regl gununden 2 veya 3 gun önceydi beta da 530 cikti degerim.
Ben de folbiolu bölerek kullanıyorum..bir Yan etkisini görmedim.Folbiol fena halde bulantı ve gaz yapıyor ben gebelik düşünmeye başlayınca kendim alıp içmiştim bir hafta dayanamadım bıraktım sonra hamile kalınca doktorum da desi yan etki yaptığını folic1 verdi bana da 400 mcg mış ama sanırım çok uyku yapıyor
Benimde öyle canm uyku hali dışında belirtim yok..umarım herşey yolundafırOyle oluyormus canim valla gecen hafta birden belirtilerim kesildi cok korkmustum ama hersey yolundaymis. Su an hic belirtim yok halsizlik disinda
Yaaa yemin ederim aynısı bi anda bitti ve artık istahsizim o kadar istahliydim ki kaşık ağrılarım bitti koku hassasiyeti yok mide bulantısı yok göğüs kaldı bir tek allahtan . Ister istemez moralim bozulduYa çok değişik bişey .daha iki gün önce bel ağrısından adet sancısından öldüm.ama suan hiç bir belirtim Yok çok rahatım sadece iştahım kapalı
Hayır canım catlatma ignesi oldum. sat 14 haziran 26 haziran igne oldum, iğne gününe kadar hiç ilişki olmadı. iğneden sonra tutmuş olmalıBaya yuksek regliden hemen sonra kaldiniz galiba bebise
Normaldir canim icin rahat olsun ne guzel iste agrisiz mide bukantisiz geciyorYa çok değişik bişey .daha iki gün önce bel ağrısından adet sancısından öldüm.ama suan hiç bir belirtim Yok çok rahatım sadece iştahım kapalı
Insallah ben cok kormustum ya ama kalp atisini duyunca rahatladim bisey yoktur tadini cikaralimBenimde öyle canm uyku hali dışında belirtim yok..umarım herşey yolundafır
Bende bundan bir hafta öncesine kadar her bulduğumu yiyordum bir kaç gündür iştahsızlığa döndü arkadaşım . Özellikle tatlı şeyler yiyince midem bulanacak gibi hissediyorum. Kuru meyve yerdim giyemiyorum mesela hep tuzluO zmn bende bi tuhaflık var canım hicbir sey istemiyo ya
Canım bnde sadece meyve yiyebiliyorum soguk seyler yiyince iyi geliyo nedenseBende bundan bir hafta öncesine kadar her bulduğumu yiyordum bir kaç gündür iştahsızlığa döndü arkadaşım . Özellikle tatlı şeyler yiyince midem bulanacak gibi hissediyorum. Kuru meyve yerdim giyemiyorum mesela hep tuzlu
Canim gecmis olsun insaallah bundada yuzun guler kizinda oldugu gibi allah sana bagislasn. Neden bunlar oldu acaba hidrosallpenks mi vardi baska bi sebepmi bende tuplerimi kapattirmak zorunda kaldim cnku dis gebelik ve dusuk yapiyor hidrosalpenks bu sebepten dolayi ameliyat oldum 3 ameliyat gecirdim birde ustune rahim veremi elhamdulillah gecti hepsi rabbim kimseye yasatmasn evlatlarimixi bize bagislasin
Benim de kanama alanım vardı 5. Haftamda canım progestan kullandım hala kullanıyorum bıraktırmadı doktorum. 6. Haftada geçtiğini söylemişti ama. Enfeksiyon belirtilerin varmıydı? Bende şüpheleniyorum arada yanma oluyor ama ilacı vajinal kullandığımdan mı yoksa enf. Mu var bilmiyorumSelam kızlar bende 7+4 günlük hamileyim fakat birkaç sıkıntımız var. P.tesi gittiğimde kesenin yanında kanama alanı var dedi Dr ve 200 mg progestan başladık sabah akşam. Rutin tahliller istendi. Bugün sonuç göstermeye gittim ve ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim antibiyotik verdi. Daha önce de düşük yapmıştım hocam dedim şu anda düşük riskim nedir öğrenmek istiyorum. Sanıyorum ki olumsuz konuşmamak için yorum yapmak istemedi progestan başladık zaten ama enfeksiyon da düşüğe sebep olabilir o yüzden antibiyotik de kullanman gerekiyo dedi başka bişi söylemedi. Benzer durumlar yaşayan var mı aranızda çok üzgünümBu arada 3 buçuk yaşında bir oğlum var ve 4 gözle kardeş bekliyo. Dün ben biraz sinirlendim, anne kızma artık bebeğe Bişey olacak diye ağladı yavrum Ne olacak bu halimiz bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin..
Yok mide bulantısı sabahları bazende gün içinde oluyor ama kusma Yok .bide iştahım kapalıNormaldir canim icin rahat olsun ne guzel iste agrisiz mide bukantisiz geciyor
Evet aynen kasık agrısı falan Yok sadece iki gün önce bel agrısı ve adet sancısı vardı oda geçti suan sadece iştahım kapalı ve arada sadece mide bulantısı var kusma Yok onun dışımda hiç belirti YokYaaa yemin ederim aynısı bi anda bitti ve artık istahsizim o kadar istahliydim ki kaşık ağrılarım bitti koku hassasiyeti yok mide bulantısı yok göğüs kaldı bir tek allahtan . Ister istemez moralim bozuldu
Eklemiş olmam lazım tatlım eklememişmiyim... bu akşam listeye bakmaya çalışacağım... herkesin notunu aldım... sıraya koyar tekrar kontrol ederim.. eksik varsa yazarsınız tamam
Hangi ildesiniz :)doktor gerçekten çok önemli ya. hem özele gidip hem ilgisiz bilgi vermeyen doktorla karşılaşınca insan tuhaf oluyo. resmen odaya girmem le çıkmam bir oldu.
ilk gebeliğimdeki doktoruma gitcem tekrar o cok ilgiliydi Allahtan.
Tesekkurler insallahhO
Opp$$,$\€6+
Canm hisgeldinnn ins bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Yaş 26 kilo 67 ilk gebelikEklemiş olmam lazım tatlım eklememişmiyim... bu akşam listeye bakmaya çalışacağım... herkesin notunu aldım... sıraya koyar tekrar kontrol ederim.. eksik varsa yazarsınız tamamYoksa neden yazmım ayıpsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?