2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok canım önce beslenme kesesi oluşuyor ondan snra bebek oluşuyor

Benim ilk gebeligimde mide bağlantısında kurmaktan 6 kilo vermiştim 2. Si ve bunda iştahım iyi çok şükür mide bulantısı da genellikle ilk 3 ay oluyor zor bi durum ama korkma bebişim şimdi 1 gr

Ben de ayni sekildeyim.kusmuyorum ama bulantim var.ozellikle ac oldugumda oluyor.hemen bi iki bir sey yedigimde geciyor.surekli acim doyamiyorum.az ye sık ye. Bu arada ben de bilgileri eksik vermisim. 2. cocuk kilo 49.
Aynen öyle kahvaltımı hazırlayana kadar midem bulaniyor yedim mi geçiyor. Zaten mecburen az az sık sık yiyebiliyorum. Sabah güzel kahvaltı ettim. Şimdi koca kase çorba içtim ama açım.

Allah razı olsun canım bebegini sağlıkla alırsın kucagına inşallah bende kilo alıyorum veremiyorum sanki diyet yapınca bile kilo alıyormusum gbi hissediyorum teşekkür ederim düşünüp bilgilendirdigin için düşünmemeye çalışırım yapabildigim kadar inşallah canım

Selam. Her sabah bulantıyla güne başlıyorum. İyice zorlamaya başladı. Gündüzde gün boyu devam ediyo. Bişey yerken bile bulanıyorum yarıda bırakıyorum. Tahlillerimi hâla yaptıramadım. Haftaiçi yaptırıp doktora göstermem lazım muayene süresi bitmeden

Valla ben bchb 1 kere bakıldı oda regliden 2 gün önce 126.71 çıktı sonrada hiç bakılmadı öyle yani doktor Salı günü bir daha çağırdı beni gel bakalım dedi

Kızlar aranızda yada yakinlarinizda sinoz marka çatlak kremi kullanan var mi ? İnternet ortamında çok fazla öneriliyor ? Ve şu anda kampanya varmış

Kızlar bnm bi gün belirti var bir gün hiç bi belirtim olmuyo sanki hamile değilim gibi anlamadım bişey

Oyle oluyormus canim valla gecen hafta birden belirtilerim kesildi cok korkmustum ama hersey yolundaymis. Su an hic belirtim yok halsizlik disinda
Ya çok değişik bişey .daha iki gün önce bel ağrısından adet sancısından öldüm.ama suan hiç bir belirtim Yok çok rahatım sadece iştahım kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…