Bende bilgilerimi gecwyim caanlar yas 34 . sat 18 haziran. dogum 24 mart 2020
3. Gebelik kilom 57
kızlar siz bilgilerinizi yazın ben kayediyorum haftaya listeyi tammlayıp yayınlarız tamam
Aslında alttan da baktı cnm yolk kesesi falan da bahsetmedi bu özel oysaki..kalp atışı olmaması normal daha erken canım ikiz gebelik sağlıklı gecerse çok güzel iki tane can. inşallah bir sıkıntı yaşamazsın.
Rabbim herkese nasip etsinAyyy çok güzel bisey bu en çok istedigimmmm
Sat 16 hazirankızlar siz bilgilerinizi yazın ben kayediyorum haftaya listeyi tammlayıp yayınlarız tamam
Yaa cok guzel bir haber buArkadaşlar çok şaşkınım doktordan geldim kalp atışı falan göremedik ama 2 kese var dedi çok şaşkınım. Çok korkuyorum 1 kızım var 6 yaşında ve sülalede eltim ikiz doğurdu fakat kendi tarafında vardı bizde falan hiç yoktu.. Yani her zaman ikiz gebelikler risklidir derler şuan çok değişik Bi haldeyim
2 yaşında biraz daha kokay olurdu galiba. Şuan çok muhtaç çok seviyor biliyorum ama hep memede de uyunmaz ki.. 1 aylık bebek gibi çok tuhaf.. Uyurken emmese ona da razıyım. Bıraktı mı kendi de rahat etçek aslında uykusu düzene gircek. Napçam bilmiyorum hiç kafam çok karışık..Ben iki yaşında bıraktırmıştım. Önce gece sonra gündüz kestim. Kesince uyumaya başladık ikimizde. Tam rahat ettim yine hamile kaldım. Allah akıl fikir versin
Bana da uçağa binebilirsin bi sorun olmaz dediler. 2 kere bindim herhangi bir sorun olmadı çok şükürHaftasiyla ilgili yorum yapmadi, kalp atisini gorene kadar pek bi detay verecegini sanmam.
Benim de baska sorularim vardi onlari sordum firsat varken.
Size de yazayim hatta, ilki vitamin konusu. Ben folik yerine multivitamin aliyorum omega 3 u de olan. Olur mu dedim tabii ki alabilirsin dedi.
Diger soru ise astim atagim olursa ilacimi kullanabilir miyim idi, mumkun olduğunca az kullan ama gerekirse kullanabilirsin dedi.
Bir de tatil konusunu konustuk, agustos sonu 2 hafta planlanmis tatilim var. Ucak yolculugu ilk aylarda onermiyoruz dedi, ben arabqyla gidecegim icin sorun olmayacagini soyledi. Aralikta ucak biletim var, o tarihte ucmamin sorun olmayacagini soyledi.
Benden haberler bu kadar hanimlar. Zaten hamile oldugumu ogrendigim hafta 12 saat gidis donus ucak yolculugu yaptim, benim bebe simdiden alıştı gezmeye
Benim ikiz gebeligim 6 haftalıkken belli olmuştu 12. hafta ya kadar surmez bir hafta sonra da kese tam belli olur kaç tane oldugu.Aslında alttan da baktı cnm yolk kesesi falan da bahsetmedi bu özel oysaki..
2 gün önce devlette tek kese ve yolk salk görünmüştü kime inanacagımı şaşırdım her hafta takip edecez 12 haftaya kadar dedi bazen kesenin biri kaybolabiliyor dedi haftaya netleşecek bakalım
Ben is seyahatindeyken ögrendim adetim gecince. dolayisiyla o 12 saat yolu gitmis bulundum. dönüste biraz endiseliydim ama cok sukur simdiye kadar bi sikintim yok. yine de cok önermiyoruz ucak yolculugu ilk zamanlarda diyor.Bana da uçağa binebilirsin bi sorun olmaz dediler. 2 kere bindim herhangi bir sorun olmadı çok şükür
Ayniyiz canmmm cok guldummmBi an ben yazdim sandimsat ve kilo ya kadar birebir ayniyiz
Bende denize gitmeyi dusunuyirdum 3 saatlik yol iptal mi etsem acabaBen is seyahatindeyken ögrendim adetim gecince. dolayisiyla o 12 saat yolu gitmis bulundum. dönüste biraz endiseliydim ama cok sukur simdiye kadar bi sikintim yok. yine de cok önermiyoruz ucak yolculugu ilk zamanlarda diyor.
Merhaba bnmde sat 16 haziran bugün gittik keseyi gördük ama bebiş görünürde yok 10 gün sonraya verdi randevuyu inşallah güzel haberlele gelirsin sendemerhaba kızlar bende bu akşam gideceğim inşaallah kesemizi görürüz kalbini duyamayız muhtemelen zaten 7 ağustos randevu almıştım genel kontrol için doktora şimdi gidince bebişimi ve kalbini duyarım o zaman bakalım bu akşam keseyi görecekmiyiz sat 16 haziran
Yaş 34 sat 06/06 kilo 53 3. Gebelikkızlar siz bilgilerinizi yazın ben kayediyorum haftaya listeyi tammlayıp yayınlarız tamam
Canım adet günümde 983tüBenim ikiz gebeligim 6 haftalıkken belli olmuştu 12. hafta ya kadar surmez bir hafta sonra da kese tam belli olur kaç tane oldugu.
beta hcg kaç çıkmıştı.
Canim benimde kizim emiyor 2 ay sonra iki yasayacak ben de kara kara dusunuyirum nasil biraktiririm die. Bazen hamileyken sutun dati degisiyormus kendiliginden de birakiyorlarmis ama ne yapacagim bende bilmiuorum2 yaşında biraz daha kokay olurdu galiba. Şuan çok muhtaç çok seviyor biliyorum ama hep memede de uyunmaz ki.. 1 aylık bebek gibi çok tuhaf.. Uyurken emmese ona da razıyım. Bıraktı mı kendi de rahat etçek aslında uykusu düzene gircek. Napçam bilmiyorum hiç kafam çok karışık..
Canım yaşımız 3. Gebeligimiz olması ve sat aynı seninkiler kız mi erkek mi benim 2 oğlum varBirde 3. Gebeliğim
Daha yüksek olması gerekirdi. En iyisi beklemek canım sen stres yapma bakalım nasıl olacak . Hayırlisi olur inşallah.bir iki haftaya hersey netlesirCanım adet günümde 983tü
Adetim geçtikten 1 hafta sonra 10000 olmuştu ikiz olsa daha yüksek olmazmıydı
Ayniyiz yaaaaa sadece bir cocuk fark o kadarSat 18 hazirqn
Yas: 34
Kilo: 57
2.cocugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?