Yok canım önce beslenme kesesi oluşuyor ondan snra bebek oluşuyorcanım ben bir kez kan tahlili oldum oda gecen hafta persembe o zaman beta 801 çıkmıştı. tam bir hafta sonra gittim keseyi gormek için ve bir ihtimal kalp atışını görürüm diye. tek keseyi gordum. doktor beslenme kesesinide gordum dedi ama aslında once bebek gozukmez mi
hıı bilmiyodum bak bunuYok canım önce beslenme kesesi oluşuyor ondan snra bebek oluşuyor
Benim ilk gebeligimde mide bağlantısında kurmaktan 6 kilo vermiştim 2. Si ve bunda iştahım iyi çok şükür mide bulantısı da genellikle ilk 3 ay oluyor zor bi durum ama korkma bebişim şimdi 1 gr5.haftada yiyordum. Ama 6.haftadan beri yiyememek, sürekli aç hissetmek cok kötü bir duygu. Mide almayınca yiyemiyorsun bu sefer bebek aç mı, az mı yiyorum diye düşünüyorum. Imdatt. Birazını gönderiver tatlım yaa
Tesekkur ederim canm.ben acele ediyorum galiba hersey yolunda guder ins hepimiz icin6+0 iken gittim. persembe gunu yani. Eki Görüntüle 2293000
Aynen öyle kahvaltımı hazırlayana kadar midem bulaniyor yedim mi geçiyor. Zaten mecburen az az sık sık yiyebiliyorum. Sabah güzel kahvaltı ettim. Şimdi koca kase çorba içtim ama açım.Ben de ayni sekildeyim.kusmuyorum ama bulantim var.ozellikle ac oldugumda oluyor.hemen bi iki bir sey yedigimde geciyor.surekli acim doyamiyorum.az ye sık ye. Bu arada ben de bilgileri eksik vermisim. 2. cocuk kilo 49.
Canım benim inşallah vardır bebek ama yoksada üzme kendini. Bu pconun en önemli etkenleri kilo ve stres. Bende pco luyum. 6 yaşında kızım var. 2 aşılama sonrası kendimi bıraktığım ay oldu. Şimdi tekrar tedaviye başlayacaktık tedavisiz çok zor diyodu doktor biraz para biriktiriyoduk o arada 6 7kilo verdim derken hiç beklemediğimiz bi anda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İnsanın elinde değil üzülmemek biliyorum ama çokta yeni evliymişin tadını çıkarmaya bak. Sakın ümitsiz olma
Ins canm goruruz kafam karisti kacgunlrdir. B
Valla ben bchb 1 kere bakıldı oda regliden 2 gün önce 126.71 çıktı sonrada hiç bakılmadı öyle yani doktor Salı günü bir daha çağırdı beni gel bakalım dediCanım Öncelikle Keseyi Görmüşşün Gözün Aydın.
Seninle Sat Tarihlerimiz Aynı. Dün Akşam Yaptırdığım Bchg Sonucu 2.280 Çıktı.
Bende Bugün Kese İçin Özele Gitmek İstiyorum.
Benimki biraz geç Döllenme O Yüzden Gözükmez Diye Tereddüt Ediyorum.
Dün Senin Bchg Sonucuna Bakılmış mıydı?
Valla ben bchb 1 kere bakıldı oda regliden 2 gün önce 126.71 çıktı sonrada hiç bakılmadı öyle yani doktor Salı günü bir daha çağırdı beni gel bakalım dedi
Canim soru da sormadin ancak kendimi tutamiyorum6+0 iken gittim. persembe gunu yani. Eki Görüntüle 2293000
Regli gunu benim hcg 10.5 cikmisti rengli gunu kan testi olan varmi kac cikkisti sizin?
Regliden 2 gün önce 146.3 çıkmıştı benimdeRegli gunu benim hcg 10.5 cikmisti rengli gunu kan testi olan varmi kac cikkisti sizin?
regl gununden 2 veya 3 gun önceydi beta da 530 cikti degerim.Regli gunu benim hcg 10.5 cikmisti rengli gunu kan testi olan varmi kac cikkisti sizin?
Oyle oluyormus canim valla gecen hafta birden belirtilerim kesildi cok korkmustum ama hersey yolundaymis. Su an hic belirtim yok halsizlik disindaKızlar bnm bi gün belirti var bir gün hiç bi belirtim olmuyo sanki hamile değilim gibi anlamadım bişey
Ya çok değişik bişey .daha iki gün önce bel ağrısından adet sancısından öldüm.ama suan hiç bir belirtim Yok çok rahatım sadece iştahım kapalıOyle oluyormus canim valla gecen hafta birden belirtilerim kesildi cok korkmustum ama hersey yolundaymis. Su an hic belirtim yok halsizlik disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?