- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Özele gidecegim canim yarin bakalim insallahhGörünür görünür merak etme 7+4 de devlet hastanesinde gördüm ben cuma gunu ışte ozele mi gideceksin bilmiyorum ama özele gideceksen garanti gözükür
10 günde 3 kereSık girdik derken kaç kez girdiniz bende sık girdim sanırım 4-5 kez
Ben de bir iki gündür mide ağrısı çekiyorum. Zaten normalde de problemlidir. Pek düzgün beslenemiyorum, tek tip yiyorum genelde bulantidan dolayı. Ona bağlıyorum ama bir dahakine doktora soracağım. Oglumda özellikle son zamanlarda elimde surup sisesiyle geziyordumMide ağrısı çeken var mı ilk haftalarda.
Mide bulantısı normal evet ama bu denli mide ağrısı çeken var mı bilmiyorum.
Bisey olmaz allahin izniyle canim.Şiddetli öksürmek bebeğe zarar verir mi? Ağır bi grip atlattım, geçti ama afedersiniz balgam kaldı onu cikarmak icin bazen siddetli oksurmem lazim. Bu 7 haftalık bebeğe bir zarar verir mi sizce
Normaldir canım. Ben de çok çabuk yoruluyorum sürekli uzanmak istiyorum. Tatildeyim ama ev felaket durumda her şeyi saldım :/ eşim yapabildiği kadar topluyor. Çalışmaya başlayınca nasıl olacak kara kara düşünüyorum şimdidenmerhaba ya ben 6+6 gunluk hamileyim ama bu son 5 gundur bacaklarim cok kotu halde agriyor kasiktan baslayarak tum kemiklerim sanki kirilacak gibi cok uzun sure ayakta kalamıyorum normal midir
Bennnn ama saat 6 daBugun ben dahil kac kisi bebisini gormeye gidicek insaallah
ben ben benBugun ben dahil kac kisi bebisini gormeye gidicek insaallah
benim de saat 6 buçuk, burada geçireceğiz artık zamanı tatlımBennnn ama saat 6 da
Benim de 2. çocuğum olacak insaallah. Ilk ki erkek ve onda 4 ay boyunca mide bulantısı, istifra mahvolmustum . Hamileleligim zor geçmişti. Ama şimdi sadece mide bulantısı ve halsizlik var.Bulantı da hafif şiddette ben de acaba bu sefer de kız mı diyorum . Allah hayırlısını nasip etsin artık bakalım bekleyerek göreceğiz .Bunu merak eden yalniz sen degilsin bende cok merak ediyorum..ozellikle tecrubeli arkadasladan. Kizimdaki hislerle,ve bulantilar, bas agrilari, gogusler,istah konusu bile farkli. Acaba cinsiyet farkindan mi yoksa vucut hamilelige her seferinde farkli bi tepki mi veriyor bilemedim acikcasi
bir arkadaşımın iki hamileliği de 3-4 ay mide bulantısı ve kusmayla geçti ikisi de tosun gibi kızdı maşallahBenim de 2. çocuğum olacak insaallah. Ilk ki erkek ve onda 4 ay boyunca mide bulantısı, istifra mahvolmustum . Hamileleligim zor geçmişti. Ama şimdi sadece mide bulantısı ve halsizlik var.Bulantı da hafif şiddette ben de acaba bu sefer de kız mı diyorum . Allah hayırlısını nasip etsin artık bakalım bekleyerek göreceğiz .( bu arada diger alıntıyı ekleyemedim )
Canım 2 gündür giremiyordum şimdi okuyordum da senin ilaçların resmini gördüm ve fitil yazmışsın bana da aynılarını verdi ama progestan fitil olduğuna emin misin kutular aynı benimki ağız yoluyla alinandan çünküCanım bunlar kullndgm ilaclar İgneyi günlük bi tane vuruyorum fitil de sabah aksam
Zaman geçmek bilmiyor zatennn neyse geç olsun güç olmasın güzel haber alalaım başka hiçbirşey istemiyorumbenim de saat 6 buçuk, burada geçireceğiz artık zamanı tatlım
Ultrason da radyosyon yokmuş o yüzden zararlı değil fakat bebek daha küçük olduğu için çok fazla ultrason da zararlı olabilirmiş ama doktorlar zaten çok kısa tutuyorlar sıkıntı olmaz inşallah10 günde 3 kereAma bile isteye değil. Mecburen... İlki rutindi. Sonra tatil için Antalya'ya geçtik, orda da tatilin başında rastgele sonunda da bildiğim bir doktora muayene oldum. Renkli akintim ve pembe lekem olmuştu. Mecburiyetten yani
tatlım doktor hangisini uygun görürse. İlaç aslında oral yoldan alınıyor ama vajinal de kullanılabiliyor, bende öyle kullanıyorum.Canım 2 gündür giremiyordum şimdi okuyordum da senin ilaçların resmini gördüm ve fitil yazmışsın bana da aynılarını verdi ama progestan fitil olduğuna emin misin kutular aynı benimki ağız yoluyla alinandan çünkü
Ben günde 1 tane kullanıyorum yok canım bende kanama morarma olmuyor. Sıkıntı yaşamadım hiç daha önce çok iğne yaptığım için olabilir tabi alıştım artık. Yanlış yere vurmuş olabilirsin doktora en azindan sağlık ocağına falan sor benceKan sulandırıcı iğne olan arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben sabah 11 ve gece 11 olmak üzere 2 defa 4000 lik iğne vuruluyorum bu sabah vurduğum iğneden sonra kanama falan olmadı saat 5 gibi sabah ki vurduğum yer durup dururken kanamaya başladı sizinde hiç böyle oldumu ilk defa başıma geldi 22. iğnemi olmuşum bugün anlamadım
Aa bilmiyordum ayni olduklarını fitil planı farklı sanıyordum. Çok ilginçtatlım doktor hangisini uygun görürse. İlaç aslında oral yoldan alınıyor ama vajinal de kullanılabiliyor, bende öyle kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?