 saat yolu gitmis bulundum. dönüste biraz endiseliydim ama cok sukur simdiye kadar bi sikintim yok. yine de cok önermiyoruz ucak yolculugu ilk zamanlarda diyor.
Bende denize gitmeyi dusunuyirdum 3 saatlik yol iptal mi etsem acaba

Merhaba bnmde sat 16 haziran bugün gittik keseyi gördük ama bebiş görünürde yok 10 gün sonraya verdi randevuyu inşallah güzel haberlele gelirsin sende

Canim benimde kizim emiyor 2 ay sonra iki yasayacak ben de kara kara dusunuyirum nasil biraktiririm die. Bazen hamileyken sutun dati degisiyormus kendiliginden de birakiyorlarmis ama ne yapacagim bende bilmiuorum

Canım adet günümde 983tü
Adetim geçtikten 1 hafta sonra 10000 olmuştu ikiz olsa daha yüksek olmazmıydı
Daha yüksek olması gerekirdi. En iyisi beklemek canım sen stres yapma bakalım nasıl olacak . Hayırlisi olur inşallah.bir iki haftaya hersey netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…