hic korkma gec dollenme falandir benim bi tanidigimin 8. haftada gozukmus bende korkutordum seninn gibi o oyle deyince icim rahatladi sende rahat bekle cnmÖyle bişey söylemedi benim zaten aklım durdu hiçbişey sormadan çıktım 1 daha bekleyelim dedi şuan 6+6 görünüyo
Anladım canım doğrudur belki. Ben de galiba bişeyler sürmeyi deniycem.. Bi de kıyabilsemIlk kizimda emmeden uyuyamazdi onu birsekilde biraktirdim. Ne kadar dogru bilmiyorum ama salca surmustum .ev de kalabalikti misafirim vardi biraktirmistim. Yain olmasinda .Kayinvalide yazin biraktirirsan ici yanarmis oyle demisti.
Çoklu saol canm bende öyledir diyeumut ediyorumCanım belli bir süre sonra vücut alışınca göğüs ağrısı azalıp sadece şişkinliği artıyormus
Opp$$,$\€6+12.5 mm gecen hafta benimki 5mm di benimki cok buyuk ihtimalle gec dollenme bebisi :)
Canm hisgeldinnn ins bebeklerimizi kucagimiza alirizSelam kızlar. Beni de ekler misiniz.
Yaş 36
Sat 18 haziran
Bdt 26.03.2020
60 kiloyum
1 kızım var. Ancak bu 8. Gebeliğim.
Sırasıyla olanlar kısaca şöyle
1. Kimyasal gebelik ( 5. Hafta düşük)
2. Mol gebelik (10. Haftada kürtaj oldum)
3. Kızım dünyaya geldi. Şuan 9 yaşında
4. Kimyasal gebelik (5. Hafta düşük)
5. Boş gebelik (7.hafta düşük)
6. Dış gebelik ( bhcg 9000lere ulaşmıştı. Açık ameliyat oldum. Tüpüm alındı. Yumurtalık Kistlerim ve myomlarım temizlendi. Toplam 4 ameliyat oldum)
7. Dış gebelik ( 6. Haftada metotreksat iğne ve sonra şiddetli ağrı ve kanama ile düştü.
8. Adet günümde yani 18 temmuzda bhcg 830 çıktı. 21 temmuzda keseyi gördük çok şükür boyu 1.1 cm idi. 2. Kese var gibi ama henüz net değil.
Günlük olarak
Multi vitamin Q folin
Kan sulandırıcı Ekopirin
Ve 200 mg progestan kullanıyorum.
Salı tekrar kontrolüm var.
Rabbim kolaylaştırsın inşallah bu sefer kızında olduğu gibi sağlıklı bir Doğum ile sonuçlansın. HoşgeldinSelam kızlar. Beni de ekler misiniz.
Yaş 36
Sat 18 haziran
Bdt 26.03.2020
60 kiloyum
6. Dış gebelik ( bhcg 9000lere ulaşmıştı. Açık ameliyat oldum. Tüpüm alındı. Yumurtalık Kistlerim ve myomlarım temizlendi. Toplam 4 ameliyat oldum)
7. Dış gebelik ( 6. Haftada metotreksat iğne ve sonra şiddetli ağrı ve kanama ile düştü.
8. Adet günümde yani 18 temmuzda bhcg 830 çıktı. 21 temmuzda keseyi gördük çok şükür boyu 1.1 cm idi. 2. Kese var gibi ama henüz net değil.
Günlük olarak
Multi vitamin Q folin
Kan sulandırıcı Ekopirin
Yas: 29 sat:27mayis tdt:02.03.2020 2.bebegim olucak insallahyaş:33 sat:6 haziran tdt:12.03.2020 k.bebek:1 kilom :58
Opp$$,$\€6+12.5 mm gecen hafta benimki 5mm di benimki cok buyuk ihtimalle gec dollenme bebisi :)
Sen ne zaman gitmistin canm kacinci hafta daya sizde yine boyutunu soylemiş doktorunuz. benimki cok ilgisizdi. hic bişey demedi tek haftaya tekrar gelin dedi. bebek gorunmedi mi diye sordugumda henuz cok erken dedi. sorcaklarımıda unuttum doktorun gerginliği yuzune yansıyodu resmen
Kalp atışı net duyulmadı sonra tekrar gittimBen 2 kez girdim canım cok sık neden giriyorsun ki
Aynen canm kiyamiyoruz galiba. Ilk kizimda bende cok uzulmustum kizimda . kizim gelir gogsumu koklar koklar giderdi:)Anladım canım doğrudur belki. Ben de galiba bişeyler sürmeyi deniycem.. Bi de kıyabilsem((
Çok çok geçmiş olsun .. zor günler geçirmişsiniz... Inşallah bunların hepsini unutturacak tatlı mı tatlı bir bebişiniz olur sağlıkla inşallah...Selam kızlar. Beni de ekler misiniz.
Yaş 36
Sat 18 haziran
Bdt 26.03.2020
60 kiloyum
Günlük olarak
Multi vitamin Q folin
Kan sulandırıcı Ekopirin
Benim gebelik takvimim altta çıkıyor mu?Ayy inşallahh :) Son adet tarihiniz nedir aynı mıyız acabaa
Evet yeni kullanmaya başladım öğrendim şimdiBenim gebelik takvimim altta çıkıyor mu?
16 haziran
Herkese merhaba,Allah sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin.Ben de 7+4 günlük hamileyim9mart doğum diyor dr ama bakalım.Bi oğlum var bu da kız olsun istiyorum ama sağlıklı sıhhatli olsunda Ankarada olan varmı?
Aynı miyiz snn son regl tarihin nedir??Evet yeni kullanmaya başladım öğrendim şimdi
Soguga care var, bi kat kalin giydirdin mi tamam. Benim kizim 2 temmuz dogumlu, butun yazi klima altinda gecirmistik 24 dereceye ayarlayipBende soguktan nasil koruruz diye dusnuyorum tamda kis degil aslindada benim evim ters dubleks odalar alt katta ve yazin bile soguk oluyo
Çok geçmiş olsun. Bnde 5. Haftamda ağır grip oldum ateş yoktu ama hala öksürüğü kaldı.Merhaba,
Bugun itibariyle 5 hafta oldum. Gectigimiz 3 gundur grip oldum. Daha once de grip sonrasi dusugum oldu.
Bu sefer de ates olmasin diye yanlislikla cok fazla dozda c vitamin aldim. Gunde 8-10 gr civari ve 2-3 gun boyunca. Dusuk ya da anomali tehlikesini biliyor musunuz? Doktora sorabilir misiniz? Benim yurtdisinda doktora erisimim yok malesef... Tesekkurler
Benim 22 HaziranAynı miyiz snn son regl tarihin nedir??
Benim 22 Haziran 6 gün var aramızdaAynı miyiz snn son regl tarihin nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?