2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Öyle bişey söylemedi benim zaten aklım durdu hiçbişey sormadan çıktım 1 daha bekleyelim dedi şuan 6+6 görünüyo
hic korkma gec dollenme falandir benim bi tanidigimin 8. haftada gozukmus bende korkutordum seninn gibi o oyle deyince icim rahatladi sende rahat bekle cnm

Ilk kizimda emmeden uyuyamazdi onu birsekilde biraktirdim. Ne kadar dogru bilmiyorum ama salca surmustum .ev de kalabalikti misafirim vardi biraktirmistim. Yain olmasinda .Kayinvalide yazin biraktirirsan ici yanarmis oyle demisti.
Anladım canım doğrudur belki. Ben de galiba bişeyler sürmeyi deniycem.. Bi de kıyabilsem ((

Selam kızlar bende 7+4 günlük hamileyim fakat birkaç sıkıntımız var. P.tesi gittiğimde kesenin yanında kanama alanı var dedi Dr ve 200 mg progestan başladık sabah akşam. Rutin tahliller istendi. Bugün sonuç göstermeye gittim ve ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim antibiyotik verdi. Daha önce de düşük yapmıştım hocam dedim şu anda düşük riskim nedir öğrenmek istiyorum. Sanıyorum ki olumsuz konuşmamak için yorum yapmak istemedi progestan başladık zaten ama enfeksiyon da düşüğe sebep olabilir o yüzden antibiyotik de kullanman gerekiyo dedi başka bişi söylemedi. Benzer durumlar yaşayan var mı aranızda çok üzgünüm Bu arada 3 buçuk yaşında bir oğlum var ve 4 gözle kardeş bekliyo. Dün ben biraz sinirlendim, anne kızma artık bebeğe Bişey olacak diye ağladı yavrum Ne olacak bu halimiz bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin..

O
12.5 mm gecen hafta benimki 5mm di benimki cok buyuk ihtimalle gec dollenme bebisi :)
Opp$$,$\€6+ Canm hisgeldinnn ins bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Rabbim kolaylaştırsın inşallah bu sefer kızında olduğu gibi sağlıklı bir Doğum ile sonuçlansın. Hoşgeldin

O
12.5 mm gecen hafta benimki 5mm di benimki cok buyuk ihtimalle gec dollenme bebisi :)
Opp$$,$\€6+ Sen ne zaman gitmistin canm kacinci hafta da

Anladım canım doğrudur belki. Ben de galiba bişeyler sürmeyi deniycem.. Bi de kıyabilsem ((
Aynen canm kiyamiyoruz galiba. Ilk kizimda bende cok uzulmustum kizimda . kizim gelir gogsumu koklar koklar giderdi:)

Çok çok geçmiş olsun .. zor günler geçirmişsiniz... Inşallah bunların hepsini unutturacak tatlı mı tatlı bir bebişiniz olur sağlıkla inşallah...

Kızlar kesilmiş peynir gibi beyaz akıntım var. Enfeksiyon mudur acaba? Sizde böyle bi durumla karşılaşan oldu mu

Herkese merhaba,Allah sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin.Ben de 7+4 günlük hamileyim 9mart doğum diyor dr ama bakalım.Bi oğlum var bu da kız olsun istiyorum ama sağlıklı sıhhatli olsunda Ankarada olan varmı?

Bende soguktan nasil koruruz diye dusnuyorum tamda kis degil aslindada benim evim ters dubleks odalar alt katta ve yazin bile soguk oluyo
Soguga care var, bi kat kalin giydirdin mi tamam. Benim kizim 2 temmuz dogumlu, butun yazi klima altinda gecirmistik 24 dereceye ayarlayip sicakta basiyordu cigligi valla.

Çok geçmiş olsun. Bnde 5. Haftamda ağır grip oldum ateş yoktu ama hala öksürüğü kaldı.
C vitamini depo edilmeyip fazlası atılıyor diye biliyorum. Ilaç olarak mi aldiniz? Güzel düşünelim güzel olsun bebeğiniz sağlıkla tutunsun annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…