2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yazmistim ama gozunden kaçtı sanirim canim, umarim bunu gorursun :))

Yaş 25
İkinci bebeğim
Sat 4 haziran
Hamile kalma kilom 86 maalesef

Kızlar doktordan geldim şimdi 1.19 cm olmuş kalbini de tekrar dinledik çok şükür hersey yolunda dedi 7+4 dedi doktor çok şükür
Canım cm nasıl oluyor? Henüz mm olması gerekmiyor mu acaba? Doktor mu söylüyor yoksa ultrason kağıdında mı yazıyor?

Merhaba,
Bugun itibariyle 5 hafta oldum. Gectigimiz 3 gundur grip oldum. Daha once de grip sonrasi dusugum oldu.
Bu sefer de ates olmasin diye yanlislikla cok fazla dozda c vitamin aldim. Gunde 8-10 gr civari ve 2-3 gun boyunca. Dusuk ya da anomali tehlikesini biliyor musunuz? Doktora sorabilir misiniz? Benim yurtdisinda doktora erisimim yok malesef... Tesekkurler

Selam kızlar. Beni de ekler misiniz.
Yaş 36
Sat 18 haziran
Bdt 26.03.2020
60 kiloyum
1 kızım var. Ancak bu 8. Gebeliğim.
Sırasıyla olanlar kısaca şöyle
1. Kimyasal gebelik ( 5. Hafta düşük)
2. Mol gebelik (10. Haftada kürtaj oldum)
3. Kızım dünyaya geldi. Şuan 9 yaşında
4. Kimyasal gebelik (5. Hafta düşük)
5. Boş gebelik (7.hafta düşük)
6. Dış gebelik ( bhcg 9000lere ulaşmıştı. Açık ameliyat oldum. Tüpüm alındı. Yumurtalık Kistlerim ve myomlarım temizlendi. Toplam 4 ameliyat oldum)
7. Dış gebelik ( 6. Haftada metotreksat iğne ve sonra şiddetli ağrı ve kanama ile düştü.
8. Adet günümde yani 18 temmuzda bhcg 830 çıktı. 21 temmuzda keseyi gördük çok şükür boyu 1.1 cm idi. 2. Kese var gibi ama henüz net değil.
Günlük olarak
Multi vitamin Q folin
Kan sulandırıcı Ekopirin
Ve 200 mg progestan kullanıyorum.
Salı tekrar kontrolüm var.

12.5 mm gecen hafta benimki 5mm di benimki cok buyuk ihtimalle gec dollenme bebisi :)
ya sizde yine boyutunu soylemiş doktorunuz. benimki cok ilgisizdi. hic bişey demedi tek haftaya tekrar gelin dedi. bebek gorunmedi mi diye sordugumda henuz cok erken dedi. sorcaklarımıda unuttum doktorun gerginliği yuzune yansıyodu resmen

Ya gercekten bend ehenuz aradigim ilgili ve sevgi dolu dr u bulamadim. Usg de gorunem haftayi dovru duzgun soylemedi 2side. . Ilk gittigim daha vasatti hem kese gorundu diyo hemde 3 haftalik gibi diyor . 3 haftalik bebegin kesesi nasilsa artik .

Ya gercekten bend ehenuz aradigim ilgili ve sevgi dolu dr u bulamadim. Usg de gorunem haftayi dovru duzgun soylemedi 2side. . Ilk gittigim daha vasatti hem kese gorundu diyo hemde 3 haftalik gibi diyor . 3 haftalik bebegin kesesi nasilsa artik .
doktor gerçekten çok önemli ya. hem özele gidip hem ilgisiz bilgi vermeyen doktorla karşılaşınca insan tuhaf oluyo. resmen odaya girmem le çıkmam bir oldu.
ilk gebeliğimdeki doktoruma gitcem tekrar o cok ilgiliydi Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…