2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ayyyyy aynısı bende de oldu aynı şeyleri yaşadım akşam olsun bir an evvel

Olabilir kafama çok takıyorum açıkcası düşünmeyim diyorum ama olmuyor teşekkür ederim cevapladıgınız için

Beni de ekler misiniz listeye? Yas.32 sat.12.06.2019 tdt.18.03.2020

Cok dukur sadece emerek uyumuyor tok olursa kendi basina uyuyabiliyor. Ama benim yemek yemiyor yemesi icin cok zorluyorum emeyim oyle doyayim diyor ama eskisi kadar sut yok senin dedigin gibi. Protein yuklu ve uzum vs yersem bira cogaliyor. Bu aralarda kopek dislerini cikariyor onunda sikintisi var galiba nasil biraktirriim bilmiyorum yazinda biraktirmak iyi degilmis ne yapacam bende bilmiyorum

Benim 1 oglum var. Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insallah. Ama cok merak ediyorum yahu
Hayirlisi olsun canm. Ya. Kucagimiza aliriz insallah saglikli bir sekilde. Biz daha keseyi goremedik canm

Ellerine sağlık döner dönmez ekleyeceğim ilk mesaja hatta istersen Mune’ye yazalım seni sayfa yöneticisi yapsın benim için hiç farketmez

Arkadaslar 2. Yada 3. Bebegi olanlardan karni birden büyüyen var miii bugun baktimda 3 4 aylik hamile gibiyim ben. Tamam kiloluyum diye biraz gobus vardi, kg verdigim için baya inmiştide. Ama suan bu kadar hizli çıkmasına sasirdim. 2. 3. Bebislerde boyle hizli mi çıkar gobek? Şuana kadar 1 kg aldim sadece

5. Haftada bebek gorunmesi cok zor zaten. Neden boyle acikca soyleme geregi duymussa. 7. Haftada kalp atisi dinlersin inşallah
İnş öle stres oldu bana ki bebek oluşmck die oluşmayıp böle boş olan oluyırmuş düşükle sonuçlanan stres içindeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…