dr banada iki tane kistim olduğunu söyledi...takip edelim dedi sadece napmalı bilmiyorum..neden oluyor bilen varmı?Selam kızlar..Bir kaç gündür pek giremiyodum foruma.Sizde de kist oluştu mu?Gebelik kisti yani.Kontrolümde çıktı sonradan kendiliğinden geçiyormuş genelde ama.
Sanırın çok sancı çektiğim gece oluştu.Ondan önce yoktu çünkü.Adet öncesi agrilara benzeyen ağrılarım var ara ara şiddetli ara ara hafif.Birde pantolonlarim şimdiden sıkmaya başladi beli zaten gebelik öncesi tatilde kilo almıştım
Sizde durumlar ne.
Şu gebelerin giydiği pantolonlar ne zama alinmali neye göre cünkü sabit kiloda kalmicaz malum
önerilen folik asit miktarı 400 mikrogram folbiol 5 mg yani 12 katı ...o yüzden 12 bölüp bile içebilirsin ...çok fazla yani...ben bölebildiğim kadar bölüyorum...Folbiolu tam iciyorum ben ama bazi arkadaslar yarim yazmis 2-3kiside gordum. Neden oyle yapiyorsunuz kafam karisti
Canım be de folidoce kullanıyorum aylardır ancak bende hiç mide bulantısı yapmadı. Hamileliğe bağlı olabilir seninki veya kişifen kişiye göre. Değişiyordur yan etkileri bilemedim.Bizimde dkt
folidoce 400mcg+B12 2mcg. Baktım yan etkilerinde bulantı ve gaz yazıyor. Sanırım normalde olmıycak bulantım. Bu hap yüzünden oluyor. Birde çok fazla gazım var. Zaten normaldede çok gazlıydım
yani bana dr 3 aydan önce ilavelere gerek yok dediMerhabalar, forumda ilk paylaşımım :)
5+1 haftadayım. Son kontrolüm de keseyi gördük bir sonraki kontrol de kalp atışını dinleyeceğiz inş.
Benim sorum şu dr. bana previt positive-omega yazdı onu kullanıyorum aranızda kullanan var mı?
Daha kan sonuçlarım çıkmadan multivitamine başlatması normal mi ? aklım karıştı kullanan varsa yazabilir mi ?
ben 6+6 da görmüştüm kalp atışını dr göre 5+6 imiş gerçiYarın icin randevu aldim farklı bir doktordan. 7+0 olacagım insallah yarın. Gectigimiz carsamba gunu sadece yolksac ı gormustuk 6+2de kese gayet guzeldi. Bakalım bu defa bebeği görebilecek kalbini duyabilecek miyim. Ne dersiniz siz ne zaman gorup duymustunuz kizlar
Bende rüyamda çikolata yiyordum nasıl iştahlaArkadaşlar gece rüyamda çılbır yapıp yiyordum kalktım yaptım iştahla yedim ama son lokmadan sonra aşırı midem bulandı neyseki su içip bastırdım. Rüyamda görmeme şaşırdım. Normaldede çok iştahlı biri değildim hatta normal şartlarda da en ufak bişeyde midem bulanır kusarım
bende öyle oldum ya tatlı şeyler yiyemiyorum mesela ilk başlarda kuru meyve yerdim şimdi hiç canım istemiyor görünce kusasım geliyor. Hep ekşi tuzlu soğuk şeyler istiyorum. Ve bende eğer tartım doğruysa 2 ayda 2 kilo almışımGünaydın herkese
Benim de canım birşey yemek istemiyor. Sonra birden aklima birşey düşüyor. Kokusu burnuma geliyor. Kalkıp yapıyorum. Yiyorum da. Ama ertesi gün adını düşünmek bile midemi bulandırıyor. İki şeyden de çok tiksindim. Çay ve tatlı... Özellikle çikolata. Oğlum masada nutella kasiklarken gözlerimi kapiyorum. Bu arada 57 kiloydum. 59 olmuşum. Bu istahsizliga rağmenGerçi genelde ekmek peynir, zeytin ve ekşi elma ile bastırmaya çalışıyorum bulantimi. Ekmek ve meyve kilo yapmış olabilir. Progestan ödem yapar diye duymuştum ama ödem de kilo olarak yansır mı bilmiyorum.
Bugün bebeğini görecekler güzel haberlerle gelsinler. Herkese de harika bir hafta olsun
Maydmr ve Thichquang ikiniz de progestan kullanıyor musunuz? Hiç normal gelmiyor bu kilo işi. Gerçi nerdeyse sıfır hareket. Yürüyüş bile yapamıyorum. Hem doktorum tembihledi hem de tikanir gibi oluyorum. Tansiyon zaten yerlerdebende öyle oldum ya tatlı şeyler yiyemiyorum mesela ilk başlarda kuru meyve yerdim şimdi hiç canım istemiyor görünce kusasım geliyor. Hep ekşi tuzlu soğuk şeyler istiyorum. Ve bende eğer tartım doğruysa 2 ayda 2 kilo almışım
Ben kullaniyorum canım iğnesini. Ama bu uyusukluk halinden dolayi oluyor kilolar bide bence folik asitten. yemekten kalktiktan 1 saat sonra sanki hiç yemek yememişim gibi midem kaziniyor. Mecbur tekrar yiyorum ondan sanırımMaydmr ve Thichquang ikiniz de progestan kullanıyor musunuz? Hiç normal gelmiyor bu kilo işi. Gerçi nerdeyse sıfır hareket. Yürüyüş bile yapamıyorum. Hem doktorum tembihledi hem de tikanir gibi oluyorum. Tansiyon zaten yerlerde
evet canım ben kullanıyorum. Aslında hareketliyimdir ama tabi ağır falan kaldırmıyorum. 2 kg aldım dedim ama evdeki tartıya göre. bugün kontrole gidicem doktordaki tartıyla da tartılıcam bakalım kaç çıkacak . Sonuçta hormon bu ilaç dediğiniz gibi ödemde olabilir. Benim pantolonlarım kapanmıyor göbeğimden şimdiden ...Maydmr ve Thichquang ikiniz de progestan kullanıyor musunuz? Hiç normal gelmiyor bu kilo işi. Gerçi nerdeyse sıfır hareket. Yürüyüş bile yapamıyorum. Hem doktorum tembihledi hem de tikanir gibi oluyorum. Tansiyon zaten yerlerde
Merhaba ben de 5+4teyim.Ayın 6sında kalp atışına gideceğim bendeBebislerinizi gorunde yazin kizlar guzel guzel haberler burayabenim ayin 6sinda cagrdi dr um.kalp atisi icin.bu arada hala bulantim yok 5 +4teyim.midem kaziniyor bazen o kadar olsa takiyoruz olmasa takiyoruz gercekten zor isimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?