2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
dr banada iki tane kistim olduğunu söyledi...takip edelim dedi sadece napmalı bilmiyorum..neden oluyor bilen varmı?

Folbiolu tam iciyorum ben ama bazi arkadaslar yarim yazmis 2-3kiside gordum. Neden oyle yapiyorsunuz kafam karisti
önerilen folik asit miktarı 400 mikrogram folbiol 5 mg yani 12 katı ...o yüzden 12 bölüp bile içebilirsin ...çok fazla yani...ben bölebildiğim kadar bölüyorum...

Bizimde dkt

folidoce 400mcg+B12 2mcg. Baktım yan etkilerinde bulantı ve gaz yazıyor. Sanırım normalde olmıycak bulantım. Bu hap yüzünden oluyor. Birde çok fazla gazım var. Zaten normaldede çok gazlıydım
Canım be de folidoce kullanıyorum aylardır ancak bende hiç mide bulantısı yapmadı. Hamileliğe bağlı olabilir seninki veya kişifen kişiye göre. Değişiyordur yan etkileri bilemedim.

Arkadaşlar gece rüyamda çılbır yapıp yiyordum kalktım yaptım iştahla yedim ama son lokmadan sonra aşırı midem bulandı neyseki su içip bastırdım. Rüyamda görmeme şaşırdım. Normaldede çok iştahlı biri değildim hatta normal şartlarda da en ufak bişeyde midem bulanır kusarım

Diş etleri sızlayan var mi benim acayip sızlıyor. Dişlerimi fırçalarken canım acıyor resmen

yani bana dr 3 aydan önce ilavelere gerek yok dedi

ben 6+6 da görmüştüm kalp atışını dr göre 5+6 imiş gerçi

Bende rüyamda çikolata yiyordum nasıl iştahla Doktorum tatlı yemek yok dedi doğal şekerli şeyler yememi istiyor ama canım da çikolata istiyor kaçamak yapsam nolur ki Bu arada kilolu değilim hatta zayıf bile sayılırım bebiş için saglıklı değil tatlı dedi

Günaydın herkese
Benim de canım birşey yemek istemiyor. Sonra birden aklima birşey düşüyor. Kokusu burnuma geliyor. Kalkıp yapıyorum. Yiyorum da. Ama ertesi gün adını düşünmek bile midemi bulandırıyor. İki şeyden de çok tiksindim. Çay ve tatlı... Özellikle çikolata. Oğlum masada nutella kasiklarken gözlerimi kapiyorum. Bu arada 57 kiloydum. 59 olmuşum. Bu istahsizliga rağmen Gerçi genelde ekmek peynir, zeytin ve ekşi elma ile bastırmaya çalışıyorum bulantimi. Ekmek ve meyve kilo yapmış olabilir. Progestan ödem yapar diye duymuştum ama ödem de kilo olarak yansır mı bilmiyorum.
Bugün bebeğini görecekler güzel haberlerle gelsinler. Herkese de harika bir hafta olsun

bende öyle oldum ya tatlı şeyler yiyemiyorum mesela ilk başlarda kuru meyve yerdim şimdi hiç canım istemiyor görünce kusasım geliyor. Hep ekşi tuzlu soğuk şeyler istiyorum. Ve bende eğer tartım doğruysa 2 ayda 2 kilo almışım

Bugün çoğunluğun kontrolü var galiba inşallah hepiniz hayırlı haberle gelirsiniz bizde yarın gitceğiz bakalım ne durumdayız

Maydmr ve Thichquang ikiniz de progestan kullanıyor musunuz? Hiç normal gelmiyor bu kilo işi. Gerçi nerdeyse sıfır hareket. Yürüyüş bile yapamıyorum. Hem doktorum tembihledi hem de tikanir gibi oluyorum. Tansiyon zaten yerlerde

Ben kullaniyorum canım iğnesini. Ama bu uyusukluk halinden dolayi oluyor kilolar bide bence folik asitten. yemekten kalktiktan 1 saat sonra sanki hiç yemek yememişim gibi midem kaziniyor. Mecbur tekrar yiyorum ondan sanırım

evet canım ben kullanıyorum. Aslında hareketliyimdir ama tabi ağır falan kaldırmıyorum. 2 kg aldım dedim ama evdeki tartıya göre. bugün kontrole gidicem doktordaki tartıyla da tartılıcam bakalım kaç çıkacak . Sonuçta hormon bu ilaç dediğiniz gibi ödemde olabilir. Benim pantolonlarım kapanmıyor göbeğimden şimdiden ...

Bebislerinizi gorunde yazin kizlar guzel guzel haberler burayabenim ayin 6sinda cagrdi dr um.kalp atisi icin.bu arada hala bulantim yok 5 +4teyim.midem kaziniyor bazen o kadar olsa takiyoruz olmasa takiyoruz gercekten zor isimiz
Merhaba ben de 5+4teyim.Ayın 6sında kalp atışına gideceğim bende arada ber kasık ağrım oluyor bi de otururken batma hissi oluyor oturur pozisyonda çok kalamıyorum onun dışında mide bulantısı vs hiç belirti yok.Bi de çok korkuyorum ya kalp atışını duyamazsam diye.Allah nasip atsin bize de bebeş sahibi olmayı inşallah.keseyi görmeye gittiğimde 2 3 gün geride normal gününe göre dedi.sanırım geç döllenmiş

Kizlar sabah uyandığımda okadar aç oluyorum ki midem kazınıyor resmen bu durumu yaşayanlar var mı 5 haftaligim daha keseyi falan gormeye gitmedim persembe gunu randevum ama bu kadar erkenden olur mu ki mide bulantim falan yok hic halsiz de degilim ayniyim sadece cok acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…