2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de bazen adet olacakmisim gibi agri oluyo. Bazen duruluyo. Ogluma hamileyken hatirliyorum daha bi agrili gecmisti ve cook kusmustum. Gerci su an daha 5 hftlagiz 7. Ya da 8. Hafta bulantilar baslayabilir, garanti veremiyoruz dedi doktorum yalniz degismeyen tek sey gun icinde yarim saat 1 saat uyuma istegi. Nasi tatli geliyo anlatamam bir de goguslerim cok aciyo tisort degse yangin yeri halsizlik uyusukluk var. Kasiklarimda dolgunluk hissi var. Firsat buldukca yuruyus yapmaaya caliaiyorum. 2018 nisandan bu yada 54kg verdim diyetle o kadar emek var ki en azindan ilk aylar kilo almiyim diyorum. Ve haftaya diyetisyenime gidip ornek bir hamile listesi almayi planliyorum. Insallah bu surecleri guzel geciririZ hepimiz.. oglumda ilk cocuk paniktim simdi daha sakinim. Keyfini cikarin derimm cok guzel gunler, her hafta yeni heyecan.. icimizde bir insaat devam ediyo su an minikler hissetmiyoruz hele biraaz buyusnler uykudan uyandiricak o tekmeler

Ben de folbiolu bölerek kullanıyorum..bir Yan etkisini görmedim.

Ya çok değişik bişey .daha iki gün önce bel ağrısından adet sancısından öldüm.ama suan hiç bir belirtim Yok çok rahatım sadece iştahım kapalı
Yaaa yemin ederim aynısı bi anda bitti ve artık istahsizim o kadar istahliydim ki kaşık ağrılarım bitti koku hassasiyeti yok mide bulantısı yok göğüs kaldı bir tek allahtan . Ister istemez moralim bozuldu

O zmn bende bi tuhaflık var canım hicbir sey istemiyo ya
Bende bundan bir hafta öncesine kadar her bulduğumu yiyordum bir kaç gündür iştahsızlığa döndü arkadaşım . Özellikle tatlı şeyler yiyince midem bulanacak gibi hissediyorum. Kuru meyve yerdim giyemiyorum mesela hep tuzlu

Canım bnde sadece meyve yiyebiliyorum soguk seyler yiyince iyi geliyo nedense

Aslında benim genetik araştırma için 11 temmuzda randevum vardı doktoruma. Ama bir türlü gitmek gelmemişti içimden ve nitekim gitmedim. Sobraki ay giderim diye düşünfüm kendimcr... Ve 18 temmuzda hamile plduğumu öğrendim. Kısmet işte.. İnşallah sorunsuz şekilde kucağımıza alırız bebişleri.

Benim de kanama alanım vardı 5. Haftamda canım progestan kullandım hala kullanıyorum bıraktırmadı doktorum. 6. Haftada geçtiğini söylemişti ama. Enfeksiyon belirtilerin varmıydı? Bende şüpheleniyorum arada yanma oluyor ama ilacı vajinal kullandığımdan mı yoksa enf. Mu var bilmiyorum

Yaaa yemin ederim aynısı bi anda bitti ve artık istahsizim o kadar istahliydim ki kaşık ağrılarım bitti koku hassasiyeti yok mide bulantısı yok göğüs kaldı bir tek allahtan . Ister istemez moralim bozuldu
Evet aynen kasık agrısı falan Yok sadece iki gün önce bel agrısı ve adet sancısı vardı oda geçti suan sadece iştahım kapalı ve arada sadece mide bulantısı var kusma Yok onun dışımda hiç belirti Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…