2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy bende biraz istahim gitse diyorum gonderiyim istahimin bir kismini sana canim :)

Ayy bende biraz istahim gitse diyorum gonderiyim istahimin bir kismini sana canim :)
5.haftada yiyordum. Ama 6.haftadan beri yiyememek, sürekli aç hissetmek cok kötü bir duygu. Mide almayınca yiyemiyorsun bu sefer bebek aç mı, az mı yiyorum diye düşünüyorum. Imdatt. Birazını gönderiver tatlım yaa

Feda olsun canim al benimde su an surekli yatmam gerek ve istahim cok acildi yiyip yiyip yatiyorm gidisat iyi gozukmuyor :)

Feda olsun canim al benimde su an surekli yatmam gerek ve istahim cok acildi yiyip yiyip yatiyorm gidisat iyi gozukmuyor

Canim gecmis olsun insaallah bundada yuzun guler kizinda oldugu gibi allah sana bagislasn. Neden bunlar oldu acaba hidrosallpenks mi vardi baska bi sebepmi bende tuplerimi kapattirmak zorunda kaldim cnku dis gebelik ve dusuk yapiyor hidrosalpenks bu sebepten dolayi ameliyat oldum 3 ameliyat gecirdim birde ustune rahim veremi elhamdulillah gecti hepsi rabbim kimseye yasatmasn evlatlarimixi bize bagislasin

gunaydin bayanlar:) annem dahil herkes hamilelik uyku yapar diyor ama bende ne uyku var ne mide bulantisi aksine hamile kaldigimdan beri normal uyudugumun yarisini uyuyabiliyorum ve vucudum dinlenmiyor bu yuzden.

ve ani acikmalarim oluyor daha 10 dakika once tokken bi yandan aclik krizine girip bayilacak kivama geliyorum üstüne cok akintim olmaya basladi hafif sari ama cok degil yapiskan bi akinti her gun 3-4 kere ic camasiri değiştirmek zorunda kaliyorum gunluk ped kullanmaya basladim altindan kalkamadigim icin ve elimde olmadan tahris oluyor o bolge islak oldugu icin hep.

ve son olarak ben bebegimin kalp atisini duymadim eh son pazartesi gitmistim bebek iyi demisti ama elimde olmadan aklima bin turlu sey geliyor onu kaybedersem diye ultrasonu koyuyorum sizce kese nasil duruyor ozellikle tecrubeli anneler yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• A679B5FF-6E6F-4DD5-81DB-F952B0B071D0.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 61
Bunda sadece kese boyutuna bakılmış daha erken canım panik yapma sıradaki kontrolde duyarsın. Bol bol dinlen sen fazla da yeme ilk ayda alınan kilolar kolay kolay gitmiyor :)

Canım Öncelikle Keseyi Görmüşşün Gözün Aydın.
Seninle Sat Tarihlerimiz Aynı. Dün Akşam Yaptırdığım Bchg Sonucu 2.280 Çıktı.
Bende Bugün Kese İçin Özele Gitmek İstiyorum.
Benimki biraz geç Döllenme O Yüzden Gözükmez Diye Tereddüt Ediyorum.
Dün Senin Bchg Sonucuna Bakılmış mıydı?

Ben de ayni sekildeyim.kusmuyorum ama bulantim var.ozellikle ac oldugumda oluyor.hemen bi iki bir sey yedigimde geciyor.surekli acim doyamiyorum.az ye sık ye. Bu arada ben de bilgileri eksik vermisim. 2. cocuk kilo 49.

Merhabalar. 2017 mart annesiyim, 202 mart anne adayıyım 2,5 yaşında kızım var. Cuma günü kalp atışını duyduk yeni bıdığın Daha önce kalp atışı duymadan bir kaybımız olmuştu o yüzden duymadan yazmak istemedim bu sefer.
Bizim normal yollardan olmuyor, o yüzden ikisi de tüp bebek. 25 haziran dondurulmuş embriyo transferi.
Bende de ani gelen ellerimi titreten açlık, göğüs hasaasiyeti vs var. Baş ağrılarım ve bulantılar da mevcut En fazla 3 ay sürüyor, dayancaz hanımlar. Mükafat büyük
Herkese kolay gebelikler, sağlıklı kolay doğumlar olsun

Sat 07/06/2019
Tdt 13/03/2020
Yaş 37
2. Çocuk
Kilo 57
Teşekkürler

Günaydın kızlar umarım hepinizin iyisinizdir inş.
Benim dün gece yarısı ve bu sabah çok kotu mide bulantim oldu ara ara oluyordu ama bu defa çok kötü oldum bir türlü de atamadim.
sabah namazını kildigimda bayilmama az kalmisti hemen kendimi yatağa attım. Çok fazla göz kararmasi da yaşıyorum. Git gide olmayan gücüm de gidiyo napcam ben :/

KAn değerlerin düşmüş olmasın baktır istersen

Günaydın kızlar drdan geliyoruz. Bebek cok küçük kalp atışı icin 1 hafta sonra bakalim dedi. Cumaya tekrar randevu verdi insallah o gün duyariz.
Iki gün var seninle aramızda benim de bebiş görünmedi 10 gün sonraya randevu verdi. Duyarız inşalalh pit pitilari

Merhaba
Ben de benzer durumları yaşıyorum. Kusmuyorum ama sürekli midem bulanıyor, yedigimden keyif de almıyorum. Hep zoraki. Otelde peynirle besleniyorum desem yeridir. Bunlar 1 hafta önce de vardı ama baş dönmesi, güçsüz düşme birkaç gündür var. Progestan kullanmaya başladım. Ona bağlıyorum. Bugün dr kontrolüm var. Soracağım bunu da

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…