2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende progestan kullanıyorum fitil olarak böyle etki gosterecegini sanmıyorum. Ben böyle de katlanirim korkum bebegime birsey olmasın

Hamile kalmadan 3 ay önceye kadar aile hekimim kontrolünde Folbiol kullanıyordum. Sonra yorumları okuyunca 5 mg çok olduğunu öğrendim dün kendi doktoruma söyleyince Folattro verdi. 3 Ay bunu kullanacam.
Folik asitler mide bulantısı mi yapıyor diye sordum aksine bulantıları kesmeye yardımcı olurmuş.

benim geçen salı bhcg 80,60 çıktı. çarşamba günü keseye bakılacak.. inşallah bir aksilik olmaz. tahminimce mart sonuna denk gelecek doğumun Allah nasip ederse.. heyecan dorukta =)
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza

Fitil olanı bilmiyorum da hap için doktor beni uyardı aslinda. Baş dönmesi yapacağı konusunda. Bol su tüketmemi tembihledi
hem fitil hemde hap olarak kullaniliyor canım Aynı ilaç.
fitil olarak alindiginda yan etkileri olmuyor böyle bide daha etkiliymis. tek Problem bazen geri akıyo

Folbiol fena halde bulantı ve gaz yapıyor ben gebelik düşünmeye başlayınca kendim alıp içmiştim bir hafta dayanamadım bıraktım sonra hamile kalınca doktorum da desi yan etki yaptığını folic1 verdi bana da 400 mcg mış ama sanırım çok uyku yapıyor

Canm senke bende yakiniz bende persembe gittim kese gorulmedi kandeger 1135 di. Bu degerde cikmaz dedi. Iki gun sonra tekrar istedi. Ben hemen gitmeyi dusunmuyirum ust uste cok ultrasona girdim 4gun icinde 3 kez ultrasona girdim. Bir keseyi gorseydim hayirlisiyla

baya geç vermiş randevuyu senin doktorda.
içine sinen doktor olması çok onemli ya, alel acele kontrol ediyolar resmen

Yaş 25
3. Çocuk
Sat 22.06.2019
TDT 29.03.2020

Ben daha hiç girmedim ultrasona
ilk gebeliğimde beklenen adet tarihinden 10 gün sonra görmüştüm
ama btchg rakamını filan hatırlamıyorum. keseyi de görmeyi çok istiyorum.

Bthcg kaçtı canim gittigin de ?
canım ben bir kez kan tahlili oldum oda gecen hafta persembe o zaman beta 801 çıkmıştı. tam bir hafta sonra gittim keseyi gormek için ve bir ihtimal kalp atışını görürüm diye. tek keseyi gordum. doktor beslenme kesesinide gordum dedi ama aslında once bebek gozukmez mi

Ins canm goruruz kafam karisti kacgunlrdir. B

Ben daha hiç girmedim ultrasona
ilk gebeliğimde beklenen adet tarihinden 10 gün sonra görmüştüm
ama btchg rakamını filan hatırlamıyorum. keseyi de görmeyi çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…