2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende denize gitmeyi dusunuyirdum 3 saatlik yol iptal mi etsem acaba
bence 3 saatten bisey olmaz ama doktoruna danis istersen. Ben agustos sonu 7-8 saat araba yolculugu yapacagim, o tatili aylardir bekliyorum. iptal falan edemem araba yolculuguna da ok verdi zaten.

Merhaba canlar.beni de ekleyin. Sat:23.06.2019 TDT: 28.03.2020. Yaş:28 kilo: 45.2 kg. İlk gebeliğim

tebrik ederim saglikla kavus inşallah

Yaş 29
Kilo 55
Boy 168

Aomina daiki
Sat: 10 haziran 2019
Yasim: 29
Tdt: 16 mart 2020
Daha once 1 bebegimi kaybettim.
Bu ikinci gebelik
Kolay gelsin canim.

Canim benimde kizim emiyor 2 ay sonra iki yasayacak ben de kara kara dusunuyirum nasil biraktiririm die. Bazen hamileyken sutun dati degisiyormus kendiliginden de birakiyorlarmis ama ne yapacagim bende bilmiuorum
Seninki de mi bi tek emerek uyuyabiliyor? Çok zor gerçekten. Valla sütün tadına falan bakçağını da pek sanmıyorum. Orda olmayı seviyor bence, zaten eskisi kadar da süt gelmiyordur tahminim. Gerçi duyuyorum içtiğini ama bilemedim. Çok zor gerçekten tam bir çıkmaz

Canım çok sevindim sağlıkla al bebişlerini kucağına inşallah müthiş

Elaine saglik canim:)
Beni de ekler misin
Yas:25
sat:26.5.2019
Tahmini dogum: 01.03.2020
Kilo:57
Ilk gebeligim

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım hamile degilim rabbim sizlere kolaylık versin insallah ben 8 aylık evliyim pcoluyum 4 aydır uğraşıyoruz gecen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama regl oldum bu ay da denedim soğan suyu içtim bekliyorum arada bir sağ kasığımda sızlama gibi ince bi acı oluyor bir haftadır adet ağrısı gbi agrı çekiyorum test yapıyorum negatif cıkıyor yumurtlama testide yaptım bu ay full halada yapıyorum hep silik t cıkıyor bazen hiç çıkmıyor reglimede 3 gün kaldı heran olcakmışım gibi alttarafım çok agrıyor sonra hiç agrımıyor bugun sabahta agzımda acımsı bi tat vardı anlam veremedim neye benzer bir tat oldugunuda anlamadım hiç böyle şeyler yaşayan varmı sizlerin tecrübesini ögrenmek isterim

Adetin 3. Günü basliyor belirtiler hemen hemen . Benim tek fark şuydu. Adetten 1 hafta önce karin ağrım oldu muhtemelen döllendiği gündü. Ve ertesi gün yoktu o ağrı. Ben erken adet olacağım sandim . Bu bana göre isaretmis aslında.

bunlar daha cok stresten gibi geldi malesef bana. Hamilelik belirtisi gibi durmuyor. Yine de Allah bilir. Regl gecikirse test yaparsiniz. Benim iki gebeligimde de regle 3 4 gun kala kanama yada lekelenme oldu. Yerlesme. Sonra akinti beyaza döndü ikisinde de ordan sphelendim. Yoksa o agrilar her zaman olabilen agrilar

Ya insallah bende hamileyimdir çok istiyorum dua edermisiniz sizin dualarınız daha etkili

Beni de ekler misin :)
Yaş 25
İlk bebiş
Sat 25.05.19
Doktor 1 hafta geç yumurtlama dediği için doğum tarihi 06.03.2020
Başlangıç kilosu 49,6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…