2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pinkpinkblu ben seni surekli alintiliyom anlamadim

Çok teşekkürler canım inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz ve sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Dünden beri stresten mahvolduk karı koca bi rahatlama geldi valla

Reactions: Eva
Aynen canm kiyamiyoruz galiba. Ilk kizimda bende cok uzulmustum kizimda . kizim gelir gogsumu koklar koklar giderdi:)
Aayy yazık ya içi parçalanır insanın.. Ben ayağımda sallamaya alıştırmaya çalışıyorum aylardır her allahın günü. Salladığım an kıyameti koparıyor. İçim parçalanıyor bazen alıyorum gene memeye bazen inat ediyorum. Şimdiye kadar %95 hep o kazandı

Kızlar bende de kusma yok ama sanki midem bi rahatsz.bide dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim.sürekli bi açmışız gibi bi hal var.bide sürekli afedersiniz ama geğiriyorum bu normal mi
Canım benim midem de ayni şekilde bi tuhaf Benim 3. Hamileliğim diğerlerinde yaşamamıştım

Kızlar dün doktora gittim. kese gozuktu. beslenme kesesini gordum dedi doktor ama henuz bebegi gormedik. kalp atışı için haftaya gel dedi. çok ilgisiz bi doktordu bidaha da gitmem ona
Benim geçen hafta öylesine sırf kan sonucu mu göstereyim diye gittiğim doktor ilgili alakalı gibiydi.bugün tam tersiistediği test sonuçlarını verdim iyi tamam problem yok gibi gözüküyor dedi sonra kalp atışı bak şurada dedi sesini duyamazmiyiz dedim deneyelim dedi sonra tamamdir falan dedi ne zaman gelelim dedim 13. Haftada dedi şaka gibi 6+1 bugün bir sonraki randevu te e 13. Hafta bende devam etmeyi asla düşünmüyorum

Evet aynen aynen. Ins bir yolunu bulursun canm bende bulurum. Nasil buraktiririm. Ne zormus

Kızlar peki 7. Haftada sanki vajinanın sağ ya da sol tarafında batma gibi vs bişey oluyormu sizlerde de daha önce aralıklı ağrılar vardı ama bugün daha fazla hissediyorum

Cok tesekkur ediyorum. Ilac olarak aldim. Umarim fazlasi atilmistir. 9 agustosta ultrasonum var. O zamana kadar umutlu olmaya calisicam

Canım cm nasıl oluyor? Henüz mm olması gerekmiyor mu acaba? Doktor mu söylüyor yoksa ultrason kağıdında mı yazıyor?
yok canım 1 hafta önce 0.36 cm idi şimdi 1,19 cm işte hamilelik takibinde de 1-1,5 cm yazıyor zaten . ultrason kağıdında ölçerek dedi doktor

Geldik hastaneden herşey yolunda dedi doktor çok küçük daha Salı gümü gel tekrar bakalım dedi çok güzel yere tutunmuş şuan için hiç bir sıkıntı gözükmüyor dedi Rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eylesin hepimizin evlatlarını inşaallah

Eklentiler

• 4E178913-2BF2-4282-9423-0CD247034EBB.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 61
etiketlenememisim heralde tam nasil yapiyoruz :) benimde sat 06.06.2019 ama tup bebek trnasfer tarihi 26.06.2019 . yasimda 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…